white label 13.01.23 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
pd7
Máš v tom poněkud hokej, prostata není sval (který se posilováním zvětšuje), ale žláza, a v žádném případě není důvodem případných problémů (s touto žlázou) častější ejakulace, naopak:
A ještě něco k tomu:
"Podle vědců muži, kteří měli za život více než 10 sexuálních partnerek, mají o 69 % vyšší pravděpodobnost diagnózy rakoviny prostaty. U žen, které měly více než 10 sexuálních partnerů, to je dokonce o 91 % více (rakovina dělohy). Jedním z možných vysvětlení jsou především pohlavně přenosné virové infekce, které nechodí po horách, ale po lidech."
pradeda777 13.01.23 20:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
wl.....to jo, ale s čím se hodně pracuje nebo cvičí, to sílí a zvětšuje se. Jako například svaly. No a to je právě ten problém s prostatou....ale bacha. Zvětšená prostata nevede nutně k rakovině, ale způsobuje jiné problémy.... :'-( Popis zvětšení prostaty
Ve věku nad 50 let se jedná o běžné onemocnění, ale výjimkou nejsou ani muži podstatně mladší (13% mužů ve věku 40 – 49 let má již určité příznaky). Po 70. roce touto nemocí trpí přibližně 90% všech mužů.
Thomasino 13.01.23 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Jako že když často souložíš nebo honíš, tak je nižší riziko s tou prostatou? Otec měl raka prostaty, já to musím hlídat - a tedy asi často honit!! >:D >:D
Jinak ten dlouhý displej mi v M2 vůbec nesedí, tohle ke sportovnímu autu podle mě nepatří. To co mám nyní v M2c je fajn, tak jako jsou postaru v Caymanovi.. Dnes jsem tady v Alpách okouknul Porsche Zell Am See, ale nové Porsche tu neprodávají, jen 2 jeté tam stály. Ale aspoň tam byla RS3 sedan v šedé Daytona a vypadalo to dobře :-) -
pradeda777 13.01.23 12:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
tms....M2....co ta přístrojová deska??? Na fotkách vypadá dost divně. To asi to hranaté téma přenesli i do interiéru.......a co přední nárazník a ty čtvercové nádechy...? [odkaz] -
Dany 13.01.23 08:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Aký je to ročník?
Dával si originál samosvor? Skrátené radenie?
Pavučiny vo výfuku, zatuhlé tlačítko jazných režimov...
Humplovanie na krátke vzdialenosti a máš tam dieru v streche!
Ešte sa nad tým zamysli >:D -
speedfred 13.01.23 08:47
Takže 460.000? To by šlo, už stojim v rade aj ja. >:-[]
Asi som mal ešte vydržať s M235i a vydelal by som. Špéra bola ale radička už nie preto bol asi taký prepad ceny.
Ja som ju kupoval za 999t s DPH, kde tie lanské snehy sú. -
pradeda777 13.01.23 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Dany....no problem... :yes: Poloviční cena je 920 000 Kč..... :-! Momentálně má najeto 11500km. (M performance parts mechanický samosvorný diferenciál a řadička).

Proto má prostata schopnost při ejakulaci se chovat jako sval.