Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.08.14  22:35

« Re: Vyhlášení výsledků

WA: Kdyby pojišťovna byla fér, tak mám skoro přesně na tu skladovku Cupry. Ale lidi musí mít své sny. Na druhou stranu v tuto chvíli vím, že za nějakých 100k bych se dostal na výkon plus zvuk plus trochu jízdní vlastnosti cupry.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  22:31

pot: No já nevím, kdo ještě včera málem házel Audinu ze skály... >:D Jak ti včera vypadlo to D, já jsem zase dneska při vyhlašování výsledků podcenil sousedství N a B na klávesnici a ani si nepřej vědět, jak tvůj nick dopadl. >:-[] Naštěstí si to po sobě kontroluju. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.08.14  22:23

WA: Gratuluji bedňákům. Toto kolo bylo sice s menší účastí, ale fotky velice kvalitní :).
    Ronault: Bál jsem se, že je to video o mě, ale vypadá to, že nakonec ne.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  22:16

« Vyhlášení výsledků

Njn, já už fakt nevím, ale něco asi dělám(e) špatně, když nám znovu nováček nehlasoval.

Takže, hlasováním bylo určeno toto pořadí:

1.Kysky - 18 bodů
    2.white label - 10 bodů
    3.pleaseSMILE - 8 bodů
    -----------------------------------
    4.woody-alien - 3 body
    5.poterienko - 2 body
    6.Kubass - 1 bod

Ovšem pleaseSMILE bohužel nesplnil hlasovací povinnost soutěžícího a musím ho tedy vyřadit z výsledkové listiny.
    Upravené pořadí je tedy toto:

1.Kysky -18 bodů
    2.white label - 10 bodů
    3.woody-alien - 3 body
    -------------------------------
    4.poterienko - 2 body
    5.Kubass - 1 bod

Gratuluji Kyskymu ke zdrcujícímu vítězství (1.místo u všech hlasujících) :yes: a také white labelovi ke stříbru. A díky všem za účast. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.08.14  22:09

« Re: Hlasování - poslední den.

Tak petrolheadi, tady je důkaz, že opravdoví milovníci aut a nadšení řidiči, co bez auta nedokážou žít, jezdí v naftovém kombíku:

[odkaz]
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  22:07

« Konec hlasování

Ukončuji hlasování. Výsledky za chvíli.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  20:37

« Hlasování - poslední den.

Ještě do 22.00 hod můžete hlasovat ve fotosoutěži za Srpen 2014. Přihlášeni jsou:

Kysky
    poterienko
    woody-alien
    Kubass
    white label
    pleaseSMILE

A jejich dílka můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.08.14  19:44

1. Kysky
    2. White Label
    3. pleaseSMILE
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.14  19:38

w-a
    Taky bych si nechtěl dělat figuranta... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.14  19:34

Zatím taky jen narychlo:

1. Kysky
    2. woody-alien
    3. pleaseSMILE

P.S. Souhlas s textem hodnocení woodyho.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.08.14  17:40

« Re: Bodový příděl 8/14 - šmoula nešika

To zní jako plán :D. Tak či tak bych musel shánět lečo a chleba >:-[] . Tak či tak si myslím, že auto vyfocené na lesní cestě, nebo interiér auta při jízdě s řidičem je podobné ohýbání. Nesnažím se říct "oni to dělají, tak co se serete do mě", to vůbec ;-) .
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.08.14  17:32

pot: Někdo musí být poslední... :-) Stylový by byl pekáč s lečem na hlavě motoru a na airboxu paštika s chlebem, ale... no... [odkaz] asi ne. ;-) Ale na ohýbání termínů tu máme jiné odborníky.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.08.14  17:29

Šmoula: Já ohýbám termíny rád :D. Ale vážně. Je pravda, že toto kolo jsem prostě odstřelil nouzovkou, protože jedna pro mě byla dovolená opravdu práce a druhak nebylo vlastně co fotit. Měl jsem v plánu lečo položené na palubce, ale bál jsem se, že to nebude pochopeno :D.
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.08.14  13:01

« Bodový příděl 8/14 - šmoula nešika

1. Kysky
    2. pleaseSMILE
    3. woody-alien
    --
    4. white label
    5. Kubass
    6. poterienko

Já se tu o velikosti péra nedohaduji, jelikož jsem přesvědčen, že bych skončil někde docela vzadu. >:D >:-[] K Johnnymu Valdovi snad jen - něco je dost na hranici trapnosti, ale jak co no. A navíc je to prý Jablonečák... A teď ke „svátečnímu“ fotosoutěžení.

Kysky - ty vždycky když se obětuješ, stojí to za to. :yes: :-) Příjemná kamera a efekty, skvělý herecký výkon, báječné rekvizity a parádní scénář. Vzhledem k tomu, kam jsem odstrčil pota, musí druhý (no tak první) Jihočech jasně na první místo. :-)

pleaseSMILE - řekl jsem si, že už bych také jednou mohl dát nováčka (?) na stupně vítězů. A dals´ mi k tomu super příležitost. :yes: Jó, garážové zátiší zabere. A pokud máš prázdninový čas volnější, sedí k tématu jak p*del na hrnec. ;-)

woody-alien - i ty jsi mi poslední dobou furt nějak osciloval kolem čtvrtého a pátého místa. Bedna pořád nic. Tak jak nesoutěží Leg a iudex, mohlo by to vyjít... Nakonec musel být obětován white, ale ten má ode mě i teď od ostatních bodů až až a třeba nabídne „správně hlasujícím“ zmrzlinu zdarma. :-) Každopádně mám zahradní fotky rád (taky) a zapojení rodiny (jak už naznačují Pravidla) je v tvém případě sázkou na jistotu. Dneska jsem viděl Dokkera snad ještě v tmavší modré a s černými koly, no a nebyl to zlý pohled. Tady další bod. A další za mírnou škodolibost - zásah míčem nad... hmm. A za záběr toho mohutného kopance. A za nápad s bránou. A vrata dokořán. Tentokrát se na pořadí neshodneme. A to je dobře... Líbí. :-)

white label - mám stejné pantofle... Fajn, že si umíš udělat srandu ze sebe/manželky. A že se držíš furt toho svého. Dneska těsně pod bednou.

Kubass - v pravidlech se píše, že to tu mají cyklisté těžké. A ty se moc na bikera ani žiletkáře vymluvit nemůžeš. A předpokládám, že to zmalování fotky má představovat veselé počasí... Ale až vytáhneš Fiátka, to bude bodů. >:-[] Ne... hezká. :yes:

poterienko - ty sis to téma teda ohnul. :-) Dobrý snímek, ale bohužel si budeš muset body tentokrát vypůjčit od Kyskyho. Jednou jsi nahoře... a to budeš třeba zas příště. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.08.14  12:27

Dtto ako Poter, takže v rýchlosti aspoň body, snáď večer stihnem pokec:
    1. Kysky
    2. label
    3. PleaseSmile
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  10:40

...a sám tedy hlasuji.

1.Kysky
    2.white label
    3.pleaseSMILE

Kysky - tvoje nasazení nemá obdoby, mimiku jsi zvládl na jedničku....a pobavils. >:D :yes:
    white label - další povedená parodie s lehce (auto)erotickým obsahem. ;-) Ale něco ti řeknu, tobě a tvým nápadům bych figuranta dělat nechtěl. >:D
    pleaseSMILE - pravý nadšenec tráví prázdniny v garáži péčí o svého mazlíka. ;-) Tobě taky něco řeknu. Jsem rád, že nejsem v tomhle ohledu tak docela pravý nadšenec. >:-[] Ale fotka se mi líbí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.08.14  10:36

Zrovna si říkám "dneska mám dost práce, nechám to na zítra", no tak to asi ne 8-s >:-[].
    Takže ve zkratce:
    1) Kysky
    2) PleaseSmile
    3) WL
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  10:28

« Hlasování - poslední den.

Ješte dnes do 22.00 hod můžete hlasovat ve Fotosoutěži za Srpen 2014. Přihlášeni jsou:

Kysky
    poterienko
    woody-alien
    Kubass
    white label
    pleaseSMILE

Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde: [odkaz]

Připomínám, že pro soutěžící je hlasování povinné. A protože zatím odhlasoval pouze mladý a aktivní Kysky :yes: , vyzývám i nesoutěžící, aby svým hlasováním podpořili existenci a smysl této soutěže. Děkuji uctivě. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.08.14  10:23

« Re: PROČ JE SOUTĚŽ MEZI AUTY?

DMcK: Díky, že ses nás zastal, náčelníku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.08.14  08:44

« Re: PROČ JE SOUTĚŽ MEZI AUTY?

SlunecniSvit, máš pravdu. Je to jen pokec asi šesti lidí, co se tu naparujou kterej má větší péro. Nedá se to číst.

Na druhou stranu jsou to poslední mohykáni, kteří aktivitou moje.auto.cz zachraňují.
    Takže podle mého- díky za to, že tady jsou! :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…