Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.14  18:18

« Re: HH

double
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.08.14  18:05

white label
    No já to mysle obecně...je mi jasné, že tam nejezdíš sprinterem ;-) .....vracáky na dvojáka jsou tam pěkné >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.14  18:03

Cov
    To nebylo o mně, já Sprinterem nejezdím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.08.14  18:02

white label:

Ty jsi takový srdcař a driftuješ cestou na Soláň? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.14  17:56

w-a
    Jj, jak píšeš, jenže driftovat se Sprinterem na okruhu je brnkačka proti cestě ze Solance do Karlovic, tam stačí jediná chybička a jaký si byl... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.14  17:52

iudex
    To na odkazu vypadá spíš jako "flame-van", než "hot-van". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.08.14  17:27

To je test...Chlapi schválně..... a kdo si pamatujete tuhle káru >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.08.14  16:01

Transit - najlepší to hot-van! VW založil kategóriu HH, Ford zasa HV: [odkaz]
    woody: naopak ak by tam rozložili na podlahu pár vriec cementu, jazdné vlastnosti by to ešte zlepšilo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.08.14  15:46

Se(ru) na Cupru.....kupuju tranzita >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.08.14  14:39

šmoula: To se asi v AE doslechli o Sprinterovi driftujícím na Valašsku a začli trénovat. >:D Ale bohužel musím konstatovat, že H1 je strčí snadno do kapsy. Při mnohem střízlivějších rozměrech (hlavně do výšky) by je se svými 170HP a 392 Nm smetla z planety. >:-[] A nosnost měla oproti těmhle obludám jen o pár desítek kilo nižší - kolem 1100 kg. A víš co, tohle je houby test. Ať je hezky naložej a uvidíme, jak si budou "medit" v zatáčkách. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.08.14  14:36

Autoexpress robí výborné video-testy a ten redaktor evidentne "umí"; aj v tých dodávkach išiel po trati rýchlosťami, s akými by som mal problém v bežnom osobnom aute a tváril sa nevzrušene. Inak zaujímavá bola aj porovnávačka Audi RS6 a Ducati 1199 na okruhu.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.08.14  13:48

Ano, to bude nejbezpečnější... >:D >:-[] [odkaz]

Když jsem v OT ráži, AutoExpress udělal tento týden video, které jsem pojmenoval Woody´s Eco Drifting Tribute. :-) [odkaz]

A pár aut sovětské výroby z českých inzercí...
    Vypadá skoro jako Favorit, ale je z Ukrajiny. [odkaz]
    Hezká barva... [odkaz]
    Kdo to mohl proboha koupit? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.08.14  17:58

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.8.2014 do 22.00 hod. se stále můžete přihlásit se svou fotkou do soutěže za Srpen 2014. Téma je buď Moje auto a prázdniny nebo Moje auto a parodie na fotku mou nebo mého kolegy.

Zatím jsou přihlášeni:

Kysky
    poterienko

Jejich dílka jsou k vidění zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.14  16:37

OK, dám si na MRS nálepku "jezdím na LPG" >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.08.14  16:27

WL: Tomuhle říkají na novinkách "nový způsob", jo? >:D To je staré jak svět... Už před asi 3 lety jak jsem byl v servisu s Lagunou, tak tam právě tento problém řešil jeden chlap, přesně takhle mu vykradli benzín. Prevence na to není... ale možná by byla. Spoustu majitelů aut na LPG nálepku vylepenou nemají, ale v tomto případě, když má auto nálepku na LPG vylepenou, tak se dá očekávat, že v nádrži nic nebude a nějaké navrtávání nádrže se nebude vyplácet.

Takže ano, jezděte na LPG nebo alespoň "jako na LPG". >:D Jen teda nevím, jak by to vypadalo, kdybych měl na skle nálepku LPG a pod tím nápis dCi. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.14  13:10

šn
    No jo, kam se hrabou američtí profíci na ruské amatéry... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 20.08.14  11:56

Malý OT:
    aneb Jak už neumí američtí filmaři vybrat ani pořádné kaskadéry
    [odkaz]
    [odkaz]
    ... docela síla to druhé
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.14  11:50

Na tom druhém odkazu (G6GTI) hlavně někdo zatmavil ty původně červené linky, čímž se zbavil problému "divoké" kombinace červených linek s výraznější (žlutou) barvou. U neutrální bílé, černé, šedé, nebo červené to logicky nevadí ("nebije" se to). Na prvním odkazu naopak někdo ještě červených linek přidal do spodní části předního nárazníku. Přitom na prvním odkazu dost pomáhá tmavá střecha, která rozbíjí světlou masu a snižuje opticky výšku auta zepředu. Naopak v tak světlé barvě vyniká optická nevýhoda 5dv. karoserie na prvním odkazu proti 3dv. na odkazu druhém. No a na prvním odkazu to celé zabíjí matný finiš, který se ke konzervativnímu pojetí Golfu prostě nehodí, že je něco trendy/cool ještě neznamená, že se to hodí na všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 20.08.14  11:30

WL: Tak to je hodně nehezké... 8-s Já bych zloděje tím palivem, co nakradl, polil a škrtl sirkou (ti s benzinem by to měli za sebou rychleji než naftoví velkočórkaři). :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.14  11:22

[odkaz]
    no coment :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…