Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.07.14  22:05

« Re: Od hothečov, přes kombíky až po výtvory na wc

Šmoula: odsunul jsem se na bike-forum a teď je tam terorizuju svojema rozumama ;-) >:D Hlavně to WA přehání s dávkama koksu... Co ti bylo divné? Že na tom wc z tebe něco leze? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  21:57

« Re: Od hothečov k rodinnej strednej triede

Kysky: A kam ses odsunul? To víš, woody, zdá se, restrukturalizuje svoje kšeftování, pročež si dodává sebevědomí Mafií. A mně to bylo divné, ale sedíce na *(WC), mžourajíce do mobilu, jsem to neřešil.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.07.14  21:50

Tak popořadě

Šmoula: Já ho tam také vidím. Dioptrie - vpravo 0, vlevo 0, šilhavost - 0, barvoslepost - 3 :-! >:D

WA: tvl, přestaň u toho chlastání pařit ty hry, pak v tom máš zmatek a děláš problémy tady s recenzí >:D

Bully: souhlasím, ten chat mi taky extra nevyhovuje. Co se pravidel týče, vždy to tak bylo, v pravidlech to kdysi také bývalo, bohužel to musel někdy někdo nechtěně vymazat, pro smůlu tebe konkrétně.

Poterienko: Ještě že jsem se dočasně odstěhoval z hlavního města JČ, to by mi pískalo z těch Tvých píšťalek v uších >:D

Všichni: Například já tady ten HH mor nesleduju a kolikrát mi až leze krkem že se v tom všechno zadiskutuje. A WAmu nezávidím hledat v tom přihlášené fotky. Ale mi je to jedno jestli tu někdo diskutuje o něčem do čeho je blázen. S tímhle já jsem se odsunul již na jinej web :-) bohužel, ale i bohudík, nikdy to ale nebude takové jako kdysi. Toť můj názor na HH epidemii
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  21:39

pot: Chudák woody. Pote, kolik jsi to psal, že máš dioptrií?

Koukám do on-line... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  21:35

woody: Aspoň že diskuse funguje. Teď musíme debatovat jak diví, ať je na očích. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.07.14  21:34

WA: Ten malý banner vpravo stále vidím.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.14  21:26

Thom: To máš pravdu, když sem přijde někdo jednou za měsíc a tři stránky příspěvků vidí jenom nějaký Renaulty ve Spa, tak to se pak těžko orientuje. >:D Ale jasně, je to tak, jenže tohle už se tady taky řešilo a nedopadlo to. Ono je to podobný jako zkusit striktně oddělit volný čas od pracovního, o tom budeš něco vědět, ne ? ;-)

PS: Recenze soutěže je skrytá a nejde mi kontaktovat admina. Nemůže to někdo zkusit ? Ať to koukaj vrátit, dost na tom, že po F/L zmizel banner na fotosoutěž.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  21:13

Bully: Nevím, jakou fotosoutěž máš na mysli, jestli nějakou s velkým počtem účastníků, nebo naopak bez vyhlašování. Zbytek už jsme tu řešili. A není to tak dávno...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.07.14  21:12

To zdejší zaplevelení si myslím hodně lidí odrazuje, to jen tak mimochodem. Já na to poukazoval už dávno. Drbárnu si můžeme/můžete udělat někde jinde a nechat jednu "recenzi" čistě na fotosoutěž :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.14  21:09

Bully: Překrucuješ to....wl ti jenom napsal, že by taky mohl každý soutěžící takticky nehlasovat aby náhodou nerozdal body "konkurenci" a bylo by po soutěži. A jen aby bylo jasno - tohle není žádná moje Fotosoutěž, trochu to tady "spravuju" jen proto, že původní správce soutěže zmizel neznámo kam. Ubírám si kvůli tomu i z toho mála volného času, co mám, a už mě takovéhle z prstu vycucané stížnosti unavují. Takže ano, je to přesně tak. Spíše než "jiné soutěže, kde takové zvláštnosti nemají" to tady připomíná diskusní klub lidí, kteří mají rádi auta, a občas něco vyfotí. Toť vše. Nikdo sem nikoho netahá násilím a ani nikoho nenutí odejít. Ale s tou nepřehledností a spoustou mimosoutěžního materiálu se bude muset nějak vyrovnat. Byly i návrhy na to ponechat tuhle recenzi čistě jen pro soutěž a tlachat jinde, ale neprošlo to, takže to zřejmě současným uživatelům vyhovuje...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.07.14  20:59

...nafta patří do kamen a ne do líhně petrolheadů !! >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.07.14  20:43

Ani nevim, ze by takova .. zvlastnost? jako povinnost rozdat 3 hlasy (pod hrozbou diskvalifikace) existovala v nejake jine soutezi, nez v tehle. Nakonec jste to nekdo posleze i zduvodnil tim, ze kdo jiny uz by hlasoval, kdyz ne povinne aspon tech par soutezicich >:D K tomu vazne neni co dodavat, proc hledat chyby v sobe, ze.
    Pokud jste to psali v nekterem z X tisic prispevku driv, nemam tu silu ani chut to vyhledavat. Dozvedel jsem se to proste az pote, co jsem byl vyloucen, ale to uz se zbytecne opakuju.
    Neberte to tragicky, mate to presne takove, jak si to udelate. Ostatni to bud akceptuji, nebo se neucastni. Fotosoutezi jsou mraky a nektere funguji vic, jine min.

poterienko:
    Bully se neciti odstrcene, turbodehet mam taky.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.07.14  19:28

Bully se asi cítí odstrčeně, když nemá ve svém hotcar turbo....
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.07.14  19:28

Bully se asi cítí odstrčeně, když nemá ve své hotcar turbo....
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.14  18:57

Bully: Je mi líto, že to vidíš jako "vyhazov". Ta povinnost hlasovat pro soutěžící (a dost logická - nehlasováním totiž zvýhodňuješ sebe) byla zdůrazňována v každém oznámení o zahájení hlasování. Můžeš si to klidně najít, jen jsem zřejmě pozapomněl to připsat k pravidlům. A před ukončením hlasování jsem na to znovu upozorňoval příspěvkem. Je zbytečné o tom cokoliv dál psát, děláš jako kdybys tady přihlašoval fotku poprvé a hrozně se divil, jak to tady funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.14  18:48

« Re: ZVEŘEJNIT!!

Kysky: Sorry, bordel v Matrixu. >:D Jen jsem se chtěl kouknout, jestli by nešel upravit název recenze, aby tam byla jasnější ta Fotosoutěž a celý se to bloklo, skrylo a mám kontaktovat admina. Večer se na to podívám.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.07.14  18:22

Kysky:
    to neni o tom, jestli se zrovna mne neco libi nebo ne. Jenom konstatovani, ze co zasejes, to si i sklidis.
    Pokud je fotosoutez neprehlednym soukromym chatem pro par kamaradu, pak budou i ucastnici odpovidat svym slozenim presne stejne skupine. Kdyz uz se zvenku nekdo nahodou pripoji, spolehlive ho odradi treba vyhazov na zaklade neexistujiciho (a nesmyslneho) pravidla, ktere se doplni az ex post. I kdyz mel vyhrat jenom ty "zlate trenky". Divis se tomu?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.07.14  18:17

Tuhle bych přizval do fotosoutěže hnedka !!!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.07.14  18:09

Bully: a co se ti nelíbí? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.07.14  18:06

A neuvazoval jste nekdo nad tim, ze uroven fotosouteze a ne/ucast v ni velmi jednoduse muze odpovidat pristupu jejich organizatoru? Jinde to funguje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…