pradeda777 12.02.23 12:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Freddie....v dobu, kdy jsem 1er kupoval ten extra pár dveří jsem opravdu potřeboval (proto jsem měl originálně objednanou M3) a o kupé vůbec neuvažoval. Ale řeknu Ti, že přístup na zadní sedadla je s extra dveřmi daleko snadnější a to i při odkládání různých věcí a oblečení, čehož využíváme prakticky při každé jízdě. Kdybych chtěl v tu dobu 2 dveřáka, tak jsem určitě koupil F22 kupátko jako Ty. :-! -
pradeda777 12.02.23 12:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
wa....hmmm....já někde psal, že se mě "tak" líbí předešlá CTR? Kdyby se mě "tak" líbila, tak už ji mám kamaráde v garáži. Maximálně jsem někde "vlevo dole" napsal, že předešlá se mě líbila víc, než ta současná, což je pravda.
Já byl vždy do customising...a elegance? You must be kidding..... :-! :-! -
pradeda777 12.02.23 10:32
Freddie....ano, difuzor od tohoto výrobce je moc radikální. Viděl jsem i jiné, ale nepodařilo se mě najít v rychlosti potřebnou fotku..... ;-) >:D >:-[]
speedfred 12.02.23 09:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Ten difúzor to je des, vypadá to ešte horšie ako nová M2.
Sanie super vec, to môze byť.
Myslíš že na 402 PS báwe bude viac pokút ako na 340PS? Omyl, ja ich najviac mám v Ďuble 1.6d >:D
510 koníkov pod zadkom je príjemná vec, nič strašidelné, takže hurá do toho.
Daj si najprv zmerať koľko máš vobec teraz kobýl pretože ja som bol so sériovou 235i na brzde po 15.000km a namerali 360PS. Seria.mala mať myslím 326. -
pradeda777 11.02.23 21:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Tož abych pravdu řekl, na okruhu kontrolovaný smyk na výjezdu ze zatáčky jsem zvládal v Austrálii "lehce patkou" a to i s fwd. Ale driftování mě opravdu nic neříká a proto ani neláká. Ale těch 402 koníků pod zadkem, bych rád vyzkoušel. A bacha....není problém to vše vrátit zpět do základu, kdyby mě to přestalo bavit nebo mě ruinovaly pokuty...... >:D >:D >:D Taky bych rád přidal zadní difuzor, 102mm koncovky výfuku a karbonový CAI, teď, když padlo to rozhodnutí........... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
Thomasino 11.02.23 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Stačilo by vzít na jaře tu M140i na Polygon do Hradce nebo Brna a naučit se ji vodit trochu bokem >:-[] >:-[] Pak bys zjistil, že stačí i těch 340 koníků ;-) Oproti Iudexovi s M340i xDrive to budeš mít jednodušší! -
pradeda777 11.02.23 13:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
tms....kdyby M2 vypadalo tak dobře jako M240i, tak bych manuála určitě koupil. M240i nelze v manuálu, tak tím je to vyřešeno, protože chci mít v garáži alespoň 1 manuála. A jak už jsem dřív psal, na 1er jsem si teď zvykl a asi si ji nechám. Pohrávám si s myšlenkou ji načipovat na [odkaz] abych se mohl chvástat, že mám 402 koňové bavo.... ;-) >:D >:-[]
I když na "zabití" těch 340 k v tak malém autě pohodlně stačí, jak kdysi zjistil iudex.... >:D -
speedfred 10.02.23 15:53
Tiež to vidim podobne, nakúpené už mám a teraz sa bude asi už len ladiť.
Ceny áut vyleteli do šialených výšin a pritom ovládanim (infotaiment) to šlo do pr.dele. O čakacích dobách ani nehovoriac.
Dalšie auto bude asi fakt už len ten elektrovehikeľ.
My to doklepeme a mladým to evidentne nevadí. -
woody-alien 10.02.23 15:24
sf: Však jo, z tý mám radost velikou. :yes: Ale prostě si musím přiznat, že to byl úhybnej manévr. Kdyby se situace s GR86 vyvíjela o něco příznivěji, možná by na moto vůbec nedošlo. A teď už mám v sobě (aspoň zatím) takovej pocit, že na auta kašlu. Začal jsem se učit hrát na piano. Jako fakt.... >:D >:D >:D
Mimochodem mi volal dealer z Budějovic, co jsem u něj koupil SSS, že je na to svolávačka. Nic vážnýho a netýká se to konkrétně jenom SSS, stačí při prvním dalším servisu. Hned na začátku se představil a ptal se: Máte ho ještě, neprodal jste ho ? A ze mě vyhrklo: Blázníte ? A co bych si za to jako dneska koupil ?
Thomasino 10.02.23 14:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Souhlasím. Proto bylo potřeba si na poslední chvilku splnit sny a ještě než se to úplně pose.., tak si objednat dávný sen :-! (ikdyž to jsem si před 2,5 lety při objednání M2c myslel taky, že tím už končím). Nicméně teď už tím opravdu končím, maximálně si můžeme měnit zajímavá sportovní auta mezi sebou, protože nová zajímavá se budou vyrábět max. 1 nebo 2 roky. Situace je vážná, slušný auta jako GR86/BRZ jsou okamžitě vyprodaná (o slevách nemluvě!), kdo má o trochu vyšší budget kolem 2 mega, může jít do M240i, nebo M2, případně Alpinky A110S, či Caymanu T (2,0T 300ps), nebo teda ještě přihodit 400-500 litrů a pořídit taky Cayman GTS 4.0 (400ps) s atmosférou a šestiválcem (za mě ten správný motor co patří do Poršky, žádný Turba jako dneska u základní 911, nebo nedávno představené 911T. Kdybych chtěl náhodou upgradovat, musela by to být už 911 GT3, nic menšího by nedávalo smysl >:-[] Ale ta stojí 2x tolik co Krokouš GTS 4.0 :-( -
woody-alien 10.02.23 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Thom: To ti přeju, aspoň někdo může mít opravdovou radost. Jinak je to (a to jsem životním založením střízlivý optimista) úplně všechno na pí..u. Z obyčejných aut se staly bezmála luxusní záležitosti, z těch neobyčejných už jen předmět vášnivých debat v anarchistických kroužcích >:-[] a prodejci si užívají situaci obrácenou o 180° a hodlaj auta prodávat ne za ceníkovou cenu, ale za vylicitovanou.
Auta nejen že prudce zdražují a navíc nejsou, ale ještě ke všemu z nich po osekání motorů a verzí zbývá jen torzo. A nebo taky vůbec nic, když dlouholetej model zaříznou jako by se nechumelilo.
A do toho ti všude vřískaj užiteční idioti elektromobility, pro něž zřejmě byla životním zážitkem jízda tramvají z Pavláku na Karlák, a za zpěvu budovatelských písní ti s mávátkem v ruce vysvětlují, že tohle elektroauto není úplně k ho.vnu, jen má velmi specifickou klientelu, a navíc už v příští generaci to bude něco, to uvidíte, a taky za jiný ceny. Teď to totiž stojí jen sto tisíc přes mega, co bys za ty peníze chtěl...
To má člověk co dělat, aby se nenechal úplně otrávit. Prostě únik z týhle magořiny je dneska o hodně složitější (a taky dražší) než dřív.