Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.07.14 10:00
« Re: Od hothečov k rodinnej strednej triede
Jinak HURACAN - ano, ty tvary nejsou žádná sláva, ikdyž dost kopírují Avnetador, nejsou tak agresivní. Ale hodně tomu asi uškodila ta bílá barva. V nějaké výrazné by to bylo asi zase o něco lepší. Mě však hodně zaujala nová Corvetta C7, nádherné auto. Byla tam v bílé, červené a šedé. Pak dám fotky a pošlu odkaz. Zatím je dávám postupně na FB >:-[] -
Thomasino 02.07.14 09:55
Za sucha určitě, jak jsem psal. Ale za mokra, a zvláště pokud měl semislicky typu Michelin Pilot Cup 2 - což bych u tohoto auta předpokládal, tak si nemohl na mokru moc vyskakovat. Viděl jsem, jak se mu ten zadek párkrát lehce zavrtěl a stabilizace ho hned utnula. Pro něj hovořila převaha výkonu, pro mě zase hloubka dezénu >:-[] >:-[]
Ale jak jsem napsal, bylo to z obou stran většinou i s nějakou rezervou, ale moc velkou zase taky nééé. Možná byl maník udivenej, že co se mu to lepí na * s kosočtvercem ve znaku, ale spíše si takové auta kupují lidi co mají přehled, takže asi věděl že MRS taky něco umí ;-) A jak je známo, na mokru s předokolkou můžeš jet mnohem blíže limitu, než se zadokolkou >:-[] Ale cestou dolů z kopce už pršelo více, to jsme oba trochu zvolnili. Taky spolujezdec už dost brblal při té svižné jízdě do kopce na mokru >:-[] >:-[] -
Leg 02.07.14 07:20
Thom: nechcem ti ako majiteľovi hothatchu z rodu tých najrýchlejších brať ilúzie, ale myslím, že keby borec chcel, tak by ti zmizol za prvým horizontom aj za daných mokrých podmienok. Možno sa len bál, aby mu tá zelená kráska nezhorela. Ale inak pekná jazda, video a aj fotka - čo hovoríš na Hurakán? Ja mám zatiaľ z fotiek trochu zmiešané pocity, na jednej strane je karoséria dokonale strihnutá, všetky proporcie sú tip-top (až na možno trochu malé predné svetlá). Na druhej strane od Lamba by som očakával trošku agresívnejšie, menej uhladené tvary. Som zvedavý ako bude pôsobiť naživo. -
Thomasino 01.07.14 22:48
« Re: Od hothečov k tuzingu rodinnej strednej triedy
Koukám, že jsi podobný koncernový "obdivovatel" jako White Label a GTI >:-[] >:-[]
Tak tady máš to nejzajímavější z koncernu, co jsem viděl v sobotu ve Veldenu ;-) (Porsche tak nějak stále do koncernu nepočítám, ikdyž tam už asi taky patří...)
Časem dám spoustu dalších fotek, bylo toho k vidění opravdu spousta, z toho nejzajímavějšího: Alfa 4c, Lambo Huracan a Diablo, Aventador vč. Roadster, Vanquish, Ghibli, 3x Corvetta C7 (krásná kára!!), Italia 458 Speciale, Lexus LFA, TVR, atd., atd.
[odkaz]
-
Covenant 01.07.14 22:25
« Re: Od hothečov k tuzingu rodinnej strednej triedy
Šmoula:
Mě stačí jedna... :-)
Máme s Thomasitem trochu rozdílné priority u auta....vyhovuje mi charakterově GTI, R, Cupra nebo S3 ...jemu zase okruhovější MRS 265 Cup ;-)
Každopádně jim to přeju....jsou to taky dobré auta :yes:
-
Thomasino 01.07.14 21:30
Jo a když jste u těch rodinejch aut - včera jsem jel asi 25 minut přes Obertauern Pass do Radstadtu za novou 911 GT3 v pěkné zelené barvě. Jednak nádherná prdelka s tím křídlem a především famozní zvuk při akceleraci. Zvláště když to jednou napálil v tunelu :-) Vzhledem k tomu, že to bylo za mokra a pak za mírného deště, tak jsem se ho dokázal držet. Za sucha bych samozřejmě neměl nárok, kdyby borec chtěl >:-[] Zvláště pokud tam měl semislicky. Já na 4 denní výlet do rakouských Alp kolem údolí Lungau přezul na letní. Udělal jsem malý sestřih z on-board kamery s tou GT3, ale je to bez zvuku (občas zrychleně, aby to nebylo tak dlouhé a byl ten Pass trochu vidět). V první půlce do kopce jsme se to místy hezky užívali (ale stále s malou rezervou), ikdyž na tom videu to vše vypadá hodně pomalé.
[odkaz]
A jinak nový setup s Eibach pružinami dostatečně otestován, funguje to na letních skvěle :-!

[odkaz]