Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  21:15

« Re: Fotky z brněnského okruhu z KSA a volných jízd

off topic

já: Pardon, diskuse se Sanderem. :-) Video je nějakou dobu hotové, jen jsem ho no... publikoval na svoje jméno. Bylo to vytvořeno na vnější stránce a extrahováno přímo do YT. Myslíte, že bude lepší to tam do toho mixovače nasoukat znovu, na původním (soukromém) profilu smazat a na šmoulím pak pubnout, nebo to nějak vykuchat (ukrást) asi jako mp4 a uploadovat? Já si takhle stahoval písničky přes jeden konventor em-pé-trojek z YT, ale zrovna když jsem chtěl exportovat Nevidomou dívku, někdo to zablokoval. ;-\ >:-[]

Pídit se po tom pak samozřejmě může jen woody, ostatní si jistě počkají do diskuse pod recenzí na GTI. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  20:45

Co tam všechno má ??
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.14  20:27

>:D No poladil ho trosku..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  20:05

No na předku toho vzorku už moc není, ale už toho letos odjezdily celkem dost :-) A většinu běžných kilometrů jsem najel na nich - třeba celý výlet do SPA a Německa.
    CTR 2:31 ? To bílé? Hodně upravené :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  20:04

No to asi je :-) Sedačky se nebudou měnit, ty stávající Recaro jsou dostačující. Jen se dají 4-bodové pásy, ale nebude se nikde nic vařit, jde to přiděloat i tak. Ale znám spoustu lidí, kteří ocení i upravené auto, pokud to auto znají, jsou ty úpravy rozumné atd. Kámoš koupil na jaře silně upraveného Focuse RS II, jsou tam 10-ti pístkové brzdy Tarox, lepší chlazení, podvozek H-R, výfuk Miltec, kola měla obuta Toyo R888 a auto bylo často na okruhu. Za ty úpravy dostal majitel samozřejmě tak polovinu toho co do toho nastrkal, ale motor je seriový a pod zárukou, což je taky důležité. Takže z hlediska dalšího prodeje je podle mě nejdůležitější právě úprava výkonu, případně kdo tu úpravu udělal, s jakou garancí apod.
    Ale jak jsi správně napsal, ideální stav na pár let by byl ten, postupně to upravit na okuh a pořídit si něco normálního na ježdění. Jestli se k tomu finačně dopracuji. No a pak by to chtělo do garáže nějakou zábavnou klasiku, něco jako Cayman S či 911 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.08.14  20:01

Na fotkach z Masarykace vidim furu svych znamych >:D Kamarad zajel v tom bilem CTR 2:31 :yes:
    Ad gumy- ty Falkeny jsi uz za tak kratkou dobu stacil sjet??
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  19:52

Thomasino

Nemyslel jsem to tak, že by auto dostalo kouř, to záhřívání, chlazení a častou výměnu oleje u tebe beru automaticky jako nadšence do okruhu :-)) ....ale spíš když už ho takhle upravuješ..příplatkové sedačky, jiná kola, tlumiče....chceš zvedat výkon a nový výfuk atd.....no a pak to prodáš jako ojetinu za kolik za 300t?....není lepší si to pak už nechat na tu okruhovou zábavu?

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  19:19

Jo, jo, tak nějak >:-[] >:-[] :yes:

Neboj, samozřejmě první kolo bylo postupné zahřívání, uprostřed chvilku taky a skoro celé poslední kolo bylo už taky dochlazovací. Auto sice dostává trochu zabrat, ale jsou to hlavně brzdy a gumy, plus něco podvozek. Na druhou stranu, to auto dostává nadstandardní péči, výměna oleje po 5-8 tisících atd. A když koupíš auto po někom, kdo ho blbě zajel, nezahřívá pořádně motor, nebo nenechá postupně zchladnout turbo a dává tomu hned kouř, tak je to horší než auto, které je občas na okruhu ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  18:33

Th
    Zase si to tak moc neber, pokud ti tvoje "stará" netvrdí, že ti ty kola opticky ladí k rozkroku, je to úplně v pohodě... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  18:22

Thomasino:

bez ironie.....ty toho magana už neprodávej........na Renaultu jako ojetině už stejně dost ztratíš , tak ho až bude olítaný vykuchej, navař rám, když tě ty okruhy tak baví a na normální jezdění si kup nějakou pohodlnou civilku.

Např jako zde:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  17:54

Jo a zdravíme do Čech z Jižní Moravy >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.14  17:19

Já vím, že ty kola působí opticky menší, ale "na design to nejezdí" ;-) >:-[] >:D
    Ušetřil jsem na 4 kolech 15 kilo váhy (tolik neušetřili ani inženýři z Dieppe u rekordního MRS 275 Trophy-R, tam šly na kolech dolů jen 4 kila), dalších 20-25 kilo dolů bylo dole vyhozením zadních sedaček (teda opěradel, sedáky skoro nic neváží, to je jen asi 2 kila), plus dojezdová rezerva, zvedák, klíč... >:-[] Plus dalších 65 kilo byl chybějící spolujezdec :-)

Ne že by to bylo tolik těmi kily (to možná jen lehounce a pro dobrý pocit), ale možná i díky koučinku posledně (snad jsem si z toho něco vzal) se mi i v relativním provozu povedlo zajet čas konečně pod 2:40 , tedy zlepšení asi o 1,5 vteřiny >:-[] Ale stále jsou u řidiče velké rezervy a to auto má na čas pod 2:35 jak jsem tvrdil od začátku. Na jaře budou zřejmě Toyo R888, protože Michelin Pilot Sport Cup 2 nejsou zatím v rozměru 245/40 R18 k dispozici.
    A za 2 týdny pořádá český Renault výlet na Hungaroring na seriál WSR - World Series by Renault a tam budeme moci po závodech v sobotu večer jezdit min. 4x 20 min, takže vyzkoušíme další známý okruh ;-) Moc se těším. Jen doufám, že pár dní před tím nenechám v Mostě zbytek vzorku na předních gumách :-O
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.08.14  17:08

„Novej koncern kupuju poprvé“ - to se docela hodí (ne úplně) - viz. diskuse s fabií. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  17:05

Se ti divím, takovému zkušenému diskutérovi musí být přece dávno jasné, že nový koncern se kupuje poprvé a naposledy... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  17:01

wl: No už jsem byl připravenej objednávku zrušit..... >:D Ale stejně si dám pozor, novej koncern kupuju poprvé. :-! >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  16:54

w-a
    :*) Promiň, já úplně zapomněl, že sis nakonec nevybral "gyndémanta"... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  16:36

wl: Já doufám, že mi ten termín upřesněj v autosalónu. :-O Ty víš něco, co já ne ? :-| >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.14  16:30

w-a
    1. září bude co, upřesní ti termín (na gyndě)? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.14  15:54

Cov: No to máš recht, co je nám do nějaký Megana... >:D Uvidíme, s nadějí vyhlížím 1.září, snad to budou dobré zprávy. ;-) Hraniční přechody už se nemohou dočkat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.08.14  15:28

woody-alien:

Tak v tomhle mam stejný názor jako WL .....v černém lesku navazuje pěkně na tu lištu vloženou do masky.

Jak to tak čtu tak je to tak 50/50 komu se to líbí a komu ne.....jinak souhlas, taky nejsem příznivcem šíleného tuningu, ale drobné odlišnosti na autě se mi líbí.

Každopádně už aby nám to jezdilo, u tebe to bude určitě dřív.... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…