Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 09.09.14 14:06
« Re: HH
iudex
To je dost dobrý hotel, celkově 3. z 56 hotelů v Belbidi, málem jsme letos skončili taky v Belbidi (Akka Antedon, celkově 2. z 56 h. v B., jen asi o 10 hotelů na sever (po pláži) od toho vašeho), sháněli jsme na poslední chvíli nějaký superlastminute, protože holce posunuli o týden začátek školy, takže jsme mohli ještě na týden zmizet. A slušné slevy (34-42%) byly hlavně z Vídně, ve finále jsme se tedy rozhodovali mezi AA v Belbidi a DP Lara/Kundu.
Pro rodiny s dětmi je Turecko velmi vhodné, navíc žena miluje teplo (spíš horko) a teplé moře, letos mělo moře u pobřeží celý týden 30! st. V tom našem hotelu byl neskutečný ultraallinclusive (doslova), platila se snad jen biopedikůra (okusování chodidel rybičkama). Kolotoče, cukrová vata, popcorn, šampáňo..., vše s možnou obsluhou (i přímo u lehátek) dlouhonohých mladých servírek v ultrakrátkých kraťasech na kolečkových bruslích. Personál se snažil tak, jako by měli prémie podle toho, jestli tam někdy přijedem znovu. V tom horku měli můj (zasloužený) respekt. :yes: :-O -
-
šmoula nešika 09.09.14 12:39
« Hon na šmoulu (část první)
Cov: Šmoula se hlásí. Barvičky... :-)
Agentura Auto.cz uspořádala v neděli 7. 8. kontrolní obhlídku uživatelů, registrovaných na podzim 2012. Jeden z nich ji však odhalil:
Byla neděle. A já se procházel po městě. Krásné počasí, žádný slejvák v patách. Kdo mi v nich ovšem nejspíš byl, to jest uživatelstvo auto.cz. U polikliniky jsem z dáli prohlížel auta na křižovatce, když mne zaujala červená mazda s trojhránkovým motorem. Pravé voko zmerčilo průměrného mladého muže za volantem. Tak normálního, že by se jako já mohl jmenovat Martin. Ještě kuk na poznávačku - asi 3L4. A pak jsem se sebe s bystrostí sobě vlastní otázal, proč mě to tak zajímá.
O pět vteřin později...
Co to bylo s Emelem a Českým rájem? docvaklo mi. O ulici dál jsem potkal shamalův zelený pick-up na základech Malucha. A pak raději odbočil, u TU měl totiž být podle plakátu sraz Porscháků sponzorovaný kobliháři... -
šmoula nešika 09.09.14 12:17
woody: Jo jo, na ježdění po městě je kolobrnda moc fajn. Taky mám (viz. diskuse u Kyskyho Dobla), ale já si ještě mohu dovolit odlehčený model. Něco takového. [odkaz] Skládací, obří barevná kola, nízkoprofilové slicky, tvrzená brzda s rekuperací energie do podrážky a neposlušná záď - už jsem vydriftoval pár černých čar. >:D :yes:
Bob máte taky? >:-[] -
iudex 09.09.14 12:00
woody: Tak som tú silikónovú stierku našiel a rovno objednal: [odkaz]
wl: Boli sme v Beldibi, na polceste medzi Antalyou a Kemerom, tiež nie ďaleko od letiska (najdlhšie trval prejazd mestom). Tiež už sme boli 3x na rôznych miestach Turecka a tiež mám načítané desiatky recenzií a tu to bolo zatiaľ asi najkrajšie, resp. najlepšie pre deti (hotel Champion Holiday Village). -
white label 09.09.14 11:36
iudex
Antalya, oblast/pláž Lara, obec Kundu (Delphin Palace), asi 15 min. cesty na východ od Letiště, takže žádné "trápení" z letiště přes celou Antalyi jako předloni do oblasti Kemeru. Písčitá pláž s oblázky a moře bez nepříjemných větších kamenů na dně. Už jsme byli v T. po páté a pokaždé na jiném místě riviéry. Recenze T.A. na skoro všechny lepší hotely znám pomalu nazpaměť, takže bych si mohl pomalu otevřít cestovku pro tuhle destinaci. >:-[]
Jak se letos jmenoval váš hotel (když, tak SZ)?
-
iudex 09.09.14 11:19
wl: fotky veľmi slušné, porovnateľné s mojou Z1, a to mám väčší senzor. Inak kde ste boli v Turecku? My sme boli v auguste v Kemeri a asi najlepšie z doterajších 3 razov.
woody: snažím sa predstaviť si Ťa na tej kolobežke, ale akosi sa mi nedarí. >:D
A k tej stierke: presne takúto fintu som hľadal! Veľký problém mám totiž aj s tým, že to množstvo vody ma plochých častiach ako je strecha a kapota zaberie veľa času a žmýkania handry (utieram nemoderne jelenicou); tá stierka sa javí ako geniálne urýchlenie práce, keď je potom jednoduchšie dosucha utrieť tie nezotreté zvyšky.

Před uložením na rajče to mělo rozměr 4.160 x 2.340