Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 10.01.23 14:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
wl....sleduju.....tyto slevy jedou už několik roků.....ale na prodejně už ani ťuk..... ;-) >:D >:-[] Podle toho, co vidím teď v akčním ceníku, tak bych ušetřil víc jedině kdybych měl vůz na protiúčet. Ale už tenkrát mě sám prodejce řekl, že na tom budu o hodně lepší, když náš Yaris prodám sám....takže asi tak.... :-! -
Dany 10.01.23 10:59
« Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Chlapi, všetko dobré v novom roku ;-)
Thom, veľká gratulácia. Plníš si sen mnohých z nás :yes:
iudex, ja sa na žiadnu blízku investíciu do povozu nechystám. Minulý rok som vrazil jedno malé auto do kuchyne... Vlastne som stále dosť spokojný na to, aby som v tejto divnej dobe nad niečím rozmýšľal. Ale jeden krok som spravil. Žene sa páči vozenie na kosoštvorci, tak mám dvere otvorené. Už len niekde vyhrať >:D -
iudex 10.01.23 08:41
« Re: Re: Re: Re: CtR
Inak sa rozmáhajú videá automobilových redaktorov a youtuberov o tom, kto si objednal type R. Mám pocit, že aktuálne polovica youtube petrolheadov si objednala buď GR86, alebo type R. Asi preto sú vypredané. >:-[] (a ešte viac videí je, ako sa objednať nedajú).
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Inak aj woodyho odysea by už asi bola na jedno dobre nasr_té video. >:-[] -
Thomasino 09.01.23 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TYGR
A což teprve, když to bude COUPE GTS 4.0 s pevnou střechou !! ;-) >:-[]
"Boxster GTS za 70 700 liber vypadá jako překvapivě dobrá hodnota vzhledem k tomu, že sdílí stejný motor s dražším 718 Spyder. Audi R8 Spyder stojí více než dvojnásobek, ale jízda již není poutavá. Totéž platí pro nový Mercedes-AMG SL . A pokud si myslíte, že o něco levnější BMW Z4 je skoro stejná liga jako šestiválcový Boxster GTS 4.0, zamyslete se znovu. Pravda je, že za tyto peníze nemá GTS žádné vážné soupeře." -
pradeda777 09.01.23 12:05
« Re: CtR
iu...ok. Toto mě nepřekvapuje. Type R byly v Austrálii vždy populární. Hlavně mezi Asiaty, Vietnamci, kterých tam bylo už i za mých časů, habaděj. Já jsem moji ITR koupil od Vietnamce a taky Vietnamci nakonec i prodal. I úpravy, které jsem na ni dělal, prováděli Vietnamci. ALE. Jak už jsem několikrát zmínil, tato poslední CTR není u mě žádný Hot hatchback, ale je to Hot liftback. Na hatchback je to mooooc dlouhé. Zrovna tak jako moje M140i není hatchback, ale kombi. Mám to napsané i v techničáku. A právě proto, že je nová CTR tak dlouhá, nedělá na mě ten správný dojem. Takže, i kdybych byl potenciální kupec, tak by mě jeho "praktická nedostupnost" moc nemrzela. Už předešlá "divoká" CTR byla zbytečně natáhnutá a byla spíš liftback než hatchback. U mě je typickým příkladem hatchbacku VW Golf nebo Suzuki Swift. [odkaz] -
iudex 09.01.23 09:32
« CtR
Tak Civic type R je vypredaný nielen v Eu, ale aj v Austrálii. Aussies píšu, že kvóty na prvý rok sa vypredali za necelých 24 hodín a nové objednávky majú dodaciu lehotu 18 mesiacov až 2 roky. 8-s A to majú pomerne štedré počty: 600 ks ročne, napr. Kanada vraj má 546 ks na tri roky.
[odkaz] -
Thomasino 04.01.23 13:21
« Re: Re: Re: Re: TYGR
Jooo, Ondra Š. z Corners řídit umí, to se ví. Nakonec měl jsem s ním tu čest jet 2 kola na Nordschleife, kde mě z místa spolujezdce lehce koučoval a vylepšovali jsme stopu a trochu zrychlili, jelikož v řadě míst jsem byl prý opatrný až moc >:-[] No a druhý den mi to pak uklouzlo na oleji v zatáčce a byl jsem v háji... Nicméně video z té nehody viděl i on a taky mi psal, že s tím nešlo nic dělat, že jsem to v první chvíli pochytal dobře a pěkně držel po čumáku, než přišla ta hrozná rána do odstaveného auta :-O -
Market 04.01.23 13:09
« Re: Re: Re: TYGR
No chlapec to auto nesetri ani troska, asi ho ma pozicane... :-!
Do tych vracakov tam vraza jednotku a skoro stale toci az do obmedzovaca..
Auto po nom by som nechcel kupovat >:D
Co sa spetaku tyka, tak mal som tam ten adapter na zvysenie (plastovy z 3D tlaciarne vytlaceny), ale potom mi spetak tak vibroval, ze ma to viac sralo ako to, ze mi zavadzia. Tak som to vratil do povodneho stavu a rozmyslam o hlinikovom...

Několik roků možná, ale tohle je teď aktuálně od 9.1. 2023.