Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 14.08.14  22:06

« Re: Dobude Megane svět?

Mne sa tiež ten čierny znak páči, ale to je hlavne tým, že to eliminuje najväčšiu dizajnovú vadu Meganu - veľké logo. Len to tak nechaj, len ešte treba upraviť aj zadné logo a ošklbať ostatné nápisy, nech to ladí. Ale to už zaváňa hustým wole tuningom.

Pekne ti tie repráky spravili, nič nie je vidieť. Možno by bolo fajn pod sedačku alebo dozadu šupnúť nejaký kompaktný zosík, ale to už by bolo treba rozobrať polku auta.

Kedysi som si aj ja sám s kamošmi menil repro - pravda, bolo to 16 za 16. Poctivo sme vytlmili (váha nehrala žiadnu rolu), repráky osadili do MDF medzikruží, naťahali novú kabeláž a vymenili aj rádio. A na záver som si kúpil ... iné auto s horším audiom, ale lepším soundtrackom.

No jo, Pezinská Baba. Jediná poriadna cesta v okruhu 50 km. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.08.14  22:03

Nene pořád je aktuální Cupra s pordejcem jsem defakto domluvený....jen známý povídal, že to audio by možná trochu sneslo upravit...tak uvidíme.....na druhou stranu tyhle auta se nekupuji kvůli poslechu hudby, tak pokud to nebude úplný propadák, nechám to v originálu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  21:56

JSOU :-)

Ty budeš kupovat MRS? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.08.14  21:49

Na utlumení a tyhle věci je v Brně tahle šikovná firma...teda jestli to nejsou náhodou ti, co řekli že to nejde >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.08.14  21:46

Dobrý vědět.....kontakt jsem si uložil, třeba se bude hodit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  21:42

Ti NEJ v Brně prý kámošovi řekli, že tam větší repro dát nejde a já se dozvěděl od známého z FB, který dělá audio velkoobchodně na SK, že v Pezinku zná šikovného maníka, co to už do MRS dělal a že tam umí dát větší. Tak jsem si udělal výlet přes známý a pěkný kopec Pezinská Baba >:-[]
    Udělalo se samozřejmě trochu vytlumení dveří, aby ty basy trochu zněly. Ale zase ne moc, aby to nenabralo zbytečně moc váhy >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  21:34

Mám nějaký Arkamis, ovládání má taky přes ten ovladač před ručkou. Nešlo si připlatit za Bose, protože se prý nevejde subwoofer pod přední sedadlo Recaro. Ale radio má prý MRS celkem slušný, jen bylo třeba vyměnit ty čtyři přední repro. Zadní jsem nechal, jen jsou utlumené.
    V tom Slovinsku jsem ti schválně napsal tu trasu, která se blíží té tvé co jsi psal ;-) Je jich tam více. O kousek více na východ je další.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.08.14  21:33

Thomasino

Mě se to černé logo naopak líbí...černá maska, černé zrcatka a ten znak to jen doplňuje jako detail :yes: :-)

Proč si jel až na Slovensko? ...v Brně není žádá kvalitní firma, nebo je tahle v něčem lepší?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.08.14  20:59

Thomasino: Zajímavá trasa po tom Rakousku... To Slovinsko v podstatě vělkou část bych měl jet v tom září. Především ten Tolmin a Bovec by měly stát za to.
    Díky za tipy na knihy, budu se po nich muset podívat.

No to logo se mě nelíbí, ale to asi nikde... nevím, prostě mi to příjde takové... garážový tuzing.

Ta repra jsou dobrý nápad. Já zatím chystám jen doplnit ty výškové pod sklem, já tam žádné nemám. Ale spíše než kvalita hudby, která by mi i postačovala, mi vadí trochu slabší tuner, Laguna podle mě ladila lépe. No a trochu mi vadí, že si radio prostě jednou za as neladí seznam stanic samo, že je nutné vléz do menu a v nastavení to tam zadat. přitom by se to mohlo ladit v podstatě pořád, na delších trasách to je otravné. Ale kdo ví jak to tam máš ty, máš asi jiné rádio s navigací, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  20:46

A ta kniha se jmenuje "Nejkrásnější horské silnice k Jadranu", nebo "Nejkrásnější alpské silnice" a třetí "Nejkrásnější horské silnice Rakouska a Německa". Všechno od autora: Zdeněk Blahůšek a vydavatelství Kartografie Praha ;-)
    Povinná výbava každého nadšence na auto-výlety do Alp :-)

P.S.: Jo a ta černá pi.činka je takový malý pokus ;-) Byl jsem v Pezinku na Slovensku nechat měnit původní papírové repro 13cm za kvalitnější Magnat 16cm - konečně to trochu hraje. No a při tom jsme tam během chvilky jebli černou folii, protože ten znak je moooc velký >:-[] Uvidíme, jestli to tam nechám nebo ne :-!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  20:38

Slovinsko :
    [odkaz]

Byl jsem kolem údolí Lungau. Super cesta je z St. Poltenu přes Gaming, pak Liezen, pak Solk Pass. Pěkný je Obertuaern Pass, a úplně super je NOCKALSTRASSE !! :yes:

[odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.08.14  20:36

Thomasino: trochu to upřesni kde jsi to byl a dej odkaz na tu knih, to by mě docela zajmalo.
    [odkaz] - a co je tohle? Proč máš černou folii na tom logu? 8-s To se mi nelíbí 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  20:26

Pár fotek z 4-denního červnového výletu do Alp ;-)
    [odkaz]

Rone - slovinský Alpy prý mají taky spoustu zajímavých silniček, nějaké mám popsané v jedné z trojice knížek o nejlepších silnicích v Alpách. Takže si to užij :yes:

např.: Kranjská Gora - Soča - Kobarit - Tolmin - Nová Gorica - Štanjel - Škocjanské jame
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.08.14  18:13

Woody: >:-[] Pravda, že můj poměr celkem najetých km/cesty do servisu se značně posunul od doby, co mám Megane, ale zatím je to auto, se kterým mám nejmenší roční nájezd. Za 14 dní oslavíme první výročí a bude to nějakých 22t km. Nejvíce jsem najezdil se Zázrakem I, to jsem se blížil ke 30t km ročně, s Lagunou jen o něco méně. Ale pravda, že poslední rok do práce nejezím, nýbrž chodím... a změnil se poměr výletů, to asi i díky tomu, že pracuji a na výlety se nějaká koruna najde :-)

Thomasino: Po pondělním provětrání Favoritu rozhodně nikdy v nemocnici nemůže tvrdit "pane doktore, vy jste se zase kochal", naopak. A pojem "bavit se při jízdě" znamená spíše cokoliv se spolujezdkyní, od diskuze po hlavu pod volantem >:-[] Ale to ty se skořepinami neznáš... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  16:30

« Re: Dobude Rusko svět?

aneb "zase jste se kochal, pane doktore??" >:-[] >:-[]

- to ale není podle mě "bavit se jízdou", to je už trochu něco jiného >:-[] Možná tak "bavit se při jízdě" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.08.14  16:04

Ron: O tobě není pochyb. ;-) Od té doby, co máš auto, který nestojí věčně v servisu >:-[] , jezdíš jako pravej nadšenec. A navíc se plně ztotožňuji s tvým nedávným prohlášením na toto téma. Totiž že bavit se jízdou nemusí znamenat jenom krouhat zatáčky a rvát motor do omezovače, ale třeba jen plout krajinou po kupodivu prázdný silnici. Nejlepší je samozřejmě, když máš možnost obého. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.08.14  15:19

Woody: Tak to já jsem taky velky petrolhead v tomto smyslu. Dnes jsem to napočítal a v září bych měl o dovolené ujet nějakých 3200 km. Poslední den by to mělo být něco přes tisícovku:

Nejzajímavější by měl být průjezd přes Slovinsko přes Tolmin, Bovec a pak Predeslký průsmyk do Itálie, pokud by vyšel čas, rád bych ho vzal i zpátečním směrem a z Bovce do Villach a pak už rychle po dálnici zpět do ČR.... druhý den ráno musím do práce >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  15:15

Viz. odkaz dříve, je to asi 18 bez daně, ale jak jsem psal, je to bez svodů. Uvidíme co bude stát ten Akrapovič, ale nehodlám do toho zase vrážet nesmyslný prachy, dá se poladit i na menší úrovni a rozumně a raději si toho auta užívám různými výlety na okruhy, do Alp a podobně :-) A nejsem majster sveta, ale některé zdejší diskuze jdou jaksi mimo mě, každej je tu děsně chytrej a zkušeností mají někteří při tom minimum ;-)
    By mě zajímalo, kolik lidí na sobě opravdu pracuje, jde na nějaké kurzy sportovní jízdy, nebo si zaplatí kouče či trenéra apod. Jen samé plky, kecy a navážení se do všech kolem ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  15:11

Takže sis asi přečetl ten závěr, že Renault Sport se svými modely válcoval konkurenci už tehdy ;-) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.14  15:08

Od kluků z SK..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…