Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.02.23  10:07

« Re: Re: Re: Re: M240i

Neviem popísať čo konkrétne ale ako celok (zadné čelo) mi tam nesedí. Možno malé svetlá ku zvyšku, nárazník??? Neviem. F22 bola v tomto ďaleko krajšia.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.23  09:53

« Re: Re: Re: M240i

Freddie.....co je špatně se zadní částí? Mě, až tu začerněnou spodní část nárazníku, se zadek celkem líbí.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.02.23  09:13

« Re: Re: M240i

No vidíš takže to je fajn správa. Automat nevadí skôr to vidím ako plus.
    Ešte si nejako zvyknúť na zadnú časť a možeme vyberať farbičky.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.02.23  08:17

« Re: M240i

Fred: ale M240i sa robí aj ako zadokolka: [odkaz]
    Takže jedine ten automat, ale ten Tebe až tak nevadí ako dedovi.
    A ak to vieš doviezť z Nemecka, tak nová sa dá za 49t, to je super cena: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.02.23  19:40

« M240i

Však to keby bola aspoň zadokolka.
    Pozeral som ale na nemeckých stránkach nejaké M240i (posledný model) a možno ako denné auto by sa to dalo zobrať na milosť aj s xdrajvom. Fakt len ako nákupná taška a na cestu za prácou. Až budú nejaké 2-3 ročné tak to začnem sledovať. Musí to mat ale idrajv kolečko, tie celomatlacie nechcem a za nové auto tie peniaze nedám.
    Potom to patrične čipnút aj keď som to ešte nikdy nerobil.
    A bude vystarané.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.02.23  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Freddie....M240i bude určitě moc dobrá. Trochu obézní, ale chtělo by to nutně manuál. Alespoň pro tu zadokolku. Kdyby byl, tak už mlátím v Renocaru na dveře. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.02.23  11:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

M240 bude asi dobrá, podľa tohoto. Včera som pozrel z dlhej chvíle na carwow totok [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.02.23  10:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

fred, aj na moto mi v nedeľu prebehli dve srny. Našťastie som ich videl v riedkom lese.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.02.23  10:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Jj, v našich podkarpatských končinách je srniek požehnane, muflónov som dokonca nafotil kúsok za Trnavou, takže človek to nikdy nemôže pustiť naplno, lebo nevie, kedy spoza stromu vyskočí nejaký samovražedný párnokopytník. A vysoká zver cez kapotu a okno, to vždy zaváňa totálkou. Ale aj pri drobnej škode treba vždy ohlásiť políciu a tí zase ohlasujú poľovníkov... no radosť.
    Btw. z jednej diskusie: chlapík chcel kúpiť Golf R, ale čakačka vraj 18 mesiacov (!), plus balík performance sa nedal objednať k bežnému Rku, iba tá limitka R20 za 57t eur (tak sa na Golf vykašľal a objednal M240i).
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.02.23  08:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

>:D >:D >:D >:D hotovo, koniec.Normálne si ma rozstrelil.
    Poďľa popisu to ale vypadá na Danyho úlovok. To sa ti podarilo autom alebo s moto. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.02.23  08:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

woody: >:D Aj by to bolo vtipné, keby to tak nevyzeralo v reále...
    Ja mám cestou na 10km dva koridory kadiaľ sa špacíruje zver. Pred dedinou máme tak 50ks stádo trvalo. Už som tam videl aj stádo muflónov.

Na Benzine u nás som si všimol, že majú aj Vervu 100 označenú ako e10. Ako je to u vás?
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.02.23  08:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Dany: Tohle má speedfred za minulý týden [odkaz]

A tohle je z loňského listopadu (v pozadí zděšení sousedé)
    [odkaz]

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.02.23  06:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

fred: to máš "tú" srnu, alebo to je ďalšia? Tiež som jednej lízal *

niečo málo o palive, odmerané na emiske

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.02.23  16:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Už asi len pod plachtu bo sa bojím s ňou jazdiť pretože keď sa zveziem tak sa niečo prihodí. Naposledy srna.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.02.23  15:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Fred: ju berieš zo servisu len na pekné víkendy? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.02.23  13:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Niekde na alfistoch som čítal že kedysi boli zľavy u nových aút aj 25%, ako to majú teraz fakt netuším. Čoskoro tam pôjdem po krásavicu tak sa môžem opýtať.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.02.23  12:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Ja sa priznám, nerozumiem tomu. To je rozdiel na malé auto.
    Možno si hovoria: Nemáme poriadny servis, osol im to tam na východe. Čo by sme s tým robili, keby to kupovali a začali by chodiť do servisu...
    U nás možno tou "prívetivou" cenou kompenzujú registračný >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.23  12:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Dany, Iudex: To u nás by se teda prodejci museli snažit ještě víc, protože 2.0T 280k Q4 začíná v provedení Ti na 1.598.000 Kč = cca 67.000 euro podle aktuálního kursu. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.02.23  12:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Giulia je slušná alternatíva k dotykovej 330tke. Možno sú predajcovia u nás prichystaní dávať slušné zľavy.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.02.23  12:00

« : Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyobaru

Ja už začínam veriť v konšpirácie že to je všetko riadené, ovplyvňované a financované zhora aby sme sa mi bedač zbavili povozov. Naša generácia to snaď ešte doklepe a tým dalším to uz vadiť nebude.
    Ako píše WA ev sú fajn ale nie pre každého.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…