Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 10.09.14 14:00
« Re: Disky
wl: máš pravdu, to by mohol byť problém, ale ja som to hľadal cez konfigurátor Dezentu, kde ich uvádzajú ako vhodné na GTI (v TUV Gutachten sa len píše: nicht wenn Serie mind. 18" a to GTI nemá, keďže sériovo je aj Performance na 17kach).
[odkaz]
Z dostupných papierov viac zistiť neviem, takže či je to skutočne tak zistím až pri obúvaní. :-| -
white label 10.09.14 12:50
« Re: Disky
iudex
Opticky je to určitě lepší, než ty původní graphite, i když já mám na zimu raději plnější kola. Rozměr dobrý, jen bych si ještě ověřil jestli se vejdou na Performance, kde je 17" minimum a některá neorigo kola můžou mít problém k vůli tvaru ET, šířce disku apod.
[odkaz] -
iudex 10.09.14 11:34
« Disky
Tak som dnes vybral a objednal disky na zimu a zimné gumy. Pôvodne pozerané Dezenty TD graphite [odkaz] som zavrhol, predsalen na tmavošedom aute by grafitové disky dosť zanikali/splývali a v striebornej pôsobia tak obyčajne. Tak som zvolil Dezent TC dark: [odkaz] [odkaz] najmä kvôli podobnej farebnosti (leštený kov s tmavým lakom vzadu) s origo Austinami.
Pri gumách som išiel na istotu a vybral Contíky WC TS850, rozmer 205/50R17. -
white label 09.09.14 16:45
« Re: HH
iudex
Jestli jsi to dělal postaru/ortodoxně jelenicí, tak se nedivím, žes to nestihl, než to uschlo. >:-[]
Chce to pořádnou savou velkou "útěrku" z mikrovlákna se kterou "na dva tahy" stáhneš skoro celou střechu, nebo kapotu. Taková (dobře vykroucená) "útěrka" pak do sebe vcucne i čtvrtlitr vody. ;-) -
white label 09.09.14 14:06
« Re: HH
iudex
To je dost dobrý hotel, celkově 3. z 56 hotelů v Belbidi, málem jsme letos skončili taky v Belbidi (Akka Antedon, celkově 2. z 56 h. v B., jen asi o 10 hotelů na sever (po pláži) od toho vašeho), sháněli jsme na poslední chvíli nějaký superlastminute, protože holce posunuli o týden začátek školy, takže jsme mohli ještě na týden zmizet. A slušné slevy (34-42%) byly hlavně z Vídně, ve finále jsme se tedy rozhodovali mezi AA v Belbidi a DP Lara/Kundu.
Pro rodiny s dětmi je Turecko velmi vhodné, navíc žena miluje teplo (spíš horko) a teplé moře, letos mělo moře u pobřeží celý týden 30! st. V tom našem hotelu byl neskutečný ultraallinclusive (doslova), platila se snad jen biopedikůra (okusování chodidel rybičkama). Kolotoče, cukrová vata, popcorn, šampáňo..., vše s možnou obsluhou (i přímo u lehátek) dlouhonohých mladých servírek v ultrakrátkých kraťasech na kolečkových bruslích. Personál se snažil tak, jako by měli prémie podle toho, jestli tam někdy přijedem znovu. V tom horku měli můj (zasloužený) respekt. :yes: :-O -