Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.14  14:41

« Re: Když je 208 méně než 1 křupavý C-RoiSant

Já bych tam ty červené doplňky nemusel, možná přední křídlo (ale ne celé červené, spíše menší pruh), ale na boku a vzadu určitě ne >:-[]

[odkaz]

WL: Ani jsi nekomentoval na živo ten můj decentní červený proužek >:-[] Líbí, nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.05.14  10:53

"Všichni samozřejmě koukali po zářivé žluté s výraznými červenými doplńky"...klepali si přitom na čelo a říkali něco o cirkusu Berousek. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.14  00:28

Tady případně malý sestřih z projížďky, ten žlutý Megane R.S. je nepřehlédnutelný, ta barva je moc pěkná :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.14  23:49

Woody - to jsem rád, že se ti Clio RS líbilo ;-) :yes: Podle toho co říká kámoš, který má doma MRS 265 Cup a taky nové Clio RS (ne-Cup), je to taky hodně fajn poježdění :-) Není samozřejmě tak ostré jak MRS, ale na běžné ježdění mnohem příjemnější.
    My dnes byli na fajn projížďce kolem Pálavy s 3x MRS (z toho jeden nový žlutý, nový můj šedý a předfaceliftový bílý). Všichni samozřejmě koukali po zářivé žluté s výraznými červenými doplńky >:-[] >:-[]
    [odkaz]

P.S.: A jestli mohu radit ohledně objednání Clia R.S., tak nejhezčí je v té vínové metalíze Flame. Ta barva je moooc pěkná!!
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.05.14  06:14

« Re: OT: Ukrajina jinak

wl rozmyslal som o tom aute celu noc, no zrejme sa za tu noc aj predalo, rano som si nasiel mail sledovany inzerat bol odstraneny z ponuky ;-\ ani sa necudujem za tu cenu, bol to manual
    gticka samozrejme sledujem, po zime ich bolo na predaj, ze sa dali prehadzovat vidlami, teraz ked zacala sezona ostalo zopar (2005 ky so 150 000 + km neratam), cupra ziadna, zo scirocca som nemal velmi dobry pocit, citil som sa vo vnutri stiesnene, s3 ky maju audi cenu a vsetci maju potrebu to chipovat na 330 koní >:-[] ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.05.14  00:23

Zino
    Nárazník nemusí být měněný, ale i kdyby byl, byl to nejmenší problém.
    Tempomat vem čert (navíc se dá poměrně snadno dodělat), ale těch xenonů je škoda, stejně jako dvoubarevných origo 18" Detroitů. První majitel je velká výhoda, je to o rok mladší, než moje a má to (údajně) najeto jen o cca 30 tis. víc, než moje GTI.
    Je to v manuálu? Na předsudky se vykašli a svez se v tom pořádně. Mně to olej žere zanedbatelně, to spíš benzín, když na to šlapu.
    Mě osobně je samozřejmě sympatické, že jde o třídvířko.
    Když tak mi pošli odkaz na celý inzerát (do SZ).
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 09.05.14  21:24

« Re: Třeba mě utlučte....Clio RS vs. 208GTi

Staci jenom vic cist a min psat. Pak se da pochopit fura veci a nemusi se tu rozebirat milion kravin az do zblbnuti. Vazne na to nemam cas ani chut ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.05.14  17:55

šmoula: Uvidíme... ;-) Ještě jedna momentka z Mělníka, to už se udělalo hezky. Ráno sice nepršelo, ale silnice byly mokré nebo alespoň vlhké, takový to namočený mejdlíčko z prachu. 208GTi se tady sice může chlubit, že je před Cliem, ale ve skutečnosti je tomu právě naopak. :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 09.05.14  16:52

woody: Udělej už si prosím blog... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.05.14  16:49

« Když je 208 méně než 1 křupavý C-RoiSant

;-) Právě jsem se vrátil, musím říct docela zmoženej. Dojmů je plná hlava a silně převládaj ty pozitivní, ale najdou se i chyby. Později bude "referát" - zatím jen v bodech.

To podstatné - v přímém srovnání nemá GTi (zdůrazňuji s malým "i") u mě proti C-RS nejmenší naději.

C-RS plusy: motor, zvuk, zapojení do hry, automat v režimu Sport manual a Race, pádla (ještě jsem za ně byl rád), výborné brzdy a uspokojivá spotřeba. Přiměřený komfort jízdy. Plus celkový dojem z interiéru.

C-RS mínusy: automat v běžném režimu (relativně, později podrobnosti), zpracování některých detailů, než si zvyknete dokáže při ostrém brzdění na zvlněném povrchu docela vyděsit (aspoň na vlhké silnici) a stejně tak si musíte zvyknout na chuť odsazovat zadek a celkově jiné chování při ostrých průjezdech v zatáčkách.

Celkově vzato ovšem Cliu RS skládám poklonu za propojení běžného denního přepravovadla s okreskovým čertíkem. :yes:

PS: Přísně tajné - Renault potají "upekl" na C-RS úpravy a málem mi kvůli tomu chtěli vymazat kartu, když jsem si začal jedno čerstvě dodané Clio fotit na firemním place. To všechno se ještě dozvíte, ale až příští týden.

Tady alespoň pár fotek v galerii : [odkaz]

Těžký život Press Car - úplně odrbanej disk : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.05.14  15:29

wl: vdaka za info, tym padom je aj dost mozne, ze naraznik meneny musel byt >:-[]
    inak ako si spokojny s motorom 2,0 tfsi, pyta si olej ? aj ked tvoje je vystavny kus a tieto problemy zrejme nepoznas ;-)

iudex: corsu manzelka zatrhla, tak som si dnes prezeral auta na predaj, celkom ma zaujal 6/2008, 86000 km, prvy majitel, okrem xenonov a tempomatu (dorobil by sa) hadam vsetko, cena rozumna s moznostou dohody, no na druhu stranu pri slove gti mi srdce az tak nebusi
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.14  15:24

iudex
    Ten černý výkus v nárazníku by se hodil spíš k Editionu 30, který byl lakovaný úplně celý a moc mu to neslušelo, zvlášť v bílé.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.05.14  15:17

Mne sa to naopak páči, akurát to trochu opticky "pridáva kilá" zadku (v bielej farbe). Brandon: a toto je potenciálny objekt Tvojho záujmu?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.14  15:14

BW
    To je garážový optický tuning, nedodával se takto origo nikdy. Mě osobně na tom hlavně vadí to, že se tak ztratí návaznost plastového krytu prahu (včetně zvednuté plastové patky před zadním blatníkem) a spodní částí zadního nárazníku. Připomíná to částečně řešení G5R32, ale ten má prahy lakované, takže za mě nebrat.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.05.14  14:08

wl chcem sa ta opytat na tento zadny naraznik, v roku 2008 sa dodaval lakovany alebo to je praca majitela ? [odkaz] videl som uz podobnych bielych viac
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 09.05.14  13:52

WL: Na ukrajině se byl podívat "tchán" a když mi vyprávěl, koukal jsem jen s otevřenou pusou. Stačilo už jen to, že na "okresce" po předjížděli kamiony po poli.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.14  13:10

« Re: Zmrzlinový offtopic

iudex
    Aktuálně máme nově, kromě naší tradiční vanilkové, i černý rybíz (případně míchanou z těchto dvou).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.05.14  12:35

« Zmrzlinový offtopic

Tak začala zmrzlinová sezóna a ja hľadám perfektnú zmrzlinu. Bohužiaľ v mojom okolí som mal zatiaľ až na jednu výnimku samé podpriemerné až vyslovené zlé zmrzliny (všetko kopčekové). Tou svetlou výnimkou je točená zmrzlina kúsok od mojej práce, ale aj to je len jednooká medzi slepými. Aj v Ríme som mal pomerne jedlé gelato, ale krémovosti známej rožnovskej točenej sa nevyrovnala. Takže sa teším, ako si napravím chuť dobrou rožnovskou vanilkovou. :-)
  • « 40 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.14  11:25

« OT: Ukrajina jinak

Tak tomu říkám doslova "čumět na drát". Tohle už hraničí s popíráním fyzikálních zákonů:
    [odkaz]

P.S. K tématu hh se vrátím, až bude víc času.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 09.05.14  09:49

« Re: Třeba mě utlučte....Clio RS vs. 208GTi

iudex: No já ti s tím srovnáním se starými "charakterními" hot-hatchi moc nevím. Jako že P 205 GTi není kdovíco, protože si ho 208 GTi namaže na okruhu na zrcátka? Doba se mění, ale řekl bych, že obdobně jako u jiných aut je hh dobrý tak, jak moc ho milují jeho majitelé. Ať už je to případ tatíka od rodiny nebo mladého anarchisty. Dokonce by se pak ve snaze o větší prodeje dalo mluvit o propadu, jelikož si dnes hh nekoupí jen milovník aut. Jiné objektivnější měřítko mezi podkategoriemi hh mě nenapadá. I když započítáme-li faktor většího komfortu a bezpečnosti u novějších hh pro širší klientelu, vyjde to tak nějak na stejno. Kategorie vícebodých pásů a dvoumístného interiéru je samozřejmě zase někde jinde.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…