Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.05.14  23:49

« Přihlašování pokračuje

Přihlašujte svá dílka do soutěže za Květen 2014. Téma je Moje auto jako jedno z mnoha. Přihlášeni jsou:

poterienko - [odkaz]
    Leg - [odkaz]
    jumper - [odkaz]
    Bully - [odkaz]
    Kysky - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]

Přihlašovat můžete až do 25.5.2014 do 22.00 hod.

PS: Zítra odjíždím a vrátím se až v neděli před uzávěrkou. Tak tady nezlobte a přihlašujte. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.05.14  23:36

« Re: Přihlášení do soutěže

Tak já se taky přihlašuji do soutěže. Trocha toho všedního provozu. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 22.05.14  18:49

Diky, jsem rad, ze se vam fotka libi. Nejde o zadny zazrak, ale proste se zrovna hodi k tematu (a odpovida pravidlum :-) ).
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 22.05.14  14:25

woody: Tak to máš perfektní motivaci. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.05.14  12:15

Woody: "Jak jsem se pomstil svému autu" ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.05.14  11:34

šmoula, Kysky: Když vás tak čtu, napadá mě hned téma na další měsíc. Něco co tu ještě nebylo ani omylem. Jsem zvědav, jestli se k tomu dostanu prostřednictvím stupňů vítězů (přihlašovat budu večer, ale moc si od toho neslibuju) nebo budu s těžkým srdcem muset zase sáhnout k praktikám z románů Maria Puza. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.05.14  08:45

Bully: trochu mi tie Civicy v rade pripomínajú toto: [odkaz] >:D >:-[]
    Just kidding. Výborná fotka, ktorú bude ťažké, ak nie nemožné prekonať. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.05.14  22:46

Kysky: No právě, ukázat světu tvou stydlivost v celé své nahotě... někteří by byli možná nemile překvapeni. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.14  22:09

Šmoula: neboj, já mám taky pár es v rukávu jak ho vydírat :yes: >:D O mé stydlivosti vypovídá tato fotka >:D ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.05.14  22:03

Kysky: Stydlivka? >:D To nesmíš pota moc zlobit, taková šance k vydírání... >:-[] Pěkné to máš. :yes:

A tady jeden český klenot nejen pro doktory-patrioty. [odkaz] Do obýváku... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.05.14  21:47

Bully: Paráda. Nejsem zrovna skalním fandou křivek civiku, ale tohle je jak sbírka modelů z poličky pana vedoucího oddělení designu Honda. :yes:

pot: Jj, jistě ošemetné, ale jako primární pravidlo bych bral pravidlo o tom, že je toto spíše kavárna a amatérská pokoutná fotosoutěž - tedy trocha benevolence... když se fotka změní tentýž den, nevidím problém. A "fotky soutěžili" - tomu se říká metonymie. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.14  21:43

Ač jsem dlouho nevěděl co vymyslet, vyjímečně mě nenapadaly ani žádný pítchoviny jako obvykle ( >:D ), tak nakonec jsem na něco přišel. Ale né úplně svojí hlavou. Taťka řekl: ,,Odvezeš mě a pak musíš natankovat." Tak jsem si užil premiéru... ano, čtete dobře. Za celých 25tisíc km co jsem najel, jsem nemusel tankovat >:D
    A něco z focení: kdo mě zná, tak ví že jsem docela stydlivka, takže jsem se trochu, no dobře, trochu dost obával toho, že se budu cítit trapně fotit tankování, kór když to nebudu praktikovat u nás na maloměstě, ale v Jihlavě. No a tak jsem přijel na benzínu, stoupl ke stojanu úplně nakraji (dál od prodejny), šel na to a najednou přijel MB Sprinter největší varianta. Píchl to vedle mě a bylo po zadeli. Parádně moje počínání schoval :-)

Takže Moje auto jako jedno z mnoha musí taky občas tankovat :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.14  21:33

Bully: invaze UFO na Zemi začala? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.05.14  20:30

Bully: Sorry... >:D Já to vždycky zazdím, onehdá jsem zrušil labelovi komentář k hlasování. ;-)

K fotce - Jééé, to je hezký.... :yes: Taky jsem měl podobnou ideu, ale Forďáci jsou individualisti. Každej má s tím svým pekáčem starostí dost sám o sobě. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.05.14  20:26

pot: S tím tématem máš celkem pravdu, to by se už při přihlašování musela sejít Velká porota a rozhodovat, zda daná fotka splňuje pravidlo ohledně tématu nebo ne. ;-) Většinou to stejně pak dotyčná fotka "schytá" při hodnocení, viz právě ten diamant u cesty.

Pravidlo číslo 5 (koukám, že ne úplně dobře formulované) má za cíl znemožnit výměnu již přihlášené fotky za jinou. Jde o to, aby se zabránilo taktizování. V podstatě bychomtedy jumperovi neměli umožnit přihlášení té druhé fotky, ale v tomto případě (abychom neodrazovali nováčka) bych já osobně byl benevolentní.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 21.05.14  20:21

Mne taky ne a opravit jsem je nestihl, kdyz jsi uz na muj prispevek stacil tak briskne zareagovat >:D

Takze ta soutezni je
    [odkaz]
    a ta druha
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.05.14  20:17

Bully: Mně ty odkazy nefungují... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 21.05.14  20:12

Kdyz teda staci fotka k tematu a z tohoto mesice, mam tentokrat taky neco do poctu, z naseho prvomajoveho vyletu:
    [odkaz]
    Druha je mozna hezci, ale neni tam tak evidentni, o jaky sraz slo:
    [odkaz]
    Jinak ta soutezni je z Prcice, vyhlidkova je ze Svateho Jana pod Skalou (i kdyz tady to moc pod skalou neni >:D ). Projizdeli jsme napr. i Ritkou a Picinem, ale nomen omen, nic tak zajimaveho krome nazvu obce tam nebylo :-)

Protoze nas tu strezi Velky Bratr, nepustil do odkazu cast textu "*", od slova "picture".
    Takze soutezni foto je na www.*-upload.de/view-23277537/DSC_0949.j… />a ta druha
    www.*-upload.de/view-23277497/DSC_0941…
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.05.14  20:07

Osobně téma najdu již na první fotce jumpera. A to např. to, že jeho auto je jedna z jeho lásek (pokud je ta osoba vedle auta přítelkyně/manželka). Pravidlo s tématem je trochu složité, protože tu již soutěžili fotky, kde rozhodně nebylo téma. Například slavný diamant v extrému aneb zaparkované auto u silnice.
    Dále je možné, že navádíte k porušení pravidla č. 5. "Fotka se přihlašuje vložením jejího odkazu do diskuze přihlašuje se pouze jednou.", ale jeho interpretaci upřímně úplně nechápu.
    Jasně, že jde spíše o fotku použitou nouzově (IMHO), ale zase mi přijde škoda takto hned odrazovat nováčka v soutěži.
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 21.05.14  17:10

No abych tedy neporušoval pravidla tak musím přihlásit tu druhou
    [odkaz]
    ale ta první se mi líbila více .-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…