Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 19.06.14 18:30
« Re: Cupra - Krásné chvíle bez záruky
wl: Přečti si na homepage novej mariachiho blog. Je to vůbec první člověk, kterej mi víceméně dává za pravdu co se týká Clia RS. Ufff, už jsem se obával, že jsem pomatenec, co nerozezná zábavné auto od Multikáry. ;-) >:D -
Thomasino 19.06.14 08:28
Podle všeho nejpozději v Ženevě přijdou s ostřejší a výkonnější verzí Clia, ale těžko říct, jak se bude jmenovat ;-) Ale klidně něco jako Clio R.S. Trophy, nebo R.S. Gordini apod >:-[] Jsem na to dost zvědavý, dokonce se mluví i o manuálu >:-[] -
Thomasino 18.06.14 22:31
ale joo, naladění podvozku u SSS je hodně slušný, ale krátký rozvor prostě na nerovnostech poznáš :-O
Kdybych věděl že jedeš do Znojma, poradil bych ti kousek od Jihlavy famózní kousek silnice: Třebíč - Čechtín - Velký Beranov :-) Zrovna pro SSS či Fiestu ST super!!
[odkaz]
-
woody-alien 18.06.14 22:19
Thom: Do města je ta 1.2ka, na 600 km jízdu už fakt moc ne. Ale zase když vidíš ty mumie, co jezdí v běžným provozu, tak to byl Swišť mezi těmi rychlejšími. ;-) A já jsem si to (projednou) užíval, mám rád nový trasy, pustím nějakou muziku a jedu. Jak mi napsal iudex - já jsem ten správný petrolhead, co neváhá absolvovat 9 hodin jízdy v takovém prdítku jen aby se projel nějakou koncernovou mršinou. >:-[]
SSS je něco jiného, potřebuje pomalejší a techničtější pasáže, ale bez problémů funguje i na přesuny. Nic z tebe nevytřese, zkus si tu FieSTu a udělíš SSS metál za komfort. >:D >:D -
woody-alien 18.06.14 21:47
Thom: Ten rozdíl mezi Cuprou a GTI 5-door není velký, spíš tak 30-40, a bez ohledu na pozdější prodej bych asi těžko zvládl sedět uvnitř, koukat na to a říkat si: No dobře, ale ušetřil jsem. ;-)
Momentálně mi to tedy vychází na závěrečný duel C-RS vs. GTI. Cena hraje taky roli, ale zase ne docela, to bych mohl ještě dalších 100t ušetřit nákupem vychvalované FieSTy a ta už je ze hry dávno. Anebo se naštvu a půjdu si koupit SSS, dneska když jsem ho potkal mě chytla taková nostalgie, že by mi jí i Ron a jeho Fanouš záviděli. >:D >:D