Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.14  17:18

« Re: Disky

Áno, ten štýl leštená strieborná vpredu, lesklý čierny lak vzadu je rovnaký, ako u originálnych Austinov, preto som ich nakoniec zvolil.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 10.09.14  17:02

WL: Jasan, kombinace mat černá/lesk stříbrná funguje možná u obleku a spony pásku nebo krabičce se šperkem, kde černá přebývá a chceme docílit buď kontrast, nebo ppř. splynutí. A dát tyhle dvě barvy do matu snad žádného designéra kol v roce 2014 ani nenapadne.

Ta středně leskle stříbrná a velmi lesklá černá se zdají býti velmi pohlednou a moderní kombinací...

... pořád je to ale (byť fajnovější) daily car, btw připravovaný na zimu, takže tímto tématem už zase plevelíme veřejnou diskusi. Proto kdybys chtěl ještě něco dodat, frkni mi to klidně do SZ a výsledek debaty shrneme do pár slov. >:-[] Já vím, přiznávám, teď jsem to rozvedl já... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.14  16:28

Hlavně je dobře, že ta černá (na iudexově disku) je v lesku a ne v matu.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 10.09.14  16:14

« Re: HH

WL: Kdybys nekecal... Do kopce ji vytáhneš vždycky a z kopce musíš opravdu řídit. Mimo město - na techničtějších úsecích je to jiná. Před lety, jak jsem sjížděl z Pusteven dolů, došlo na kapitulaci a mnou zapůjčeného prcka dostal méně remcavý jezdec. Ono to totiž na štěrku docela vlaje a vibruje. Nejen tam. Jednou jsem celý rozjařilý vlétl do největšího sjezdu široko daleko - tak s tím městem beru zpět... - , jenže je to celé v husté aleji a byl podzim... No, aspoň jsem nemusel řešit, zda to ubrzdím. Po předním kolečku vzalo brzy za vlast i zadní a džíny byly vytapetovány lehce nahnilým listím. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 10.09.14  16:01

Vyřešil jsi to skvěle. :yes: Moderní ráfek s potřebnou hloubkou - kvůli liniím GTI. Nepochybuji, že se k té tmavě šedé budou kola hodit, a i coby špinavá je tahle barevná kombinace moc fajn. ;-) Když na středy napasuješ logo VW, budou tě benga co týden kontrolovat, zdali máš opravdu zimáky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.09.14  14:57

iudex: I mně se tyhle TC Dark líbí mnohem víc než TD. Budeš mít víc práce s údržbou, ale zase jsi už v podstatě nějakej čas ušetřil tou stěrkou... ;-) Tak snad ti tam budou pasovat.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.14  14:18

V podstatě se dá říct, že GTI Perform. zdědil větší brzdy po GR (i když G7R přišel později).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.14  14:11

To , že má Golf R sériově 18", ještě neznamená, že tam nemůžou vlézt i 17", a když si vlezeš do německého konfigurátoru, tak tam nabízejí origo zimní sadu Dijon 205/50/17" za 1.300,- euro, jak na GTI Perf., tak na GR. Takže podle mě mají brzdy stejné, jen barevně jinak lakované.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.14  14:05

No dáva mi možnosť 162 aj 169 kW, teda by to mal brať do úvahy. A napr. na Rko už medzi vhodnými tie disky nie sú (práve z dôvodu že R má sériovo 18ky).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.14  14:05

iudex
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.14  14:03

iudex
    Pokud ten konfogurátor Dezentu umí rozlišit mezi G7GTI a G7GTIP, tak by to mělo být v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.14  14:00

wl: máš pravdu, to by mohol byť problém, ale ja som to hľadal cez konfigurátor Dezentu, kde ich uvádzajú ako vhodné na GTI (v TUV Gutachten sa len píše: nicht wenn Serie mind. 18" a to GTI nemá, keďže sériovo je aj Performance na 17kach).
    [odkaz]
    Z dostupných papierov viac zistiť neviem, takže či je to skutočne tak zistím až pri obúvaní. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.14  12:50

iudex
    Opticky je to určitě lepší, než ty původní graphite, i když já mám na zimu raději plnější kola. Rozměr dobrý, jen bych si ještě ověřil jestli se vejdou na Performance, kde je 17" minimum a některá neorigo kola můžou mít problém k vůli tvaru ET, šířce disku apod.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.14  11:34

« Disky

Tak som dnes vybral a objednal disky na zimu a zimné gumy. Pôvodne pozerané Dezenty TD graphite [odkaz] som zavrhol, predsalen na tmavošedom aute by grafitové disky dosť zanikali/splývali a v striebornej pôsobia tak obyčajne. Tak som zvolil Dezent TC dark: [odkaz] [odkaz] najmä kvôli podobnej farebnosti (leštený kov s tmavým lakom vzadu) s origo Austinami.
    Pri gumách som išiel na istotu a vybral Contíky WC TS850, rozmer 205/50R17.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  16:45

iudex
    Jestli jsi to dělal postaru/ortodoxně jelenicí, tak se nedivím, žes to nestihl, než to uschlo. >:-[]
    Chce to pořádnou savou velkou "útěrku" z mikrovlákna se kterou "na dva tahy" stáhneš skoro celou střechu, nebo kapotu. Taková (dobře vykroucená) "útěrka" pak do sebe vcucne i čtvrtlitr vody. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.09.14  16:33

Tému pulírovanie auta by som zakončil konštatovaním, že u nás práve začalo liať; teda ako obvykle životnosť čisto umytého auta (umýval som v nedeľu) 2 dni. 8-s >:-[] Ale apoň že budem mať novú stierku na auto. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  15:58

šn
    Ta tvoje kolobka se s tím nedá srovnat, ta je dobrá tak pro ježdění po nějakém nákupním centru. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.14  15:57

šn
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 09.09.14  15:52

Double
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 09.09.14  15:52

Takže chyba je v Rajčeti..proto jsem ho asi nikdy nepoužíval.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…