pradeda777 26.12.22 18:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Mě naložil Ježíšek v sobotu chřipku. Soudružka ji měla už od úterý a já vzdoroval jen do soboty. Ok....dnes ji má kde kdo.....mě ale štve, že jsme se nechali proti sezónní chřipce očkovat a stejně ji máme. No, utěšuju se tím, že se asi mezi tím objevil nový strain..... swiňa... >:-[] >:-[] >:-[] -
iudex 25.12.22 21:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Ako to tak rátam, woody, pradeda a Tom majú objednané. Fred si kúpil tento rok auto i moto (woody tiež moto). Takže na rok 2023 zostáva white label, dany a ja. :-) Whitovo GTI už má svoje roky, nejakú R5ku pod kapotou by to chcelo. Uvidíme, ako dopadnem ja, nesmelý plán je takto na rok objednať, aby to v r. 24 prišlo. Dany?
P.S. V teste Toyoty GR86 zaznela zaujímavá informácia, že kvóty pre náš trh (vraj 100 ks) nie sú vyčerpané, len sú rozdelené na roky a len za rok 22 sú vypredané. Teda na jar 23 sa majú uvoľniť nové kvóty a bude sa dať objednať. Tak uvidíme, ako to bude. -
pradeda777 24.12.22 17:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Freddie.....hmmm...já myslím, že C-HR není na "pajšl" z TYGR vhodná. Chtělo by to ten 2.0 l s turbem. Ale musím znovu opakovat, že těch 183 k, co 2.0 C-HR GR má, je na to, co by mělo auto dělat, bohatě postačující. C-HR bylo primárně koncipováno jako menší městské SUV (odpověď na Nissan Juke) a výsledek tomu také odpovídal. Proto také originálně přišlo jen s malým 1.2 benzinem plus turbo (které se moc neprodávalo) a s 1.8 hybridem. Ten 2.0 litr přišel později až bylo třeba "popohnat" trochu prodeje.... -
woody-alien 23.12.22 22:49
« Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
Thom: Za prvé objednat si vysněný Porsche a nakonec ho nedostat by bolelo asi o dost víc než u té mojí Toyoty ;-) a za druhé na všem zlým se dá najít i něco dobrýho. Sice teď denně jezdím něčím, o čem by Arnie nejspíš řekl "my shoe is bigger than this car" >:D , na sněhu i ledu na letních, co maj to nejlepší za sebou.....ale aspoň ta motorka je sichr. ;-) -
woody-alien 23.12.22 19:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vánoce a skvělý dáreček, aneb co si člověk neudělá, to nemá !!
pd77: Heh, to já měl takovýhle termíny dodání do centrálního skladu Toyoty už dva... ;-) Ale jo, třeba budeš mít kliku a cesta z Turecka není tak ucpaná jako ta z Francie.

Bohužel na RZ5 "měli smůlu"....a i když pak pokračovali, tak tím "OFF" ztratili moc času, což na konci RZ vedlo k DNF. "Better luck next time"....