Covenant 05.09.14 20:50
Bully_
Tady to sice nikdo nepsal, ale četl jsem to před časem na nějakém jiném webu...nevím jestli to bylo autoforum nebo někde jinde....samozřejmě ze zaručeného zdroje :-)
Každopádně ty spekulace jen Hondě nahrávají a mluví se o ní....i když to napínaní jak guma od trenek je fakt už dlouhé..
Bully_ 05.09.14 20:01
« Re: HH
Ne, o ctyrkolce niko nic nerikal :-) Zatim posledni signal o vykonu ("ze zaruceneho zdroje" >:D ) znel 315 k. Honda od zacatku tvrdi, ze by to melo byt mezi 280 a 320 k. Uz kvuli skoku, co mezitim dokazaly konkurencni automobilky, bych taky veril spis naladeni k tem vyssim hodnotam z tohoto rozmezi. Ale i kdyby ne, vysoky absolutni vykon neni nikdy zarukou toho, ze auto pojede dobre. -
Covenant 05.09.14 18:44
Thomasino
No čtyřkolka to mněla být pravé kvůli těm až 350 koním, aby to mohla přenést...ale víš jak...řeči se vedou, voda teče tak uvidíme. Spíš zamrzí že není už dávno v prodeji a to samé u Mazdy 3 Mps...zase by byl ten výběr mezi HH veselejší ;-)...v tom bordó Alfím laku vypadá Mazda3 peckovně.
Covenant 05.09.14 11:01
Bully_
Pokud máš pravdu, bude to jen mula a konečná verze bude vypadat jinak, tak jen dobře.... ;-)
Každopádně se psalo, že by mohla být i 4x4 s až 350 koníky a adaptivní podvozek, tady zase píšou dvoulitr na předek s 280k...tak jsem sám zvědav co z toho vypadne a snad nám to Paříž 9 října objasní :-)
Leg 04.09.14 09:49
« Re: HH
Woody, iudex: tiež to vidím na finálnu verziu. Podľa mňa mu najviac ublížilo to, že nenechali rozšírené blatníky ako na koncepte (woodyho porovnanie to pekne naznačuje). Ten agresívny difúzor so štyrmi výfukmi a ešte agresívnejšie krídlo proste potrebujú auto s postojom, ktorý by zabezpečili rozšírené nápravy. Na takmer mpv úzkej kasni je to tragikomické. A ten predok, ako tvrdí iudex k tomu absolútne nepasuje, ale tu je ešte nádej, že filmovali len zadok a predok ešte nemajú dokončený.
Slovakiaring v nedeľu by možno šiel, zatiaľ nemám program, ale nechcem nič sľubovať ... -
iudex 04.09.14 09:36
« Re: HH
Cov: no vyzerá to naozaj už sériovo a keď sa nakrúca reklama, logicky by to mala byť finál verzia. Ako píše Leg, zrovna tie drobné zmeny oproti konceptu tomu uškodili, aj tak je to dosť sci-fi, tak to mali nechať do dôsledkov. Mne príde predok ako nekompatibilný so zadkom: zadok čisté sci-fi (osobne ma ten trojitý spoiler ruší), predok takmer sériový, skrátka to neladí spolu. -
woody-alien 04.09.14 09:29
« Re: HH
Cov: Ty kráso, to vypadá dost reálně. 8-s [odkaz] Přesně jak píše Leg, to nejhorší, co se mohlo stát. Zůstali někde na půl cesty a to obdivované křídlo s implantovanými světly teď působí jak směšnej tuning. Ačkoliv jsem to načal, s hodnocením ještě raději počkám, ale soudě podle těch fotek, bych se já osobně z CTR asi plížil kanálama. Na tohle tedy "koule" nemám... >:D -
Leg 04.09.14 09:19
« Re: HH
Cov - nastalo to, čoho som sa obával - sériová verzia Type-R ostane na polceste medzi šialeným konceptom (ktorý mal svoje zvláštne čaro) a hroznou klasikou. Škoda, aspoň, že bude najrýchlejší na Ringu. Vraj.
Mňa dnes ráno zaujala nová MX-5. Trochu rozpačitý predok a viac rozpačitý zadok vyvažujú pekne vytvarované boky (konečne nemá také hladké boky ako predchodcovia, ale dáva trochu dôrazu na zadok - nepôsobí už tak dievčensky) a hlavne pekný puristický interiér, ktorému k dokonalosti chýba schovávací displej. -
Thomasino 03.09.14 16:38
« Re: WL
1.) Dobrá zpráva, WiFi bych si dovedl představit využít s mobilem a FB >:-[] :yes:
2.) Však se můžeš domluvit s někým druhým jako já a platíš půlku a máš jedno číslo na dvě auta. Takže klidně můžeš jet jen párkrát po 15-ti minutách. Ale nevím co stojí normální jízdy pro porovnání, to je na tobě ;-) -
iudex 03.09.14 16:24
« Re: WL
Tom: RX100 má aj wi-fi aj NFC (druhá a tretia generácia, len prvá to nemala).
Na ten track day nepôjdem, ako som písal jazdiť celý deň, na to GTI nie je stavané a za pár okruhov dať 150 eur je veľa. Skôr tam chcem vybehnúť tento mesiac v rámci bežných voľných jázd (možno už túto nedeľu, príp. o dva týždne).

Tak tomu pánovi na chvíli pujč tvoje MRS...třeba tomu vymete pořádně pavučiny a udělá ti z toho jiné auto >:D