Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 10.07.14 09:50
« OT: ako som prišiel o renomé
Nedávno som tu dal minirecenziu Mercedesu C180; včera som debatoval so švagrom o jeho dojmoch z auta a keď opakovane hovoril o jedna-osmičke, blahosklonne som ho ako nevedomého poučil, že označenie 180 už dávno neznamená, že motor má objem 1800 cm3, ale že v skutočnosti má 1,6ku turbo. On skalopevne tvrdil, že má 1,8čku, tak som ho sebaisto vyzval, nech sa pozrie do techničáku a... naozaj tam bolo 1796 cm3. Na čo ma on poučil, že do tejto generácie Céčka sa dávali pod označením C180 až tri rôzne motory: 1,8 kompresor, 1,8 turbo a 1,6 turbo, pričom on má tú strednú. Takže moja povesť znalca áut v rodine sa zrútila ako domček z kariet. >:-[] -
šmoula nešika 03.07.14 19:30
« Re: Nové téma na Červenec/Srpen 2014
Leg: Čekal jsem, že někdo postaví auto zádí ke stojanu s cenami u benzínky, před něj důchodkyni s vodní pistolkou, okolo ní chlast, z auta vystrčí vlajku s logem Tesly a přidá filmovou klapku s nápisem Troška: Kameňák a Berenika nebo jeden nejmenovaný uživatel začne rozebírat budovu železárny a díly z ní zabalí do koberce a narve do auta... Ale toto - už se mooc těším.
PS: Bratranec mé prababičky vymyslel jisté Vománkové víno... to by se dalo taky použít - Tvoje foto z vinice. A to video k tomu si pust. Nezapomenutelné povídání.
-
Bully_ 03.07.14 19:07
« Re: Od hothečov k rodinnej strednej triede
Po padesate: nevedel jsem, ze MUSIM POVINNE hlasovat. Ano, uz jsem byl ostrileny kozak a souteze jsem se zdaleka neucastnil poprve, ale podruhe >:D (mozna jeste jednou kdysi mnohem driv??, ale nevzpominam si na to). Netusil jsem, ze uz druha moje ucast mne uklada za povinnost si cist nejakych 12-13 tisic nesmyslnych OT prispevku, abych vedel, jestli jste se cirou nahodou nekdy na necem nepsanem nedohodli.
Cokoliv co napisu je oznaceno za mou urazenou jesitnost a nehlasovani za vypocitavost pri hlasovani. Vazne uz me dejte pokoj. Driv, nez budete napadat ostatni, se zamyslete sami nad sebou.
Vas pavlacovy plkaci krouzek nastesti neni stezejni naplni MA.CZ, takze jde jenom o bouri ve sklenici vody. Prijemny pokec, petrolheadi ;-) -
Leg 03.07.14 18:52
Dobrá téma, ja už viem čo spravím - oblečiem si tangá, ku hlave priložím pištoľ a odfotíma sa tváriac sa, že plním auto plynom. Záber skomponujem tak, že bude vidieť v kufri malý hasič, noša dreva, žena zrolovaná v koberci, chlast, logo renaultu, bezdomovecké dieťa. Auto oblepím ružovými kvetinkami, postriekam vulgarizmami, zakryjem celtou, celé zabalím do fólie a nasvietim nazeleno. K autu postavím druhé dieťa na autíčku, ovcu, obrí kamión, slnečnicu, helmu, Mr. Beana, pútnikov a nejaké angličáky.
Tak, už len zohnať rekvizity, určiť miesto a pustiť sa do fotenia. -
iudex 03.07.14 16:59
Kysky: kde je problém? Hodnotíš nápad, vtip, dodržanie témy, techniku, kompozíciu, expozíciu... naviac ako vieš, s tým dodržaním témy je to tu často dosť diskutabilné a posudzuje sa to voľnejšie. Alebo Ťa proste niečo osloví viac a hotovo. Hol van a probléma? ;-)