Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.05.14  11:44

« Re: Přihlašuji se

Leg: tak to je super!
    A možno by som to tak aj nechal nastálo, neznalí si môžu myslieť: Ha, Hjondéé, to má najviac atmo 1,6ku, tú spravím s prehľadom, keď vtom Ty vytočíš R6 a zmizneš z dohľadu. >:D Hneď sa zvýši image Hyundaiu na Slovensku. >:-[]
    P.S. To si naozaj tie písmenká urval a nalepil takto?
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.05.14  10:32

Leg: Super nápad, jak s tímto tématem "vyběhnout" :yes: ;-) .
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.05.14  09:22

« Re: Cupra ve SM

šmoula: ten autocar jednoznačne skús, Sutcliffe (či jak sa to píše) je spolu s Harrisom môj asi najobľúbenejší presenter, čo sa týka serióznej "televíznej" autožurnalistiky.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.05.14  09:15

Aj ja sa prihlasujem. Dielo pojednáva o tom, že sa stačí trochu pohrať s písmenkami a z modelu, ktorých je v SR maximálne niekoľko desiatok máme zrazu auto, ktorými sú naše cesty doslova zaplevelené (v odborných kruhoch sa podobné autá označujú polohanlivým výrazom "mrdka" a často ich v podivných trojfarebných kombináciách používajú praví petrolheadi na preklenutie obdobia bez poriadneho auta >:-[] ).

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.05.14  23:19

Ok, já bych přešel od býčích m.dek na... co třeba makro kytky? :-| :-!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.05.14  21:48

Hmm? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.05.14  20:21

WL: Teď už jen zbývá zmínit býčí sperma a naše tradiční asociační pásmo ku tématu bude úplné... >:D

P.S. Tak jsem zasněně koukal na inzerát naleštěné Tatry 603 za 395 000 Kč, a on to inzerent teď změnil na 39 500 €... ;-\ :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.05.14  20:13

pot
    Ty děláš i "oplodňování býků"? Tak to musíš být genetický inženýr, nebo rovnou Kaprfíld... >:D >:-[]

P.S. Jinak mě baví víc, než orání pole, pole orální... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.05.14  20:07

Tak tomu se říká chemie (nebo v tomto případě spíš fyzika)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.05.14  20:04

No jistě. Kromě standartních služeb ještě dělám orání pole, tahání krav z příkopu a oplodňování býků.
    Jinak jsem zjistil, že většina mých soutěžních fotek je z místa, kde bydlí "tchýně"...auto a zelená, babí léto, budova a nyní toto.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.05.14  19:48

pot: To je pěkný. :-) A podle toho nápisu za motorem s ním určitě i pracovně jezdíš, ne? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.05.14  19:26

« Přihlašuji se

Konečně nadešla ta chvíle, kdy jsem měl čas něco stvořit. Doufám, že se touto fotkou zavděčím místním petrolheadům a věřím, že hlavně oni to pochopí :).

[odkaz]

A jedna pro lehké pobavení, jak jsem pak protáhl auto po focení.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.05.14  19:17

Já mám, co se aut týče, v odběru:

TopGear
    /DRIVE
    EVO
    Petrolicious
    Motor Trend Channel
    Rasto Chvala
    Jay Leno´s Garage
    Autoforum.cz
    Boba Motoring
    iFasterMagazine
    AutoTopNL
    AutoBlog.gr
    vintagecustoms
    AUTOJOURNAL.CZ
    EvenbeeldCarVideos
    Davide Cironi
    ultimostile
    BestDrivingRoads
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.05.14  18:40

Tak já toho v odběrech mám... :-)

Celkově mi vadí ty krátké, jednostránkové testíčky. Nic se z nich kloudného nedozvíš, jen samé omleté obraty a klišé (třeba "spousta krémové kůže, rychle se špinící" mě vždycky v AT dostávala do kolen), povrchní popisy jízdy atd.. Prostě ztráta času jak pisálka, tak i čtenáře. Nevím, na jak dlouho se fasují press auta, ale často to je na více dní si myslím; a tak je škoda se o nich více nerozepsat, ne?

Ale což, nechme to být. Házíme hrách na zeď. Jdu leštit vozítko. :-!

/no co to je tady za chyby v matrixu? :O
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.05.14  18:39

Tak já toho v odběrech mám... :-)

Celkově mi vadí ty krátké, jednostránkové testíčky. Nic se z nich kloudného nedozvíš, jen samé omleté obraty a klišé (třeba "spousta krémové kůže, rychle se špinící" mě vždycky v AT dostávala do kolen), povrchní popisy jízdy atd.. Prostě ztráta času jak pisálka, tak i čtenáře. Nevím, na jak dlouho se fasují press auta, ale často to je na více dní si myslím; a tak je škoda se o nich více nerozepsat, ne?

Ale což, nechme to být. Házíme hrách na zeď.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.05.14  18:11

pS: Jojo, u AT taky těžko hledám důvody, proč ho číst. České časáky ale jinak určitě nejsou špatné, co se techniky týče. Evo, Speed, Top Gear - české verze britských magazínu jsou moc fajn, vydávají to menší nakladatelství, člověk si skvěle počte. iFaster mám na YouTubu v odběru, Kuba Rejlek je opravdu špičkový pisálek, umí to podat, ač ze sebe třeba i na chvíli udělá úplného neználka, umí řídit, dokonce tvrdí, že mu za jeho ostré výroky odmítá půlka dovozců půjčit auto k testu. A tak jezdí za Rasťou Chválou na Slovensko... Původní verze našich českých licencí jako Auto Bild jsou na tom atraktivností a tendenčností dost podobně jako u nás, ale řekl bych, že si dávají větší pozor, i když to vynášení plastů Fabie II do nebes renomovaným německým Auto Zeitungem mě taky dostalo. Ještě musím někdy zkusit AUTOCAR, jehož českou verzi jsem nemohl osobně příliš vystát kvůli testům MM. Nebo AB Klassik. Němce na veterány, Brity na sporťáky. To je fajn. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 19.05.14  17:35

Auto Tip jsem předloni zrušil, SM si přečtu jednou za rok. Teď jsem si podruhý koupil českej AMuS hlavně kvůli těm pár technickým/techničtějším článkům, ale jinak taky nic moc. Pozdává se mi Faster mag, ale ten se mi nepodařilo v okolí sehnat. evo je v pohodě, běžím pro každý číslo.

A pak už zbývají zahraniční weby a časáky... Jeden z mnoha důvodů, proč učit se pořádně cizí jazyky. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.05.14  13:05

Tak jest. Já, jakožto předplatitel tohoto plátku, si ještě chvilku počkám, znáte to české doručovatelství... V SM píšou solidní články ti, co dělají normální novinářskou práci. Bohužel, a to časopis o autech časopisem o autech dělá, ta testerská kvalita je průměr. U malého textu levného auta to pochopíš, zde je to na úrovni whitova Auto Cajtung. Ale jak je větší test, srovnávačka nebo nedejbóže recenze něčeho sportovnějšího, padá to do hlubin PR a článků o hračkách správného playboye. Stále bezpohlavní fráze a klišé, bez ohledu na vůz, Machalovy rádoby vtipy. Jediný, kdo se umí unést, je Vaculík, který to ale zas přehání... Frei ujde, ale s hlavními testery - Baborský, Káňa... bída. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.05.14  10:17

Nj, jen aby se potom pan Káňa (podobně jako jistý pan Č. v případě Ghibli) nevztekal, co si to ti "amatéři" dovolují psát a jak je možné, že jim prodejce/importér k takovým kouskům vůbec půjčí auto. >:D Ne, ale vážně je to hrůza, vždyť oni to nedokážou popsat ani jako spotřební věc typu ledničky, natož aby se snažili vystihnout ducha, jakousi vrozenou základní vlastnost modelu. Což by u aut, která kromě základních přepravních potřeb uspokojují i nároky majitele na jisté nevšední zážitky, mělo být jaksi pravidlem.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.05.14  09:24

K to mu sa žiada len dodať: a čo si čakal, krevety? Od Sveta motorov nejaký hodnotný test hotheču? SM nech sa venuje rodinným autám s výkonom do 99 kW, to je tak ich maximum, viac už platí to o tých sviniach a perlách.
    Mimochodom písal mi webpaja zo Salzburgringu, kde jazdí na F-type, že asi nebude písať blog, lebo v tom nejak nevidí zmysel. Naopak v porovnaní s tým, čo sa vydáva za serióznu žurnalistiku o autách, tieto "amatérske" blogy sú vysoko žiadúce, okrem iného aj na to, aby ukázali "profesionálom" typu L. Káňa, ako sa to má robiť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…