Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 15.07.14 22:22
« Re: Přihlašování zahájeno
WL: čekal jsem, že se někdo s tímto obratem ozve :yes: >:D Ale taky jsem si říkal, že třeba konkrétně ten žiletkář byl třeba taky jako já bez všech serepetiček a když mne míjel tak si mohl říkat ,,ku.r.va ještě 60km domů, nesmím dopadnout jak ten chudák co to tady vede" -
David Silver 15.07.14 21:30
« Re: Přihlašování zahájeno
Tak já se přihlašuji
Moje auto a prázdniny:
[odkaz]
PS: dnes jsem šel na žiletku s tím, že už jsem téměř fit, no a po 11km najednou 8atmošek ze zadního kola je fuč. Jelikož jsem šel jen na skok, tak jsem si nebral žádný nářadí ani lepení. Takže telefonát domů na odvoz, auto zrovna vytížený, takže jsem se hodinku prošel a pak dorazila pomoc z vozu. Za celou pěší cestu, kterou jsem šel v silničních karbonových tretrách, ve kterých jak jsem si vyzkoušel se chodí úplně naho.v.no ( >:D ), okolo projel jeden žiletkář a 3 cyklisti (jeden možná skoro biker) a ani jeden se nezeptali jestli nechci píchnout. Takže už ani my si nepomáháme, to je konec -
woody-alien 15.07.14 20:34
« Přihlašování zahájeno
edit (pijaf): ;-)
Je 15.7.2014 a dnešním dnem je zahájeno přihlašování fotek do soutěže za měsíc Červenec 2014. Přihlásit se můžete obvyklým způsobem, tedy vložením odkazu s fotkou do příspěvku v diskusi Fotosoutěže, a to až do 25.7.2014 do 22.00 hod. V tomto měsíci si navíc můžete zvolit jedno ze dvou témat:
1. Moje auto a prázdniny
2. Moje auto a parodie na fotku mou nebo mého kolegy
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 15.07.14 18:46
« Přihlašování zahájeno
Je 15.7.2014 a dnešním dnem je zahájeno přihlašování fotek do soutěže za měsíc Červenec 2014. Přihlásit se můžete obvyklým způsobem, tedy vložením odkazu s fotkou do příspěvku v diskusi Fotosutěže, a to až do 25.7.2014 do 22.00 hod. V tomto měsíci si navíc můžete zvolit jedno ze dvou témat:
1. Moje auto a prázdniny
2. Moje auto a parodie na fotku mého kolegy
PS: Mrkněte se do nového textu v recenzi Fotosoutěže a vznášejte připomínky. Jedná se o šmoulovu (aby zas nepsal, že se tvářím jako když jsem to vymyslel >:D) iniciativu vedenou snahou ulehčit nově příchozím orientaci. Bohužel v textu recenze nefungují přímé odkazy...(viz. album přihlášených fotek nebo kontakty na správce).

K farbičkám a kolieskam: u Clia by som volil ako cestu najmenšieho zla tú červenú. Aj keď, ako písal aj white label, naživo tá farba nie je až taká pekná, zdá sa mi, že ten odtieň ide trošku do tehlova. A k nej strieborné sedemnástky, myslím že Thomasino tu kedysi publikoval auto v rovnakej kombinácii a vyzeralo to na fotkách super. Strieborná s červenou dávajú pekný kontrast, ktorý trochu tie sivé disky zabíjajú, navyše, mne sa tie osemnástky tvarom moc nepáčia + ako bonus lacnejšie pneu a na tak malom aute by na našich cestách mohli 17" disky fungovať lepšie, ale to vôbec nie je isté. Octaviu RS by som volil asi v betónovo sivej, tá je zaujímavá, aj keď naživo som ju ešte tuším nevidel. V mojom okolí často stretávam zelenú dvojkovú RS a musím len konštatovať, že ako hravá zelená sadne Fabii RS ako ... ehm ... pokrievka na hrniec tak na relatívne veľkej Octavii pôsobí v mojich očiach trochu infantilne, proste trávičkovo zelená a veľké auto spolu nefungujú.
Ešte otázka na cyklistov: aký je rozdiel medzi cyklistom a bikerom? (žiletkára ste mi vysvetlili minule)