Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 29.08.14 18:22
« Re: Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd
Thomasino:
bez ironie.....ty toho magana už neprodávej........na Renaultu jako ojetině už stejně dost ztratíš , tak ho až bude olítaný vykuchej, navař rám, když tě ty okruhy tak baví a na normální jezdění si kup nějakou pohodlnou civilku.
Např jako zde:
[odkaz] -
Thomasino 29.08.14 17:19
Já vím, že ty kola působí opticky menší, ale "na design to nejezdí" ;-) >:-[] >:D
Ušetřil jsem na 4 kolech 15 kilo váhy (tolik neušetřili ani inženýři z Dieppe u rekordního MRS 275 Trophy-R, tam šly na kolech dolů jen 4 kila), dalších 20-25 kilo dolů bylo dole vyhozením zadních sedaček (teda opěradel, sedáky skoro nic neváží, to je jen asi 2 kila), plus dojezdová rezerva, zvedák, klíč... >:-[] Plus dalších 65 kilo byl chybějící spolujezdec :-)
Ne že by to bylo tolik těmi kily (to možná jen lehounce a pro dobrý pocit), ale možná i díky koučinku posledně (snad jsem si z toho něco vzal) se mi i v relativním provozu povedlo zajet čas konečně pod 2:40 , tedy zlepšení asi o 1,5 vteřiny >:-[] Ale stále jsou u řidiče velké rezervy a to auto má na čas pod 2:35 jak jsem tvrdil od začátku. Na jaře budou zřejmě Toyo R888, protože Michelin Pilot Sport Cup 2 nejsou zatím v rozměru 245/40 R18 k dispozici.
A za 2 týdny pořádá český Renault výlet na Hungaroring na seriál WSR - World Series by Renault a tam budeme moci po závodech v sobotu večer jezdit min. 4x 20 min, takže vyzkoušíme další známý okruh ;-) Moc se těším. Jen doufám, že pár dní před tím nenechám v Mostě zbytek vzorku na předních gumách :-O -
Covenant 29.08.14 15:28
woody-alien:
Tak v tomhle mam stejný názor jako WL .....v černém lesku navazuje pěkně na tu lištu vloženou do masky.
Jak to tak čtu tak je to tak 50/50 komu se to líbí a komu ne.....jinak souhlas, taky nejsem příznivcem šíleného tuningu, ale drobné odlišnosti na autě se mi líbí.
Každopádně už aby nám to jezdilo, u tebe to bude určitě dřív.... ;-) -
white label 29.08.14 15:06
Th
Když vidím tuhle fotku, napadá mě pohádka O červené karkulce s vlkem naruby:
"... a babičko, proč máš na autě tak malá kola?" >:D ;-)
Naopak, ten znak v černém lesku se mi (na fotkách k MRSC) libí, výhoda je, že to povrchovou úpravou navazuje na tu lištu vloženou do masky. Znak vypadá menší a přitom tam zůstal, což je dobře. -
woody-alien 29.08.14 14:37
Cov: Mně zas moc ne....určitě je to lepší než po "tuningsku" znak odstranit nebo tam narvat ledvinky jako jsem včera viděl u jedné Octávky >:D 8-s :-O , ale osobně bych znak nechal v původní podobě. Jo, je velkej, ale jak známo Veliký (nos) velkého ducha značí a není se za co stydět. ;-) Ani u Megoše, ani tady :yes: [odkaz]

Zase si to tak moc neber, pokud ti tvoje "stará" netvrdí, že ti ty kola opticky ladí k rozkroku, je to úplně v pohodě... >:D >:-[] ;-)