Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.07.14  16:39

« Re: Nové téma na Červenec/Srpen 2014

A já jdu do toho brblat...
    Jak můžu srovnávat dvě fotky, které jsou na úplně jiné téma?? Trochu nelogické :-/
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.07.14  16:29

Super, to je riešenie hodné kráľa Šalamúna. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 03.07.14  16:24

Tak za to druhé: >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.07.14  15:56

« Nové téma na Červenec/Srpen 2014

Takže, teď to bude trochu složitější. Medailisté z červnového kola se dohodli na následujícím postupu. Pro Červenec a Srpen 2014 se vyhlašují 2 témata - jedno docela zajímavé a druhé snadné a hodně volné. Soutěžící si může vybrat kterékoliv z nich. Fotky se začnou přihlašovat 15.července 2014. Pokud bude do 25.7.2014 přijatelné množství přihlášených, soutěž se uzavře hlasováním za Červenec. A pro Srpen 2014 budou platit zase obě témata. Pokud dost soutěžících do 25.7. nebude, protáhne se přihlašování až do 25.8. a soutěž se uzavře za dvojměsíc Červenec/Srpen 2014. Uffff, nějaké dotazy ? >:D Tak a teď témata.

1. MOJE AUTO A PRÁZDNINY
    2. MOJE AUTO A PARODIE NA FOTKU MÉHO KOLEGY

K prvnímu tématu snad nemusím nic psát. K tomu druhému - mělo by jít o vaše osobité zpracování jednou již zvěčněné fotky některým vaším spolusoutěžícím a zveřejněné tady ve Fotosoutěži MACZ: Např. Ronova plnění nádrže plynem nebo white labelových sebevražedných tendencí nebo Kyskyho prdelky >:D apod.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.07.14  11:52

« Re: Od hothečov k rodinnej strednej triede

Ron
    I takové (obdobné) téma už je připraveno. ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.07.14  09:38

Bully: tvrdíš, že z Teba nehovorí urazená ješitnosť, ale ak by to tak bolo, nepísal by si inak. ;-) Už sme to riešili x-krát: nejde tu o Teba, ale o princíp, že kto nehlasuje, akoby dával body sám sebe a to je neetické a proti fair play i bez toho, aby to muselo byť explicitne v pravidlách napísané. Ty si to naviac spravil vedome. Woody na to vždy upozorňuje, aby všetci hlasovali. Inak Tvoja fotka bola dobrá a vyhrala (by) oprávnene, sám som Ťa dal na prvé miesto; že si svojím (ne)konaním vypadol, to ide len na Tvoj vrub. Nezúčastnil si sa tu prvýkrát a nemôžeš sa tváriť, že netušíš, ako to tu funguje.
    Ale dosť už o minulosti, tú nezmeníš, treba žiť prítomnosťou (Eckhardt Tolle) a všetci budú radi, ak sa zúčastní čo najviac ľudí vrátane Teba, lebo fotiť vieš a si pre súťaž prínosom.
    Inak za seba hovorím, že júlové/červencové kolo má zmysel, ja ešte nedovolenkujem a fotku by som mal dať, takže by som to dopredu nevzdával. Vždy sa dá spraviť to, že ak ku koncu prihlasovania bude málo prihlásených, predĺži sa to aj na august/srpen.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.07.14  09:28

WL: Osobně bych uvítal soutěž i na prázdniny, ale uvolněnější téma, například auto a dovolená, či něco podobného. Téměř všichni někam vyrazíme, někteří i několikrát, tak proč si neudělat nějaké pěkné fotečky z cest ;-)

Třeba "MOJE AUTO NA CESTÁCH"
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.07.14  23:59

Bully
    Po poměrně dlouhé době nás tu bylo tak málo (jen čtyři) a věřím, že ani ty z toho nemáš radost, minimálně tři lidi to nestihli (iudex, wooody a ten nový nick s těmi zbraněmi za zadním sklem) a nějakých 7 a víc je tu běžný standart (proto logicky i nepsané/psané pravidlo o hlasování), takže bych to neviděl úplně tragicky. O prázdninách to bývá slabší už tradičně a nějakou "masovku" (v dobrém slova smyslu) tu z toho uděláme těžko (má to pořád pouze formát jedné z recenzí na moje auto). Je to tady taková drbárna |"nejen" o autech s nadstavbou fotosoutěže (jednou za měsíc). Může se to tu umtrvit a chodit sem jen jednou za měsíc a jen k vůli fotkám, ale kde je napsáno, že to tu pak ve finále "nezdechne" úplně, viz třeba driverweb.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.07.14  23:34

wl:
    nechces radsi driv pozorneji cist, nez mne tu budes udelovat rozumy? Ale v jednom mas pravdu: aspon ze ted uz hlasuje tech par kamaradu z povinnosti (nyni i podle pravidel- ne az ex post a rovnou i s dikvalifikaci, at je to i s paradou). At si muzou vubec nejakym zpusobem rozdat mista na bedne, kdyz uz to nikoho jineho nezajima :yes:

Jinak je mne to vazne uz jedno, necitim se urazene, kdyby mne chtel zas nekdo neco podobneho podsouvat. Znova opakuju- psal jsem techhle par prispevku dneska jenom proto, ze tu naopak placou ucastnici, jak jich je malo. Bez nejakych zmen se to neposune nikam, ale mozna plakali jenom tak cvicne a dany stav jim vyhovuje. Pak je nechci dal zdrzovat v mudrovani.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.14  23:31

šmoula: Tak to by jistě šlo, stačí k tomu všeobecná shoda zúčastněných. A druhá věc je (řečeno slovy generála z Kdyby tisíc klarinetů): No jo, ale kdo bude mužstvo ? ;-) Protože já sotva stíhám tohle. A upřímně řečeno, ta restruktualizace mýho kšeftování je pro mě určitě důležitější. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  23:27

Ještě by se mohly soutěžní fotky a hodnocení schraňovat na rajčeti, ať z důvodu přehlednosti, tak archivace.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.14  23:18

pot: Nj, já už taky. :-| >:D
    šn, Kysky: "Není těžší práce než bavit lidi" řekl jeden slavný komik. No vidíte, a mně to jde tak snadno. >:D

A tak co teda ? Budem to tady překopávat a doufat, že přijde někdo novej nebo vyhlásíme téma ? Zkusím zítra napsat někomu z redakce, ať si s tím něco udělaj. A ten banner zmíním taky, že ho občas vidím a jindy zas ne. >:-[]
  • « 30 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  23:17

Bully: OK. :-)

a) Rozdělit toto celé na hlasovací a kecací recenzi
    b) Upravit původní znění Matheasových pravidel a důležité zprávy (nejen nová témata a výsledky) do Novinek a nahoru do recenze
    c) Požádat redakci o vytvoření jakéhosi plovoucího oddělení zpráv nad přehledem příspěvků

tak by to myslím šlo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.07.14  23:16

Thomasino:
    myslim, ze nebudes jediny, kdo se v tom chce povozit >:D Paradni, ze? A ma najeto nejakych 6 tkm :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.07.14  23:02

Bully - občas celkem pěkný fotky, tam vidím i trochu té kvality :-) :yes:

KUWA a tohle má kdo ?? Já ji chci zase po delší době vidět a necha se v ní konečně svézt !!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.07.14  22:54

w-a:
    nevim, kdo to tu spravuje. Posledni informace, co si pamatuju, byla, ze se na tom podili vic lidi a popravde uz vubec nevim, o kom byla rec. Ze je to v nejake soucasnosti uz jenom 1 osoba a navic ty vim teda taky az ted. Sam jsem moderoval pres 2 roky treba fotosoutez na H-C.cz (priklad pro ty, kteri si mysli ze to lip nez tady nejde- treba tenhle mesic se podle me docela urodilo :-) [odkaz] ). Takze vim, co to obnasi a prace tam bylo urcite vic, nez tady. Ale tahle fotosoutez (na H-C.cz) je koncipovana tak, aby se ji ucastnilo co nejvic soutezicich a aby se taky verejne a co nejmasoveji hlasovalo. Pokud ale vazne chcete, aby se zucastnovalo pravidelne nejakych 4-5 autoru, tak proste musite znetvorit normalni pravidla a chtit po ucastnicich, aby aspon ti 4 hlasovali. Kdyz jste uz tedy dosahli toho, ze to nezajima prakticky nikoho jineho.

Takze si to neber nijak osobne, drzim ti palce ve tve praci. Tech mych par dnesnich prispevku vzniklo jenom proto, ze si tu nekdo stezoval, jak je malo ucastniku a hlasujicich. Proste mam jenom takovy nazor, ze je to uplne logicky dusledek toho, co tu probiha.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.07.14  22:51

Já tady před pár dny hlasoval a abych byl upřímný, taky mě docela udivilo, jak je to tady zaplevelený příspěvkama, které se prakticky, s drobnými obměnami, opakují. Měl jsem sílu přečíst tak 4 stránky a připadalo mi to jako diskuzní smyčka. Podle mě to fotosoutěži nepomáhá (viz.počet i kvalita fotek), ba naopak... Je to pouze můj názor, třeba vám to vyhovuje...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.07.14  22:51

Bully
    Ty zlaté trenky jsi měl vyhrát hlavně proto, že ostatní (na rozdíl od tebe) povinnost hlasovat respektují. S tvým přístupem bys ty body od nich logicky nikdy nezískal, takže tu opakovaně "fňukáš" naprosto zbytečně. ;-)
    A pokud znáš opravdu dost amatérských fotosoutěží, jejichž fungování ti vyhovuje nesrovnatelně víc, můžeme ti tady jen závidět tvou pravidelnou účast v nich. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.07.14  22:47

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.07.14  22:24

« Re: Od hothečov, přes kombíky až po výtvory na wc

Kysky: Ach tak. S tím WC to snad vysvětlovat nemusím, ale teď, když na to koukám... hmm. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…