Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 15.07.14 18:46
« Přihlašování zahájeno
Je 15.7.2014 a dnešním dnem je zahájeno přihlašování fotek do soutěže za měsíc Červenec 2014. Přihlásit se můžete obvyklým způsobem, tedy vložením odkazu s fotkou do příspěvku v diskusi Fotosutěže, a to až do 25.7.2014 do 22.00 hod. V tomto měsíci si navíc můžete zvolit jedno ze dvou témat:
1. Moje auto a prázdniny
2. Moje auto a parodie na fotku mého kolegy
PS: Mrkněte se do nového textu v recenzi Fotosoutěže a vznášejte připomínky. Jedná se o šmoulovu (aby zas nepsal, že se tvářím jako když jsem to vymyslel >:D) iniciativu vedenou snahou ulehčit nově příchozím orientaci. Bohužel v textu recenze nefungují přímé odkazy...(viz. album přihlášených fotek nebo kontakty na správce). -
woody-alien 15.07.14 13:42
« Re: Fotosoutěž - léto
pot: Já se chystám fotit o víkendu, takže dnes to ještě nehrozí....Pokud vím, tak Leg už měl fotku vymyšlenou do detailu, tak třeba to už stihl. I když sehnat hasiče, dříví, "nebožku" a homeless child do kufru, pomalovat auto nápisy "Bávo,pi..o", vystrčit z místa řidiče ladnou ženskou nožku, pomlázku na střechu, umístit auto poblíž slunečnic a do záběru dát sebe v sebevražedném záchvatu u pumpy, z jejíž pistole stříkaj eura...to už dá zabrat. >:D A to by měl ještě prdět do nádrže a ostřikem (raději se nedomýšlet >:-[] ) skrápět kapotu... :-! >:D -
iudex 15.07.14 12:26
« Späť k rýchlym káram
Bristký Autocar uverejnil zaujímavý a obsiahly test novej Imprezy STi (pardon, už len STi): [odkaz]
A je to prekvapivo kritický test - dostalo hodnotenie len 3/5; v podtóne sa nesie neustále porovnávanie s hothečmi, nad ktorými dakedy Impreza stála o stupeň vyššie, dnes však sú pre ňu konkrenciou, ktorej v mnohých veciach nedokáže odpovedať a na jej adresu v teste zaznievajú pomerne ostro kritické slová, napr.:
Nor is it as precise or rewarding on the limit as the best fast hatches that Europe offers, such as the Renault Mégane RS 265 or the Volkswagen Golf R.
As things stand, the Impreza STI is being left behind.
Tak mi v tejto situácii napadlo, čo je s AnGeorom, ktorý by už STi mal mať v garáži?

Je 15.7.2014 a dnešním dnem je zahájeno přihlašování fotek do soutěže za měsíc Červenec 2014. Přihlásit se můžete obvyklým způsobem, tedy vložením odkazu s fotkou do příspěvku v diskusi Fotosoutěže, a to až do 25.7.2014 do 22.00 hod. V tomto měsíci si navíc můžete zvolit jedno ze dvou témat:
1. Moje auto a prázdniny
2. Moje auto a parodie na fotku mou nebo mého kolegy