Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  15:06

« Re: Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd

Th
    Když vidím tuhle fotku, napadá mě pohádka O červené karkulce s vlkem naruby:
    "... a babičko, proč máš na autě tak malá kola?" >:D ;-)
    Naopak, ten znak v černém lesku se mi (na fotkách k MRSC) libí, výhoda je, že to povrchovou úpravou navazuje na tu lištu vloženou do masky. Znak vypadá menší a přitom tam zůstal, což je dobře.
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  14:37

Cov: Mně zas moc ne....určitě je to lepší než po "tuningsku" znak odstranit nebo tam narvat ledvinky jako jsem včera viděl u jedné Octávky >:D 8-s :-O , ale osobně bych znak nechal v původní podobě. Jo, je velkej, ale jak známo Veliký (nos) velkého ducha značí a není se za co stydět. ;-) Ani u Megoše, ani tady :yes: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  14:28

Th: Ta p*čka nevím nevím, O.Z. kola jsou fajn a fotky u transparentu ACZ vysloveně stylový. :-) Zbytek je pastva pro oči, až si říkám: „Ku*va, těch aut bez polepu a lopat tam moc nebylo.“ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  14:26

Thomasino:

Ta úprava znaku se mi fakt líbí......udělal jsi dobře, že jsi to tak nechal :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.14  14:24

Thomasino: nějak ti vohořela pítcha >:-[] ... že je tak očuděná >:D ;-)
    Ty světla z tohodle úhlu nevypadají špatně
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  14:20

A za tohle bych měl asi poslat na ACZ fakturu za reklamu ;-)

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  14:17

« Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd

Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd - kdyby se chtěl někdo podívat, celkem pěkné fotky (nefotil jsem já, takže proto mohou být i pěkné >:-[] ) najdete zde:

[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  12:50

« Re: Vyhlášení výsledků

Přidávám se ke gratulaci. Velká pochvala především pro [odkaz] , [odkaz] a woodyho-jelena. Poterijebkovi, ... [odkaz] a zvláště pleisseSMOKEovi dík za účast a hodně štěstí do příště. :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.08.14  11:24

Mein Gott, já jsem fakt vůl. 8-s

Díky za ty bodíky a gratuluju bedňákům.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.14  11:23

Woody: no docela jsem se obával, jelikož jsem musel absolvovat mezi druhou a třetí hodinou asi 5km po hlavní do Brna, ale nakonec mě tam ty řidiči předjížděli ohleduplnějc než na kdejaký vidlekomunikaci. Ale právě že Ronault maká, tak když je hezky tak jezdím ostošest >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  11:11

Kysky: Ty si to teda taky pěkně užíváš... ;-) :yes: Dokud nenarazíš na Ronaulta >:D , ale on teď dělá ty 300 hodinový šichty, takže máš volné pole působnosti. :-) Každopádně vždycky když pojedeš, dávej si pozor, kterou pi..u máš za zády. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.14  10:37

Děkuji všem za body a gratuluji dalším bednistům :-)
    Jindy sleduju jak to dopadne už 28. v měsíci, ale tentokrát jsem si báječně užil odpoledne. 150km v sedle. Navštívil jsem krásný zámek v Jaroměřici nad Rokytnou, jel okolo Dukovan a přes Dalešickou přehradu :-) jediný co zklamalo, tak vojenské letiště Sedlec-Vícenice. Po té co se z něj stala pouze vrtulníková základna tam neni od plotu vidět ani prd. Za celý výlet mi nad hlavou proletělo jedno Mi-24. V době kdy v Náměšti sídlily Albatrosy si pamatuju že u Dukovan jsem vždy aspoň jednu L-39 potkal....

Přijel jsem domů kolem sedmý, hodil do sebe véču, regenerační fet a před devátou jsem se dostal do postele. Není nic lepšího než po námaze se vyspat 12hodin >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  09:37

wl: poteriebko jsem tam nechat nemohl. To bys koukal jak jsou aktivní fanynky jistého čarodějnického učně z Bradavic a chudák pot by to šeredně odskákal, že byl s Harrym první. 8-s >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.08.14  08:40

WL: Tak toto je mi známé, neboj :). Dokonce i přes to, že moje zkušenosti co se týče motorů jsou v podstatě jen třílitrové diesely, ale v několika podobách.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  00:06

Ron
    Co na ten odpracovaný počet hodin říká tvůj obvodní lékař...? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  00:05

pot
    I dvě auta s naprosto shodným výkonem mohou mít naprosto odlišný charakter, který je pro auto nesrovnatelně podstatnější, než samotný výkon motoru. Vím, že jsem tím neobjevil Ameriku, ale občas je dobré si to připomenout (i pro mě). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  00:01

w-a
    Tos tam měl nechat "poteriebko" je krásný překlep, podobně jako třeba "white kabel" alias dobíječka na iPhone. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.08.14  23:08

Taky gratuluji vítězům :yes: Bohužel moje dovolená začne až v druhé polovině září, takže nebylo co fotit... a ani kdy... Srpen 290 odpracováno, červenec 310 hodin....

poterienko: Trochu je málo a o tom to je... prvávě to chce u auta na zábavu dostatečně odzkoušet, viz woody ;-)

WL: tak to je samozřejmě, jak na úvodu píšou, jen fikce :-) Ale docela mě ta představa on the road zaujala... a takových lidí je dost, hlavně v USA jakožto tiráci, ale ti z auta vycházejí...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.14  23:00

« Re: Hlasování - poslední den.

Gratulace vítězům, čest poraženým...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.14  22:56

« Re: Hlasování - poslední den.

Ron
    To už je spíš "petroldead" (invalidní neinvalida).
    A ty "pěkný" kožešinky všude, ty mu fakt každý závidí... 8-s ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…