iudex 08.09.14 11:52
« Re: HH
Cov: dnes som na ceste stretol Cupru v bielej s oranžovými diskami a nejakými decentnými oranžovými polepmi, možno to bola práve tá edícia Under 8: [odkaz] a nevyzeralo to zle, nebolo to nejak tuzerské či vulgárne, len to upútalo pozornosť (oproti bežnej Cupre, ktorú si ani nevšimneš).
Leg: dnes som na tie gumy pozeral a nie je to až také tragické, na vyhodenie nie sú, povedal by som ale, že polovicu vzorku som zbrúsil (čo by mi pri bežnej jazde na normálnych cestách trvalo tak 25000 km). Skôr je problém so všelijakými kúskami spečenej a nalepenej gumy na behúni.
Tom: jasné, ak Ti foťák nesedí, nekupuj ho, aj s tou G16 spravíš slušné fotky (len skrátka nezaregistruješ progres, ktorý by si u RX100 videl).
Bully: máš pravdu, z logiky veci vyplýva, že semislicky by mali byť lepivejšie, teda s mäkšou zmesou; ja som len vychádzal z toho, že keď som jazdil na SK Ringu na Tajpáre so semislickmi, tak sa mi zdá, že som im až tak neublížil, ako svojim gumám. A hoci neviem porovnať, aký asfalt je na iných okruhoch, súhlasím s tým, že na SK Ringu je dosť "gumožravý". Ak tam chce Thomasino toho 4.9. jazdiť celý deň, myslím, že semislicky už domov voziť ani nemusí, lebo ich tam zoderie nakomplet. -
poterienko 08.09.14 10:21
« Re: HH
Covenant: Za mě je polep z pohledu estetiky ok, nekřičí, ale decentně informuje o tom, s jakou bestií má pozorovatel tu čest. Pak ovšem záleží na tvé nátuře, jestli jsi ten typ "koukej woe tohle je kupra woe s turbo dvěstěvosumdesát koněma pitcho" a nebo chceš splynout s davem a ve chvíli kdy to majitel "načipované woe octy RS tditáhnevocpodawoe" nejméně čeká, zmizet za horizontem.
Já kdybych měl to štěstí a měl Cupru na cestě, tak bych jí nechal bez polepů a serepetiček. Líbí se mi skrytá síla. -
Thomasino 08.09.14 09:43
« Re: WL
White Label se stále ještě dovolenkuje ?? 8-s
Měl jsem v ruce ten Sony RX100 II, ale moc se mi na něm nelíbí jak se drží, je možná malý až moc, ale hlavně je hladký a klouže v ruce :-O :-( CHybí tomu nějaký pogumovaný "úchup". Prý se dá řešit nalepením nějaké gumy, která se na to prodává.
Tak nevím, začínám se přiklánět k tomu Canónu G16... Ale asi ho chci objednat rychle ještě než v pátek vyrazíme na dovolenou... -
Thomasino 08.09.14 09:39
« Re: HH
Osobně nemám moc dobré zkušenosti s nemetalickým červeným lakem u VW na GTI, je poměrně měkký a tenký, stačila jedna zima a kapota byla lehce potlučená od kamínků :-O Pak to leda překrýt průhlednou kvalitní folií, ale u kvalitní folie na čumák počítej tak 4-5 tisíc. A stejně ji po 3-4 letech vyměníš. Metalíza je tvrdší, ikdyž jak pak zjistil Mojito na kapotě svého Scirocca, taky tu tloušťku pěkně odflákli a nedosahovalo to udávaných hodnot. Takže ono si moc nevybereš >:-[] Každopádně ale vždy platí, že metalíza je tvrdší a něco vydrží ;-) -
Covenant 08.09.14 08:15
Thomasino, Leg
Dík za názor...s těmi polepy si taky nejsem právě jistý, tak se raději ptám...nechci z toho děla kolotočářské auto, jako třeba A45 s barevným AMG paketem a samolepkama.
Objednaná ještě není, ale už se to blíží a zbývá pár týdnu...čekačka je údajně až 5 měsíců. Rozhoduju se mezi červenou barvou a kovově šedou metalízou..každá má něco do sebe...zbytek barev je bída.
Leg 08.09.14 07:13
« Re: HH
Covenant: mne sa tie polepy moc nepáčia, ale ak sa páčia tebe, prečo nie, sú celkom decentné a k Cupre sa hodia. A keď sa ti po čase zunujú, tak ich strhneš a aspoň budeš mať zmenu. BTW. ty máš objednanú červenú Cupru?
Iudex: hm, pekný zážitok. Keď si tak čítam o tých pneu, dobre že som sa nezúčastnil, ja by som musel zbytok sezóny dojazdiť na slickoch. >:D -
Bully_ 08.09.14 01:07
iudex:
jeste jsem neslysel o semislickach tvrdsich (ve smyslu smesi behounu) nez u UHP pneu, vzdyt by to odporovalo i jejich ucelu. Udajne je ale na SK Ringu hodne hruby asfalt, tak te spis vytresta za kazdou jezdeckou chybu ubytkem vzorku. Jenze to bude u semislicku prave jeste horsi. -
Thomasino 07.09.14 23:12
« Re: SK Ring
Takže už chápeš, že je někdo magor a má jednu sadu kol na zimu, jednu na léto a jednu na občasné návštěvy na okruhu?? ;-) Sjedou se ti tam malé plošky na krajích, nabaluje guma která tam vydrží dlouho, pak je to hlučnější a někdy to může i vibrovat. Ale záleží na tom, jak kdo často tam chce jezdit ;-) -
iudex 07.09.14 22:34
« Re: SK Ring
A keď Ti ešte poviem, že som ten Radical práve predbehol >:D (lebo ešte zahrieval).
Inak 8 kôl a predné gumy sú, no, možno nie na odpis, ale akurát tak na zadnú nápravu. 8-s Brzdy inak vydržali v pohode, nejaký výrazný fading som necítil. Výkonovo som tiež netrpel deficitom a rozhodne som nepatril k najpomalším, motor by zo seba dostal aj viac, limity boli najmä u mňa. Najväčším nedostatkom auta na okruhu sú ale spomínané gumy, už celkom chápem zmysel tvrdých semislickov na okruh. -
Thomasino 07.09.14 21:48
« Re: HH
Jinak tady je jedno pěkně udělané video z dubnového víkendu na Nordschleife s fajn partou lidí kolem kluků ze závodního týmu RTR Projects - mimochodem tento víkend jeli 24-hodinovku v Barceloně a dojeli na skvělém 3.místě ve skupině, kde bylo hodně aut. Jeden z pilotů byl zase Honza Červenka ze Speedu, takže reportáž bude brzo k přečtení tam.
woody-alien 07.09.14 12:02
« Re: OT: autom za vínom
iudex: No vidíš, Mondeo coby off-road se přímo k aktuálnímu tématu hodí. >:-[] A vlastně i to víno, obzvlášť ve spojení s řízením a silniční kontrolou. ;-)
PS: Zprávy ze začátku září, tedy měsíc od objednávky, nejsou zrovna na juchání. GTI se ještě neobjevilo ani v systému, čili o nějakém konkrétním termínu si můžu zatím nechat zdát. Takže jsem aspoň dnes časně zrána umyl zbývající "sirotky" z garáže. I z toho je vidět moje zoufalství. :-( >:D -

Díky za názor :yes: zatím to vypadá, že vítězí skrytá síla...
iudex:
Bílé jsem se chtěl u Leonu nějak vyhnout....každopádně co budu moc, to ještě zhlídnu. Jinak moc pěkné fotky z ringu...snad se tam už příští rok dostanu.
Thomasino:
S tím lakem máš bohužel pravdu, proto si na něm nechám udělat úpravu Ceramixem od Matěje Vepřeka... [odkaz]