Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 21.08.14 14:39
« Re: HH
šmoula: To se asi v AE doslechli o Sprinterovi driftujícím na Valašsku a začli trénovat. >:D Ale bohužel musím konstatovat, že H1 je strčí snadno do kapsy. Při mnohem střízlivějších rozměrech (hlavně do výšky) by je se svými 170HP a 392 Nm smetla z planety. >:-[] A nosnost měla oproti těmhle obludám jen o pár desítek kilo nižší - kolem 1100 kg. A víš co, tohle je houby test. Ať je hezky naložej a uvidíme, jak si budou "medit" v zatáčkách. >:D -
-
šmoula nešika 21.08.14 13:48
Ano, to bude nejbezpečnější... >:D >:-[] [odkaz]
Když jsem v OT ráži, AutoExpress udělal tento týden video, které jsem pojmenoval Woody´s Eco Drifting Tribute. :-) [odkaz]
A pár aut sovětské výroby z českých inzercí...
Vypadá skoro jako Favorit, ale je z Ukrajiny. [odkaz]
Hezká barva... [odkaz]
Kdo to mohl proboha koupit? [odkaz] -
woody-alien 20.08.14 17:58
« Přihlašování pokračuje
Až do 25.8.2014 do 22.00 hod. se stále můžete přihlásit se svou fotkou do soutěže za Srpen 2014. Téma je buď Moje auto a prázdniny nebo Moje auto a parodie na fotku mou nebo mého kolegy.
Zatím jsou přihlášeni:
Kysky
poterienko
Jejich dílka jsou k vidění zde: [odkaz] -
Ronault. 20.08.14 16:27
WL: Tomuhle říkají na novinkách "nový způsob", jo? >:D To je staré jak svět... Už před asi 3 lety jak jsem byl v servisu s Lagunou, tak tam právě tento problém řešil jeden chlap, přesně takhle mu vykradli benzín. Prevence na to není... ale možná by byla. Spoustu majitelů aut na LPG nálepku vylepenou nemají, ale v tomto případě, když má auto nálepku na LPG vylepenou, tak se dá očekávat, že v nádrži nic nebude a nějaké navrtávání nádrže se nebude vyplácet.
Takže ano, jezděte na LPG nebo alespoň "jako na LPG". >:D Jen teda nevím, jak by to vypadalo, kdybych měl na skle nálepku LPG a pod tím nápis dCi. >:D -
white label 20.08.14 11:50
Na tom druhém odkazu (G6GTI) hlavně někdo zatmavil ty původně červené linky, čímž se zbavil problému "divoké" kombinace červených linek s výraznější (žlutou) barvou. U neutrální bílé, černé, šedé, nebo červené to logicky nevadí ("nebije" se to). Na prvním odkazu naopak někdo ještě červených linek přidal do spodní části předního nárazníku. Přitom na prvním odkazu dost pomáhá tmavá střecha, která rozbíjí světlou masu a snižuje opticky výšku auta zepředu. Naopak v tak světlé barvě vyniká optická nevýhoda 5dv. karoserie na prvním odkazu proti 3dv. na odkazu druhém. No a na prvním odkazu to celé zabíjí matný finiš, který se ke konzervativnímu pojetí Golfu prostě nehodí, že je něco trendy/cool ještě neznamená, že se to hodí na všechno.