Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 15.02.23 19:40
« M240i
Však to keby bola aspoň zadokolka.
Pozeral som ale na nemeckých stránkach nejaké M240i (posledný model) a možno ako denné auto by sa to dalo zobrať na milosť aj s xdrajvom. Fakt len ako nákupná taška a na cestu za prácou. Až budú nejaké 2-3 ročné tak to začnem sledovať. Musí to mat ale idrajv kolečko, tie celomatlacie nechcem a za nové auto tie peniaze nedám.
Potom to patrične čipnút aj keď som to ešte nikdy nerobil.
A bude vystarané. -
pradeda777 15.02.23 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Freddie....M240i bude určitě moc dobrá. Trochu obézní, ale chtělo by to nutně manuál. Alespoň pro tu zadokolku. Kdyby byl, tak už mlátím v Renocaru na dveře. >:D -
iudex 14.02.23 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Jj, v našich podkarpatských končinách je srniek požehnane, muflónov som dokonca nafotil kúsok za Trnavou, takže človek to nikdy nemôže pustiť naplno, lebo nevie, kedy spoza stromu vyskočí nejaký samovražedný párnokopytník. A vysoká zver cez kapotu a okno, to vždy zaváňa totálkou. Ale aj pri drobnej škode treba vždy ohlásiť políciu a tí zase ohlasujú poľovníkov... no radosť.
Btw. z jednej diskusie: chlapík chcel kúpiť Golf R, ale čakačka vraj 18 mesiacov (!), plus balík performance sa nedal objednať k bežnému Rku, iba tá limitka R20 za 57t eur (tak sa na Golf vykašľal a objednal M240i). -
speedfred 14.02.23 08:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
>:D >:D >:D >:D hotovo, koniec.Normálne si ma rozstrelil.
Poďľa popisu to ale vypadá na Danyho úlovok. To sa ti podarilo autom alebo s moto. >:-[] -
Dany 14.02.23 08:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
woody: >:D Aj by to bolo vtipné, keby to tak nevyzeralo v reále...
Ja mám cestou na 10km dva koridory kadiaľ sa špacíruje zver. Pred dedinou máme tak 50ks stádo trvalo. Už som tam videl aj stádo muflónov.
Na Benzine u nás som si všimol, že majú aj Vervu 100 označenú ako e10. Ako je to u vás? -
-
Dany 13.02.23 12:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Ja sa priznám, nerozumiem tomu. To je rozdiel na malé auto.
Možno si hovoria: Nemáme poriadny servis, osol im to tam na východe. Čo by sme s tým robili, keby to kupovali a začali by chodiť do servisu...
U nás možno tou "prívetivou" cenou kompenzujú registračný >:-[] -
woody-alien 13.02.23 12:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Dany, Iudex: To u nás by se teda prodejci museli snažit ještě víc, protože 2.0T 280k Q4 začíná v provedení Ti na 1.598.000 Kč = cca 67.000 euro podle aktuálního kursu. 8-s -
speedfred 13.02.23 12:00
« : Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru
Ja už začínam veriť v konšpirácie že to je všetko riadené, ovplyvňované a financované zhora aby sme sa mi bedač zbavili povozov. Naša generácia to snaď ešte doklepe a tým dalším to uz vadiť nebude.
Ako píše WA ev sú fajn ale nie pre každého.