pradeda777 23.01.23 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
iu/tms.....CGTS ale už není zrovna LEHKÉ zábavné kupátko. Oproti GR86 s 1275 kg, CGTS váží 1450 kg. Další výhoda u GR86 jsou 4 sedadla, když by byly potřeba......no a je k tomu ještě za polovinu....no, nekup to.... >:D >:D >:D -
pradeda777 23.01.23 11:13
iudex 23.01.23 11:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
woody: jo, bude to presne tak, Rasťo to má "po protekcii", rovnako ako iní novinári či youtuberi, čo majú kontakty na predajcov. A to isté bude platiť pre type R. Je to chorá doba, keď sa v podstate bežné mainstreamové autá ako je hatchback či malé kupé dajú kúpiť len "podpultovo". 8-s
Tom: viem, viem, CGTS. Na to som sa ale málo učil. >:-[] -
Thomasino 22.01.23 21:12
iudex - věděl bych ještě o jednom lehkém zábavném kupé s atmo motůrkem a manuálem ;-) No spíše motorem >:-[] :-! -
woody-alien 22.01.23 20:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
iudex: Nic ve zlým, ale jak u Rasťa tak třeba u Kuby Rejlka prostě pomohly kontakty získané během jejich práce. Kdyby to auto (GR86) bylo normálně dostupné i pro běžného člověka, tak už bych ho měl objednaný (nebo v garáži) taky. Pro mě to bylo úplně přesně to, co jsem chtěl. Lehká hravá atmo zadokolka kupé s výkonem, který už nemusíš okecávat "charakterem" a za dobrý peníze. Ale nejsem frontovej bojovník, abych stanoval před salónem Toyoty a poslouchal neurčitý kecy typu snad, možná a uvidíme....a situace kolem GR86 mě tak akorát otrávila. Takže sbohem a šáteček, svět se nezboří. -
Thomasino 21.01.23 18:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
Dneska proběhla zřejmě poslední projížďka s M2 a vydal jsem se do Kyjova. Cestou si udělal fotečku u Vily Austerlitz ve Slavkově. Takové pěkné 6+2 a k tomu trojgaráž >:-[] [odkaz]
...a další 3 fotky -
Dany 16.01.23 07:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
:-O tu se honí péra :-O
Chlapi si v šenku po niekoľkých rundách porovnávajú, kto má väčšieho.
Vytiahnu to na stôl. V tom príde buzerant a hovorí:
Aaa, dnes máme švédske stoly... -
pradeda777 15.01.23 19:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CtR
wl....že se tomu říká žláza je jedna věc. Ale druhá věc je, že když něco vypadá jako sval a funguje jako sval (prostata uzavře při ejakulaci močovou trubici, čímž zabraňuje uniknutí ejakulátu do močového měchýře), tak to sval asi bude. Proč se prostata s věkem zvětšuje se zatím neví. Zatím jen samé dohady a domněnky. [odkaz] Kdyby se totiž vědělo proč se tak děje, tak by už na to byl nějaký lék. Ale protože se to neví, tak žádný lék na to neexistuje. Jsou pouze mraky různých doplňků stravy, ale ani jeden z nich neprokázal praktickou účinnost. Co je ale na 100% prokázané je škodlivost prochladnutí v oblasti pánevního dna, kde se prostata nachází. Samozřejmě opatrnost proti prochladnutí v této "partaji" platí i pro ženy.