Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
poterienko 27.05.14 20:28
« OT - nové brzdy
Chtěl bych se zeptat místních borců, jak zajížděli nové brzdy (desky+kotouče)? Bylo mi řečeno, že mám brzdit spíše stylem nic nic dup a ne plynule dobržďovat. Pro mě je to trochu nezvyk, protože rád jezdím plynule. Také mi připadá, že brzdy nebrzdí úplně tak, jak by mohly, je to ok a zlepší se to? -
iudex 27.05.14 10:09
« Re: Ukončení přihlašování
Dnes som bol vymeniť olej po zábehu. Počujúc katastrofické príbehy o autorizovanom servise VW a ich "výmenách" oleja, najmä po takom malom nájazde (3300 km), šiel som k jednému kamarátom odporučenému majstrovi (špecializujúcemu sa na koncernové autá) v susednej dedine. A celkom som otváral ústa, ako to tam vyzerá a aké autá tam servisujú: [odkaz] :-) Servisovali tam dokonca to Porsche, na ktorom som jazdil na SK Ringu a dva dni dozadu menili olej po zábehu aj novému Golfu R. -
Ronault. 26.05.14 22:55
Tršku mimo téma zoofilie a fotosoutěže, ale týká se to fotografování.
Ano, je to o něčem jiném než naše v podstatě profi fotky na aparátech za statisíce, ale přesto kdyby měl někdo nějakou zkušenost....
Potřebuju vybrat dig. fotoaparát kolem 2000 Kč. Ano, ta částka je fakticky omezená, ale foťák má být určen pro pracovní potřeby oddělení, čili focení zajímavých nálezů, doklad k dokumentaci, čili spíše makrofotky, určitě ně krajinky, fotky v interiéru apod.
Kdyby měl někdo nějaký tip...? -
Brandon Walsh 26.05.14 17:19
za styri roky mi iba raz vbehla do cesty liska, ale stihol som ubrzdit a nesiel som zrovna predpisovo, tomu hovorim nedbalost za volantom >:-[]
kysky momentalne to neviem a cakam co ma chyti za srdce, zatial si uzivam, ze nemusim tankovat a tesim sa na vratenie penazi z havarijnej a zakonnej poistky >:D -
David Silver 26.05.14 16:16
woody: No, být tebou, tak bych se i sám sebe bál abych si nevynadal ;-) >:D
Mé hlasování:
1. Poterienko - perfektní, jen možná bych to nedával tolik na těsno
2. WL - velmi se mi líbí. Prakticky to samý jako iudex, ovšem na tý střeše to vypadá o dost lépe než s celým autem
3. Bully - mohlo tam být víc Type-R :yes: >:-[]

2. w-a - Taky velmi povedené. Už jednou po noční jsem se snažil v Třinci vyfotit kruháč na příjezdu do města, ale nepovedlo se i když jsem měl ruce marnými pokusy zmrzlé na immer- weder. :-) No nic, ty to máš i s autama a plně to vystihlo téma. :yes:
3. Bully - jako jedno z mnoha...na první pohled mezi stejnými. :-)
4. Všichni ostatní - protože máte pěkně udělané fotky a jde vidět, že to prostě umíte. :yes: Jen ti nad vámi možná lépe vystihli téma. Podle mně >:D >:D .