Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  15:39

« Re: HH

pot
    Před uložením na rajče to mělo rozměr 4.160 x 2.340
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  15:06

w-a
    To o čem píše ty jsou trochu jiné rybičky (ty jdou naopak po živé tkáni) a velmi extrémní forma "masopedikůry". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 09.09.14  15:00

Wl: Tak to muselo upravit Rajče, protože rozlišení foťáku je 13Mpix a ty fotky maji delší stranu 2000b.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.09.14  14:41

wl: Biopedikůra ?! >:D >:D Odpusť neználkovi, ale mám dojem, že tahle procedůra je v některých oblastech Amazonie taky zdarma....pravda, jen na vlastní nebezpečí. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  14:06

iudex
    To je dost dobrý hotel, celkově 3. z 56 hotelů v Belbidi, málem jsme letos skončili taky v Belbidi (Akka Antedon, celkově 2. z 56 h. v B., jen asi o 10 hotelů na sever (po pláži) od toho vašeho), sháněli jsme na poslední chvíli nějaký superlastminute, protože holce posunuli o týden začátek školy, takže jsme mohli ještě na týden zmizet. A slušné slevy (34-42%) byly hlavně z Vídně, ve finále jsme se tedy rozhodovali mezi AA v Belbidi a DP Lara/Kundu.
    Pro rodiny s dětmi je Turecko velmi vhodné, navíc žena miluje teplo (spíš horko) a teplé moře, letos mělo moře u pobřeží celý týden 30! st. V tom našem hotelu byl neskutečný ultraallinclusive (doslova), platila se snad jen biopedikůra (okusování chodidel rybičkama). Kolotoče, cukrová vata, popcorn, šampáňo..., vše s možnou obsluhou (i přímo u lehátek) dlouhonohých mladých servírek v ultrakrátkých kraťasech na kolečkových bruslích. Personál se snažil tak, jako by měli prémie podle toho, jestli tam někdy přijedem znovu. V tom horku měli můj (zasloužený) respekt. :yes: :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  13:46

pot
    Je to z LG G3 (ta kolobka je ještě z Nexusu) a rozlišení jsem před uložením (na rajče) nijak neupravoval.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 09.09.14  13:03

WL: Proč fotky nenahraješ v plném rozlišení?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.09.14  12:48

« Re: Hon na šmoulu (část první)

šn: To nebol Emel, jeho červený ďábel s rotary engine má inú značku začínajúcu na 1SU.
    woody: ale tak to v histórii vždy bolo, pokrok stojí na lenivých ľuďoch, ktorým sa niečo nechce robiť natoľko, až vynájdu spôsob, ako si prácu uľahčiť. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 09.09.14  12:44

mariachi: >:-[] :yes:

WL: Ten čas letí. Vždyť to není tak dlouho, co psal iudex o Osmanské... uff.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.09.14  12:44

iudex: No vidíš, a musí ti poradit člověk, co nesnáší mytí aut.... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 09.09.14  12:39

« Hon na šmoulu (část první)

Cov: Šmoula se hlásí. Barvičky... :-)

Agentura Auto.cz uspořádala v neděli 7. 8. kontrolní obhlídku uživatelů, registrovaných na podzim 2012. Jeden z nich ji však odhalil:

Byla neděle. A já se procházel po městě. Krásné počasí, žádný slejvák v patách. Kdo mi v nich ovšem nejspíš byl, to jest uživatelstvo auto.cz. U polikliniky jsem z dáli prohlížel auta na křižovatce, když mne zaujala červená mazda s trojhránkovým motorem. Pravé voko zmerčilo průměrného mladého muže za volantem. Tak normálního, že by se jako já mohl jmenovat Martin. Ještě kuk na poznávačku - asi 3L4. A pak jsem se sebe s bystrostí sobě vlastní otázal, proč mě to tak zajímá.
    O pět vteřin později...
    Co to bylo s Emelem a Českým rájem? docvaklo mi. O ulici dál jsem potkal shamalův zelený pick-up na základech Malucha. A pak raději odbočil, u TU měl totiž být podle plakátu sraz Porscháků sponzorovaný kobliháři...
  • 00 Reagovat !

foto MariAchi

MariAchi 09.09.14  12:22

Iudexi, to je jednoduché s tou vodou: Bertoňák to dělá tak, že auto prostě před umýváním postaví někde z kopce a voda prostě steče sama, že >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 09.09.14  12:17

woody: Jo jo, na ježdění po městě je kolobrnda moc fajn. Taky mám (viz. diskuse u Kyskyho Dobla), ale já si ještě mohu dovolit odlehčený model. Něco takového. [odkaz] Skládací, obří barevná kola, nízkoprofilové slicky, tvrzená brzda s rekuperací energie do podrážky a neposlušná záď - už jsem vydriftoval pár černých čar. >:D :yes:

Bob máte taky? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.09.14  12:00

woody: Tak som tú silikónovú stierku našiel a rovno objednal: [odkaz]
    wl: Boli sme v Beldibi, na polceste medzi Antalyou a Kemerom, tiež nie ďaleko od letiska (najdlhšie trval prejazd mestom). Tiež už sme boli 3x na rôznych miestach Turecka a tiež mám načítané desiatky recenzií a tu to bolo zatiaľ asi najkrajšie, resp. najlepšie pre deti (hotel Champion Holiday Village).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  11:39

w-a
    Pokud si nedovede představit na kolobce tebe, co potom mě... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  11:36

iudex
    Antalya, oblast/pláž Lara, obec Kundu (Delphin Palace), asi 15 min. cesty na východ od Letiště, takže žádné "trápení" z letiště přes celou Antalyi jako předloni do oblasti Kemeru. Písčitá pláž s oblázky a moře bez nepříjemných větších kamenů na dně. Už jsme byli v T. po páté a pokaždé na jiném místě riviéry. Recenze T.A. na skoro všechny lepší hotely znám pomalu nazpaměť, takže bych si mohl pomalu otevřít cestovku pro tuhle destinaci. >:-[]
    Jak se letos jmenoval váš hotel (když, tak SZ)?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.09.14  11:33

iudex: No tak prostě popusť uzdu fantazii, žádný selfie na kolobce dělat nehodlám. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.09.14  11:19

wl: fotky veľmi slušné, porovnateľné s mojou Z1, a to mám väčší senzor. Inak kde ste boli v Turecku? My sme boli v auguste v Kemeri a asi najlepšie z doterajších 3 razov.
    woody: snažím sa predstaviť si Ťa na tej kolobežke, ale akosi sa mi nedarí. >:D
    A k tej stierke: presne takúto fintu som hľadal! Veľký problém mám totiž aj s tým, že to množstvo vody ma plochých častiach ako je strecha a kapota zaberie veľa času a žmýkania handry (utieram nemoderne jelenicou); tá stierka sa javí ako geniálne urýchlenie práce, keď je potom jednoduchšie dosucha utrieť tie nezotreté zvyšky.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.09.14  11:16

iudex: >:D Jj, nejsem sice 1.NA WEBU >:-[] , ale v naší obci zcela jistě. :-! >:D Už na tom drandíme všichni, i nebožka, a rád teď vodím/vozím děti do školky. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  11:07

iudex
    woody má krasavce v provedení Top a ještě poslední kus s originálním Crazy menším zadním kolem:
    [odkaz] :yes:

P.S. Co říkáš na ty fotky z mobilu, ta noční mě překvapila a z toho letadla dopadla lépe, než z malého kompaktu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…