Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 13.01.23 08:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Aký je to ročník?
Dával si originál samosvor? Skrátené radenie?
Pavučiny vo výfuku, zatuhlé tlačítko jazných režimov...
Humplovanie na krátke vzdialenosti a máš tam dieru v streche!
Ešte sa nad tým zamysli >:D -
speedfred 13.01.23 08:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Takže 460.000? To by šlo, už stojim v rade aj ja. >:-[]
Asi som mal ešte vydržať s M235i a vydelal by som. Špéra bola ale radička už nie preto bol asi taký prepad ceny.
Ja som ju kupoval za 999t s DPH, kde tie lanské snehy sú. -
pradeda777 13.01.23 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Dany....no problem... :yes: Poloviční cena je 920 000 Kč..... :-! Momentálně má najeto 11500km. (M performance parts mechanický samosvorný diferenciál a řadička).
[odkaz]
-
Thomasino 12.01.23 23:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Tak jako taky jsem si dlouho říkal, že na to občasné víkendové ježdění stačí M2, že je zbytečné doplácet dalších 900 tisíc na Cayman GTS 4.0 >:-[] , který ani nebude mít takovou výbavu... Ale tak zase má o 200 kilo nižší váhu... Zvyšovat výkon umí každej, snižovat váhu je už náročnější...
Mimochodem jsem byl pozván na tajné představení nové M2 na živo. Museli jsme odevzdat telefon a pak nás pustili za závěs, kde jsme ji mohli očumovat v té hnusné bleděmodré z i30N. Jako na živo vypadá o něco lépe než na fotkách, ale stále je ten zadek docela brutus. Ale vyboulený blatníky s těmi prahy vypadají skvěle! -
woody-alien 12.01.23 19:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
iudex: Ano, to je pravda. Jenže se to dá říct i o spoustě jiných věcí, že je reálně nepotřebuješ, jenom chceš. Ne snad, že by to byl smysl života, ale dělá to život radostnějším. Tímhle ultrakorektním náhledem by ti za chvíli pověření hlídači začali určovat i jak často máš šu...at. S prominutím. >:D -
woody-alien 12.01.23 19:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
wl: Zdá se, že dědův altruismus (je ale škoda mít 1er v garáži jen na "občasné vyvětrání", když by mohla někomu sloužit celý rok) hraničí se sebepoškozováním. Nebo se ztrátou příčetnosti. >:D -
woody-alien 12.01.23 19:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
pd77: C-HR GR Sport "jede vlakem" a je momentálně někde ve Slovinsku.....
Tak kdyby tam někde u Lublaně potkala mojí Proace, ať jí vyřídí, že už to přejela a ať kouká mazat přímo na sever. >:-[] -
iudex 12.01.23 17:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Fred: trafil si klinec po hlavičke. ;-)
Ale vlastne to platí pre nás všetkých, že tie autá nepotrebujeme, ale chceme? Potrebuje niekto reálne 300, 400 či 500k auto? Nepotrebuje. Na dochádzanie do práce, cestovanie a rodinné potreby objektívne nič viac ako povedzme Octaviu so 140 kW nepotrebuješ. Dvojmiestny športiak so štvorlitrovým šesťvalcom použiteľný len na víkendy za dobrého počasia tiež nepotrebujeme. Ale sakra ho chceme. >:D
P.S. Inak áno, pridávam sa do názorového tábora, že 1. hybridný crossover na daily a 2. zadokolka s R6 a manuálom na občasnú zábavu je dokonalá kombinácia, ktorá nepotrebuje meniť, je to ideál. -
pradeda777 12.01.23 16:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Dany....mám v garáži místo jen na 2 auta. Tož vlezly by se i tři, ale to by 2 menší musely stát za sebou. Proto raději počítám jen se 2 auty.
M140i je teď dost využívaná a právě proto vidím, že manuál ano, ale něco menšího by mě vyhovovalo víc. Myslím, že to Aygo X manuál by bylo ideál. ;-)