Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.05.14  10:25

« Re: Třeba mě utlučte....

wl: Ále, měl jsem chvilku, tak jsem jen tak nazdařbůh brouzdal internetem a narazil na docela slušně vypadající FoRS. Hezký fotky a........jedna z nich byl mimořádně vydařenej detail na ten štít a ty doplňkový budíčky....a výsledkem je tenhle amok. >:-[] Jedno se tedy musí Focusu RS přiznat. Emoce vzbuzuje ještě dřív, než si do něj sedneš. Žádná nuda. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.05.14  10:21

šmoula: To se divím, že se divíš. Padni komu padni a Ford je v tomhle případě velmi snadnej cíl. Kdyby to moje Mondeo bylo před faceliftové a v legendární výbavě Ghia (pro připomenutí - opravdu "věrnej" dřevěnej dekor), tak bych prchal co by mi síly stačily. >:D Podvozek, nepodvozek, řízení, neřízení....styděl bych se před sebou, že za něco takovýho vypláznu 30 průměrných (no asi jak kde, v Sudetech spíš nadprůměrných) platů.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.05.14  10:14

iudex: Promiň, ale i s lacinějšími materiály se dá vytvořit přijatelně koukatelnej interiér. To si nemusím hned brát za vzor Audi, stačí,když vidím, jak se s tím vyrovnává téměř low-cost Suzuki - třeba v Kizashi. Není to nic oslňujícího, ale zároveň působí solidně a ne jak u kolotočářů. Ford to dělá (a dělal) jak nejhůř dokáže. A u auta za milión ? To se můžou jít bodnout, denně na tohle koukat. Tohle [odkaz] je proti FoRS dokonalá nádhera, už jenom koukat na ty ručičky přístrojů ve Focusu by mě zničilo. >:D A kolíčky sem netahej, dospěl jsem k přesvědčení, že je to zřejmě stará japonská tradice, když to rvou i do nejnovějších modelů. Třeba je to nějaká tradiční zábava vplétání rukou do volantu.... >:-[] Všechno se dá sice přežít, ale neexistuje legenda, která by mě k tomu donutila. A to si vem, že nejsem ani ze čtvrtiny takovej interiérovej gurmán jako třeba wl. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.05.14  08:58

Ešte návrat k hothečom, teda v tomto prípade hot-liftom: Rasťo Chvála a Jakub Rejlek tu dali peknú porovnávačku starej a novej Octavie RS: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.05.14  08:44

smoula tak teraz si ma vratil o 20 rokov spat, ked bordova cortina deluxe parkovala v dedovej garazi :yes: doteraz som otcovi neodpustil, ze ju predal. Stale mam v pamati ako sme s bratrancom pomenili napisy ford, vpredu DORD a vzadu ROFF, boli to iba nasúvacie chromované písmenka , potom ako ju videl buduci majitel hovori, ale ved to nie je original ford >:D a hlavne ta vona kozeneho interieru, clovek si vtedy ani neuvedomil, ze taky pocit luxusu a radosti uz nikdy v aute nezazije, SPZ mam stale na stene v garazi
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.05.14  08:33

woody: No vypadá to krapet infantilně a víc sportovních emocí ve mně rozhodně vzbuzuje toto: [odkaz] (zde v červené: [odkaz] ). Ale za ta léta jsem si na ten design zvykl, no docela se divím, že jsi s tím přišel zrovna ty...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.05.14  08:28

woody: dabljútíef?!! Focus RS je legenda, do tej sa neobúva, o tej len pekne. ;-) Ani Imprezu STi predsa nezdrbeš za predpotopné rádio á la 90. roky a nastavovanie palubného PC kolíkom. Btw. ak by mal F RS takúto palubovku a materiály: [odkaz] tak by aj stál ako Audi.
    A ako správne poznamenal Ron, to bol ešte Fordovský vrchol, potom to už išlo len k horšiemu. >:-[] A ako tiež ukazuje LukasRS z DW, F RS je len prestupnou stanicou k Porsche 911. ;-)
    [odkaz] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.05.14  22:30

Samozřejmě, naprostý souhlas, ale co tě to tak najednou popadlo? :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.05.14  22:18

Woody: Ford dělal vždy hravá auta, proto ta podobnost s čínskými hračkami >:-[] Koukám, že bych měl psát pomaleji, začíná se na mě projevovat, že píšu v práci více než hodně a začínám degenerovat, překlepy a záměny písmen neřeším, natož kontrolu toho, co jsem napsal. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.05.14  22:06

Ron: >:D No, něco na tom bude. S tím Fordem. MRS taky není nějak zvlášť vyšperkovanej, ale aspoň to nevypadá, jako když koukám na nepovedenou hračku z Číny.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.05.14  21:51

woody: No jo, to je pár let zpátky, od té doby to Ford ještě zhoršil >:D Ale pravda je taková, že ani Megane RS (pravda, do milionu mu chbý 200t) nemá nijak promakaný přístrojový štít, třeba barevný a krásný display Golfu GTI prostě nemá... Pravda, R-link je výborný, ale palubní počítač je spíše slabší.

Thomasino: Asi sis nevšiml, možná ti to nechodí mailem, ale na youtube pod jedno video ze Stelvia jsem ti napsal otázku, tak kdyby ses mrknul ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.05.14  21:45

« Třeba mě utlučte....

...postavte na pranýř a odsuďte pro rouhání. Ale....jasně, zábavné auto nejezdí na barvu, nejezdí na vzhled, nejezdí na pěkné detaily....chápu, ani já nejsem příliš cimprlich, ale tohle mě teda vždycky dostane do kolen. TOTO je přístrojový štít hot-hatche za 1 milión korun. [odkaz] >:D >:D :-O 8-s To přece není o šetření na materiálech, vždyť taková Dacia to "dává" u svých low-costů líp. Tohle je prostě zvrácená představa o líbivosti, nebo co.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.14  17:09

« Re: NeoRenaultoví zákazníci

Byla zima jako prase (kolem 10 st. a studený vítr z Beskyd), k vidění ze zajímavých aut jen: Veyron, McLaren-Mercedes SLR 722, žlutý Aventador, nějaký FF, Italie, 599 apod. A klasika spousta Porsche, Ferrari, Lamba atd. Nic moc. Na Ringu je toho k vidění více >:-[]

Kamarádi jezdili, já odmítl dávat 8-9 tisíc Kč za 2x 3 hod, nebo 12-13 tisíc pro nečleny za celý den 8-s :-O Svezu se snad 15.5. na volných jízdách a až bude něco na celý den (nebo aspoň odpoledne) na SK Ringu, tak si zajedeme tam.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.14  17:08

DOUBLE 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 05.05.14  17:01

WL: Na tvém místě bych se moc nepoškleboval. Dvě kliknutí odtud jsi tento rasistický znak namontoval do zavazadlového prostoru svého auta, a ještě odkazoval na ilegální, nezdaněné erotické služby. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.05.14  16:54

Tom: bol si na zraze KSA v Brne? Ako bolo?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.14  16:49

No však jsem psal, že R.S. Cup je jen pro "tvrďáky" !! >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.05.14  15:44

« NeoRenaultoví zákazníci

Vypadá to, že Renaultu přibudou skalní zákazníci, zejména pak modely RS s RaSovým podtextem by je mohly zajímat:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.05.14  14:24

« Re: titulka

[odkaz] Tak asi takhle.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.05.14  14:11

« Re: titulka

No mám 176kw, tzn. 3. nejnovější. Nyní jsou v A4 a A6 180kw a v A8 ještě trochu silnější. Mě jde o to, že popsanou jízdou asi dochází k vysoké teplotě ve výfuku, ale ne k samotné regeneraci, který si zapne samo auto.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…