woody-alien 25.08.14 22:21
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
wl: To ne, autoerotika je tvoje nosné téma >:D , já měl v plánu udělat co největší kontrast s těmi ženskými nožkami. Čili hodně ochlupení, pořádný pracovní bagančata a možná nějak doladit ruku na volantu a polepy na kastli. -
white label 25.08.14 22:09
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
w-a
Figurant měl nohy chlupaté dostatečně, ale bohužel jsou ty chlupy příliš světlé, takže je to vidět až po zvětšení, navíc jsem přijel pozdě a nepočítal jsem s tím, že už se tak brzo stmívá. 8-s
A taky bys zvažoval podobný akcent směr "autoerotika? :*) >:-[] -
iudex 25.08.14 16:54
« Re: Podivuhodná dobrodružství malého Swiště
Woody: pekná štreka, notabene v tak malom aute (a keby si pokračoval kúsok za tie slovenské hranice, zažil by si krásne zakrútené cesty); mňa by v polovici nakladali do sanitky. A ak by Ti prestal ísť biznis, kľudne sa uživíš ako vodič kamiónu. >:D :yes: -
woody-alien 25.08.14 15:45
« Přihlášení a Podivuhodná dobrodružství malého Swiště
Přihlašuji se do soutěže. Když už má být nějaké auto univerzální, tak by to nemělo být jen trochu té variability, šoupání sedaček a výklopných stolků. Takové auto prostě musí posloužit ve všech možných situacích......a o prázdninách zastat třeba i roli fotbalové branky. Ou, brankář to právě trochu schytal. >:D
woody-alien 25.08.14 15:32
« Podivuhodná dobrodružství malého Swiště
Swift včera přesně podle plánu překonal zatímní denní rekordní nájezd, a přestože plánovaný dojezd "od hranice k hranici" z časových důvodů nevyšel (a to mi zbývalo pouhých 20 km, ale bohužel už jsem je kvůli práci nemohl odjet), i tak je třeba tohle japonské prdítko za předvedený výkon pochválit. Za jeden den zvládlo štreku 917 km a moje ne příliš šetrné zacházení se spotřebou 5.69 l/100km reálně po dotankování. A co se mé kondice týká, také naprosto v pohodě, pouze při návratu domů na mě cca půl hodiny doléhala mírná krize, ale to přičítám vynikajícímu obědu (díky wl ;-) ) ve Sport Art centru v Rožnově. Deset minut pauzy a pár dřepů to vyřešilo.
Posílám tedy pozdrav kolegům ze Slovenska ;-) [odkaz] a získal jsem tímto inspiraci pro trudnou dobu zajíždění budoucího auta. Pět států (Polsko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Německo) v jeden den by neměl být problém. >:D :yes: -
iudex 25.08.14 13:32
« Re: HH
Cov: ťažká otázka: Impreza je môj pubertálny sen a dodnes niekde mám fotku, keď sa ako 18-ročný zubím za volantom modrozlatej Imprezy (len staticky, žiaľ dodnes som s STi nemal tú česť jazdiť). Teda ako rallye legenda a auto snov sú na strane STi emócie a srdce, čo podporujú takéto nadšené videá skúsených borcov ako je Rasťo a Kubo; na druhej strane je moja denná realita a to, čo od auta reálne očakávam a čo som ochotný tolerovať, nehovoriac o mojich reálnych vodičských schopnostiach. A ak si nebudem klamať a nahovárať si, ako by mi nevadil zastaralý interiér a celkovo menšia sofistikovanosť, stále "neurvalý" a ťažko zvládnuteľný charakter Sti v kontexte reality mojich vodičských schopností, musel by som úprimne priznať, že je pre mňa vhodnejšie to vytríbené a sofistikované Audi, kde dokáže aj priemerný vodič ako ja byť rýchly na úrovni STi, a to bez toľkých kompromisov a ústupkov (na komforte, výbave a pod.). Tým ale nevylučujem, že by som nakoniec neposlúchol srdce a nevybral si pre mňa "nevhodnejšie" STi. ;-) -
iudex 25.08.14 10:39
« Re: HH
Na autofore, známom to fandením "pravým petrolheadským autám" a odporom k "moderným digitálnym", je porovnávačka WRX STi a Audi S3. A prekvapivo i tento web chválil S3 a STi nevyhralo.
Cit.: "Absolutně však zaskočila schopností bezpečně se držet velmi slušně řízeného STi. Tam, kde se japonská ikona a její řidič rval s potem na čele a průběžně vyměňoval spodní prádlo při bojích s nedotáčivostí a ideálním trefováním apexů, v S3 stačilo lehce přibrzdit, trochu zatočit a už jste byli v těsné blízkosti. Jakýkoliv jiný než ideální průjezd byl pro Subaru jednoduše smrtonosný, jakoukoli chybu dalo svému řidiči sníst i s hořkou pachutí. Já ani v nejmenším netvrdím, že bylo nějak tragické, ale jednak nebylo s to vygenerovat v zatáčce a na jejím výjezdu takovou rychlost, aby získalo jakýkoliv náskok a druhak nedokázalo ujet ani na navazující rovince. Na brzdách si také nepomohlo, protože S3 brzdila na ještě kratší dráze a její brzdy vydržely delší zátěž. Museli byste být zcela bezchybní a řidič Audi „volšový”, abyste mu zmizeli z očí."
Ale aby sme si dali druhý pohľad, na auto.sme.sk Rasťo a Kuba porovnávali staré a nové STi v rallye podmienkach, kde je STi doma (driftovanie na blate v zákrute a pod.), treba vidieť (video Garáž: Skúšame legendárnu Toyotu, najnovšie Subaru a luxusný Hyundai, okolo 20. minúty): [odkaz]

Kysky
poterienko
woody-alien
Kubass
white label
pleaseSMILE
Jejich fotky najdete zde: [odkaz]
Hlasovat můžete až do 28.8.2014 do 22.00 hod. Připomínám, že pro soutěžící je hlasování povinné.