woody-alien 14.07.14 21:29
« Re: Inspirace na fotosoutěž
wl: Jj, výběr barev je bídný, o tom žádná. V téhle souvislosti jsem se nedávno málem smíchy odeslal pod stůl, když jsem koukal na katalog Caddy. Vím, že jsi chodící encyklopedie VW, ale možná nemáš užitkáče tak zmáknutý.....takže: Víš kolik barev má tahle užitková krabice v nabídce ? Už nevím jestli jsem napočítal 13 nebo 14....a k tomu kombinace s jinak barevnou střechou. >:D >:D :-O ;-) A třeba Cupru máš červenou, bílou, stříbrnou, dvakrát šedou a černou. 8-s Když se ti některou barvou trefěj do nálady, OK, ale jinak je to vyloženě ubohý. -
Ronault. 14.07.14 21:23
« Re: Inspirace na fotosoutěž
Ad Xenony: Samozřejme, jak už jsem psal i jinde, Xenony by měly být součastí výbavy za příplatek v nižší střední naprosto normálně v mainstreamu,. však už je má i lowend, tedy submainstream, ať se topper nezlobí, myslí Kiu a Hyundai >:-[]
K poterienkovu názoru - něco pravdy na tom je, že u Xenonů je ostrá linie dosti zarážející. Asi nemám tolik najeto na Xenonech jako ty, ale spíše mi po těch několika zkušenostech (C-classe např. nebo Infiniti M30d) přišlo, že v mítech, kde už Xenon nesvítí, protože je tam tam, už Halogen ani nerozptyluje, respektive Halogen už jen rozptyluje v místech, kde Xenon svítí. Ono ty hranice, kde se ještě smí osvětlovat (myšleno úhel) jsou určitě nějak nastavené a jsou dány. -
white label 14.07.14 20:33
w-a
Sám bych si z výběru barev na CRS nevybral. Ve finále jsou ta červená a černá nejmenším zlem, volil bych možná (ač nerad) nakonec černou, která by mě jinak ani nenapadla. Chybí mi v nabídce nějaká povedená (tmavší) šedá.
Na těch šedých kolech se určitě shodneme, celo černé NE. -
šmoula nešika 14.07.14 19:13
« Re: Inspirace na fotosoutěž
woody: Černá kola jsou hodně vo vkusu, ale vzhledem k členitým prolisům je třeba s koly příliš neexperimentovat. Obecně je však kombinace červené a šedé vynikající viz. linka na předku, která např. na fotkách ze Spa design skvěle oživuje. Já bych volil černá kola - červená/černá bok (lištu nad prachy nechal nalakovat), příď a záď nechal červená/šedá. Ale je to čistě můj názor. -
woody-alien 14.07.14 18:44
« Re: Inspirace na fotosoutěž
šmoula: Já právě černý Cupový kola na Cliu RS (stejně jako na M-RS), moc rád nemám. Ty stříbrnošedý stejného typu (18" Radicale) mi připadaj daleko vhodnější. A ta stříbrná "F1 lišta" by naopak mohla (v souladu s lištou vedoucí kolem "diamantu" a zrcátky) při červené barvě laku být černá.[odkaz] -
šmoula nešika 14.07.14 16:57
« Re: Inspirace na fotosoutěž
Tady se lze pokochat s pozadím Eau Rouge: [odkaz] Dle mého názoru je červená s černými koly (asi Cup) a sériovým šedým proužkem nejzdařilejší tovární kombinací. Ty barevné proužky jsou prý jen polepené, co psal Borek. Jen to silně degradující umístění registrační značky... To mají všechna Clia - jak kdyby to chtěli dělat pro Ameriku. -
white label 14.07.14 16:43
w-a
Ten odstín se samozřejmě musí líbit hlavně tobě a na mém názoru logicky nezáleží.
Shodou okolností jsem měl tento odstín několik týdnů denně před očima a několikrát za den (za různého počasí a světla) kolem něj chodil. Byla tu přímo na náměstí dlouhodobější presentační akce Renaultu a jedním z vystavených vozů bylo nové Clio v téhle barvě. Můžu odpřisáhnout, že ten odstín naživo nikdy nevypadal (subjektivně) tak dobře, jako na tvém odkazu, čímž neříkám, že vypadal špatně, prostě jen ne tak moc dobře. :-)
Druhá věc je, že ani tady není moc z čeho vybírat. -
woody-alien 14.07.14 16:31
« Re: Inspirace na fotosoutěž
wl: Hodil jsem tam ještě jednu reálnou fotku (žádná úprava v PC) ve stínu. Jasně, je to značnej rozdíl oproti té oficiální, ale v reálu zase na slunci ta barva mění odstín. Nj, hlavně na fotkách to nejde předvést, ale tys jí viděl - tak víš. Takže zůstaneme u toho, že se neshodneme. ;-) Tobě se moc nelíbí, mně jo. -
woody-alien 14.07.14 16:16
« Re: Inspirace na fotosoutěž
wl, iudex: Žádnou paniku... ;-) Jen jsem zkoušel, jak by vypadal seznam účastníků tímhle odkazem přes rajče a flákl jsem tam za sebe první fotku,co jsem měl po ruce. Mnohem jednodušší pro správce - jeden odkaz - a řekl bych i komfortnější pro ostatní - jeden klik a máš všechny fotky před nosem.
wl - na té barvě se úplně neshodneme, je samozřejmě "měňavá" podle osvitu, ale já bych řekl, že i v reálu vypadá zatraceně dobře. Ale to je fuk, nebojte se, že po těch miliónech příspěvků a SZ bych vás před definitivním rozhodnutím neinformoval. ;-) Od uzavření celé Sophiiny volby 2 mě nicméně zdržuje jen obstrukce vedení Renaultu. Tím nechci říct, že jsem rozhodnutej pro CRS, ale že potřebuju vědět konkrétní údaje (cenu), abych se mohl rozhodnout. Bombarduju prodejce, kterej za to ovšem nemůže a je už z toho nešťastnej. Dal jsem mu poslední týden, protože ze sebe zase nechci dělat blbce u VW, kterým jsem slíbil rozhodnutí do půlky července. -
white label 14.07.14 11:15
« Re: Inspirace na fotosoutěž
Hlavně nikdo nikde netvrdil/netvrdí, že jsou xenony důležitější, než samotná motorizace apod.. , to je čiré překrucování.
Podstatné je, že vrcholná verze vozu nižší střední třídy přišla posledním faceliftem o možnost xenonů, což je objektivně prakticky neomluvitelné, ty (kýčovité) masívní červené pruhy mi xenony bohužel nenahradí, a to jak funkčně, tak vzhledově.
Že se někdo bez xenonů obejde (nebo za ně rád ušetří) je věc jiná, já třeba nemusím vyhřívání sedaček (pokud nejsou v celo kůži, čemuž se vyhýbám), což je naopak pro někoho jiného velmi důležité.