Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.06.14  20:08

« Re: Rejtynk

pot: Teď už můžeš špekulovat, když je po hlasování... >:-[] Vždyť to Vranis psal, že chtěl trojku i kvůli tomu Turkovi v džínový bundě. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.06.14  19:55

ŠM: Pravda, všiml sis, že Audi měli vždy jen a pouze padouši?
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.06.14  19:50

Něco málo k mému hodnocení...

white label - německé auto vyfoceno s německou precizností, německým fekálním humorem. A vloženo na poslední chvíli s "německým" za tři deset. Zkrátka typický WL. ;-)

poterienko - Audi sice v Kobře 11 nepreferovali, ale nakonec jsem tě preferoval já před Kyskym. Profi přibarvení. :yes:

Kubass - technicky fotka nezaujme, neurazí; smíchy z ní pod stůl nepadnu, ale asociace, jakou jsi k námětu dospěl, je více než trefná. Bednu zasloužíš. :-)

Kysky - esteticky asi nejpříjemnější fotka, ale na auto příště dej polep karabiněrů. ;-) Pod bednou jen o píď.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.14  19:15

« Re: Vyhlášení výsledků

Ron
    Za tu druhou část reakce (určenou woodymu) ti naopak napařím přirážku 200 %!
    ROZUMÍŠ TOMU!!! :-O :*) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.14  19:07

iudex
    Tak tady se mi ten odstín šedé moc nelíbí, taková šedá "základovka" v lesku. :-O

A zezadu je to docela hrůza, k rozteklým lampám přibyl hrozný zadní nárazník s vlepenou (tuzerskou) rohožkou a obřími odrazkami, třešničkou na dortu je pak výkus s jakousi stříškou pro koncovku výfuku:
    [odkaz]

Další fotky v šedé, kde ten odstín vypadá líp:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.06.14  18:59

« Eliot.??

Zdravím,
    koukám, Eliot již téměř 4měsíce na MACZ nic nenapsal.. Nepamatujete si, nepsal něco? Odletěl na exkurzi na Mars?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.06.14  18:40

Gratulujem medailistom (teda 3/4 účastníkov). :-)
    wl: dal som Ťa na druhé miesto, teda mám nárok na dvojitú?
    Inak tu je reálne foto FoSTu v tej novej šedej; tu vyzerá pomerne svetlá: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.06.14  14:56

WL: Díky, sice tentokrát jsem Ti hlas nedal, ale z minula ano, stavím se tedy dnes s plným autem cestujících >:-[] :yes:

Woody: Ano,woody, Limestone tvým favoritem nebude, ani žádnáá jiná barva na Golfu nebude tvým favoritem, priotože si koupíš Clio RS!
    Rozumíš tomu?
    Rozumí tomu?!
    RROZUMÍŠ TOMU!!! [odkaz] >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 29.06.14  10:14

Taktiez gratulujem vitazom a dakujem šmoulovi za koment k fotke ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.06.14  09:39

Wl: áno, R-ko vyzerá výborne, po dvoch generáciách opäť dokonca lepšie ako GTI. Teda z exteriéru, v interiéri mi sedí viac červený akcent na úkor modrého, aj keď sedačky sú zasa o kúsok lepšie v Rku. Príplatok 176000 na úkor GTIčka by som asi nedal, predsalen trakciu na suchej a mokrej ceste do značnej miery podľa dôveryhodných aj miestnych zdrojov rieši performance pack a v zime si poradím aj so zadokolkou, výkon v GTI je tiež pre mňa dostatočný. Každopádne, ak by som sa predsalen rozhodol pre R, konfiguroval by som ho asi podobne ako ty, kolesá sú jasné, pri karosérii by ale hodne zavážil praktický faktor a možno by som šiel do 5D a čo sa týka farby, tam by som sa asi nevedel rozhodnúť medzi tvojou sivou a rkovou modrou, asi by som to rozlúskol až pri podpisovaní objednávky podobne ako Clarkson pri kúpe svojho Ferrari [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.06.14  02:08

WL: ty jsi dobře vyčůranej. Zrovna zítra když má být chladno a pršet. To je tak akorát o nachlazení...
    PS: mne si vyjímečně ( >:D ) můžeš škrtnout. Včera jsem si dal MTB maraton a sotva udělám krok jak jsou nohy KO. Dneska trochu vytočím nahy zlehka asi na silničce ale stejně, druhý den po závodě jet 250km, to si radši nechám ujít >:D

Jinak ti jako vítězi gratuluji a všem bedňákům taktéž.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.14  01:17

Díky moc všem za hlasy, je vidět, že máte úžasnou kombinaci vytříbeného vkusu s neovlivnitelným vlastním názorem. >:-[]
    Ovšem pro jistotu zvu zítra (jako obvykle 14 - 18 hod.) všechny (co mi dali body) na zmrzlinu grátis. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.14  01:13

w-a
    Jo, z profilu je krásně vidět ta sportovnost dlouhých dveří ala kupé u 3dv. verze vs rodinný typ plný krátkých dveří u 5dv.
    Odlehčené kovově šedé Pretorie jsou právě ty, které jsem vybral a jsou jen v 19", kdežto černo-leštěné masivnější Cadis (o kterých zřejmě píšeš, že jsou v Teplicích) jsou jak v 18", tak v 19".
    [odkaz]
    [odkaz]
    Interiér se myslím ani konfigurovat nedá, jen do něj virtuálně nahlédnout v dané/jedné konfiguraci.
    Jo, a po zohlednění rozdílných sériových výbav u GGTI Perform. a GR (na českém trhu) se původní cenový rozdíl 245.000. Kč zmenší na 176.200,- Kč. Pořád to sice není žádný malý rozdíl, ale vypadá to přece jen o poznání přijatelněji, než původních čtvrt mega.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.06.14  22:46

Tak jsem to trefil.
    Stejně jako blog o TG Live i komentář k hodnocení ještě očekávajte.

Geniální show, jen přídavek po těch intenzivních sedmdesáti minutách chyběl a profesionalita pořadatelů moc profesionální nebyla... Ale nebudu předbíhat. ;-)

Gratulace zúčastněným za hezké bodové skóre, ať už těm na bedně nebo tomu pod ní, a i nepřihlášenému Vranisi za skvěle vyvedený supr nápad. Těm, co se účastnit chtěli, ale nestíhali, přeju do příště menší pracovní vytížení. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.14  22:06

« Vyhlášení výsledků

Takže, v červnovém kole Fotosoutěže s tématem "Moje auto a ochrana" jste hlasováním určili toto pořadí:

1. white label - 21 bodů
    2. poterienko - 17 bodů
    3. Kubass - 13 bodů
    --------------------------------
    4. Kysky - 9 bodů

Gratulace vítězi a všem díky za účast. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.14  22:02

« Konec hlasování

Ukončuji hlasování, výsledky za chvilku.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.14  21:38

« Hlasování končí ve 22.00

Tak ještě chvilku můžete hlasovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.06.14  21:26

« Re: Hlasování zahájeno

1. white label
    2. poterienko
    3. Kysky
    4. já :-!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.14  20:50

wl: Je to pěkná hračka, chvilku jsem si s tím teď taky hrál. Perfektně názorně jsou tam vidět dopady karoserie (3dv vs. 5dv) na vzhled, samozřejmě kola a líbí se mi, jak si můžeš rozsvítit světla. ;-) Povedlo se ti asi nejlepší kombinace barvy a kol. Třeba ty 19" Pretorie mi na R vůbec neseděj a zrovna v těch Teplicích měli eRko v bílé a na těch Pretoriích. A dojem byl asi takovej : "prostě Golf na velkejch kolech".

Ale interiér si asi nedělal, ne ? Já jen, že je tam zevnitř vidět panorama...zvenku ji nemáš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.06.14  20:44

« Re: Hlasování zahájeno

White label
    kubbas
    Kysky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…