Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 29.08.14 14:37
« Re: Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd
Cov: Mně zas moc ne....určitě je to lepší než po "tuningsku" znak odstranit nebo tam narvat ledvinky jako jsem včera viděl u jedné Octávky >:D 8-s :-O , ale osobně bych znak nechal v původní podobě. Jo, je velkej, ale jak známo Veliký (nos) velkého ducha značí a není se za co stydět. ;-) Ani u Megoše, ani tady :yes: [odkaz] -
David Silver 29.08.14 11:23
« Re: Vyhlášení výsledků
Woody: no docela jsem se obával, jelikož jsem musel absolvovat mezi druhou a třetí hodinou asi 5km po hlavní do Brna, ale nakonec mě tam ty řidiči předjížděli ohleduplnějc než na kdejaký vidlekomunikaci. Ale právě že Ronault maká, tak když je hezky tak jezdím ostošest >:D -
woody-alien 29.08.14 11:11
Kysky: Ty si to teda taky pěkně užíváš... ;-) :yes: Dokud nenarazíš na Ronaulta >:D , ale on teď dělá ty 300 hodinový šichty, takže máš volné pole působnosti. :-) Každopádně vždycky když pojedeš, dávej si pozor, kterou pi..u máš za zády. >:-[] -
David Silver 29.08.14 10:37
Děkuji všem za body a gratuluji dalším bednistům :-)
Jindy sleduju jak to dopadne už 28. v měsíci, ale tentokrát jsem si báječně užil odpoledne. 150km v sedle. Navštívil jsem krásný zámek v Jaroměřici nad Rokytnou, jel okolo Dukovan a přes Dalešickou přehradu :-) jediný co zklamalo, tak vojenské letiště Sedlec-Vícenice. Po té co se z něj stala pouze vrtulníková základna tam neni od plotu vidět ani prd. Za celý výlet mi nad hlavou proletělo jedno Mi-24. V době kdy v Náměšti sídlily Albatrosy si pamatuju že u Dukovan jsem vždy aspoň jednu L-39 potkal....
Přijel jsem domů kolem sedmý, hodil do sebe véču, regenerační fet a před devátou jsem se dostal do postele. Není nic lepšího než po námaze se vyspat 12hodin >:D
[odkaz] -
white label 29.08.14 00:05
pot
I dvě auta s naprosto shodným výkonem mohou mít naprosto odlišný charakter, který je pro auto nesrovnatelně podstatnější, než samotný výkon motoru. Vím, že jsem tím neobjevil Ameriku, ale občas je dobré si to připomenout (i pro mě). ;-) -
Ronault. 28.08.14 23:08
Taky gratuluji vítězům :yes: Bohužel moje dovolená začne až v druhé polovině září, takže nebylo co fotit... a ani kdy... Srpen 290 odpracováno, červenec 310 hodin....
poterienko: Trochu je málo a o tom to je... prvávě to chce u auta na zábavu dostatečně odzkoušet, viz woody ;-)
WL: tak to je samozřejmě, jak na úvodu píšou, jen fikce :-) Ale docela mě ta představa on the road zaujala... a takových lidí je dost, hlavně v USA jakožto tiráci, ale ti z auta vycházejí...

Když vidím tuhle fotku, napadá mě pohádka O červené karkulce s vlkem naruby:
"... a babičko, proč máš na autě tak malá kola?" >:D ;-)
Naopak, ten znak v černém lesku se mi (na fotkách k MRSC) libí, výhoda je, že to povrchovou úpravou navazuje na tu lištu vloženou do masky. Znak vypadá menší a přitom tam zůstal, což je dobře.