Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.01.23 13:21
« Re: Re: Re: Re: TYGR
Jooo, Ondra Š. z Corners řídit umí, to se ví. Nakonec měl jsem s ním tu čest jet 2 kola na Nordschleife, kde mě z místa spolujezdce lehce koučoval a vylepšovali jsme stopu a trochu zrychlili, jelikož v řadě míst jsem byl prý opatrný až moc >:-[] No a druhý den mi to pak uklouzlo na oleji v zatáčce a byl jsem v háji... Nicméně video z té nehody viděl i on a taky mi psal, že s tím nešlo nic dělat, že jsem to v první chvíli pochytal dobře a pěkně držel po čumáku, než přišla ta hrozná rána do odstaveného auta :-O -
Market 04.01.23 13:09
« Re: Re: Re: TYGR
No chlapec to auto nesetri ani troska, asi ho ma pozicane... :-!
Do tych vracakov tam vraza jednotku a skoro stale toci az do obmedzovaca..
Auto po nom by som nechcel kupovat >:D
Co sa spetaku tyka, tak mal som tam ten adapter na zvysenie (plastovy z 3D tlaciarne vytlaceny), ale potom mi spetak tak vibroval, ze ma to viac sralo ako to, ze mi zavadzia. Tak som to vratil do povodneho stavu a rozmyslam o hlinikovom... -
pradeda777 03.01.23 22:23
« Re: Na prodej nová TOYOTA YARIS 1,5i automat (CVT) 125 PS
tms....tož 110k bych nedal, ale jen proto, jak už jsem psal dole, na F20 by se taková křiklavá barva nehodila. Ale nejen nové 1er, ale i C-HR by ta žlutá náramně slušela
[odkaz]
Nového Yariska bych bral, líbí se mě, je roztomilejší než ten předešlý, ale protože je u něj N/V ještě horší než u toho starého a dokonce i horší než u M140i, tak z toho nebude nic. Ono, kdyby totiž to N/V bylo alespoň na úrovní našeho starého Yariska, tak bych objednal nového Yariska a ne C-HR. Ano, byl tam také Yaris X, který má vyšší posed, ale jízdně to bylo zklamání a kastle také nic moc. -
Thomasino 03.01.23 19:46
« Na prodej nová TOYOTA YARIS 1,5i automat (CVT) 125 PS
Na prodej nová TOYOTA YARIS 1,5i automat (CVT) 125 PS, ve druhé nejvyšší výbavě Executive, za 499 tisíc (ceníková aktuálně 543 tisíc). Měli jsme pro přítelkyni od srpna objednaného nového Yarise 1,5i benzín v automatu (bez hybridu), v pěkné vínové metalíze Carmin Red (bez černé střechy, šedý interiér, trochu jiné kola než na první fotce). Byla domluva, že když si ho nebudeme chtít vzít, protože měl dojít až v dubnu, tak ho dají normálně do prodeje a nám vrátí zálohu. Nám bude stačit starší Yarísek 1,33i, kterého jsme na konci léta koupili na rozježdění a nakonec nebudeme ten nový brát. Tak jen kdyby někdo hledal nějaké druhé menší auto do rodiny, jezdí to velmi pěkně. Tento malý krasavec přišel k prodejci v Brně o 3 měsíce dříve a bude během pár dní k dispozici :-) Případně předám kontakt na prodejce. Popis konfigurace zde (+další foto): [odkaz]
P.S.: Pradědo - na 1er a 2er v Evropě nešly objednávat individual barvy, v americe ano. A stejně by jsi za tu barvu 110 tisíc nedal! :-) -
pradeda777 03.01.23 17:22
« Re: Re: Re: PF 2023
iu....ta žlutá je super. Škoda, že jsem o ni nevěděl, když jsem objednával 1er. A prodejce mě individuální barvy vlastně ani nenabízel. Na druhé straně F20 1er kastle není zrovna vhodná na tak výraznou barvu. Aktuální 1er je fajn. Té ta žlutá "sekne".... [odkaz] -
-
woody-alien 01.01.23 20:04
« Re: Re: Re: PF 2023
Přidávám se a přeji všem zdejším všechno dobré do nového roku. Pokud právě vybíráte nějaký povoz, tak šťastnou ruku a jinak si opečovávejte to, co máte. Lepší už to asi nebude. A mohli bychom se zase po nějaké době sejít na kus řeči... ;-)

718 boxter GTS manual....[odkaz]