Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.14  17:52

« Re: Přihlašování zahájeno

>:D :yes: ;-)

P.S. Běžně přichází jizva po ráně, jen u nás to jde i naopak..., ale ať to nazvu, jak to nazvu, stejně za tím vidím jazvu...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.09.14  15:17

woody >:D :yes: obaja sme zo začiatku chodili okolo auta a "okopávali pneumatiky" no potom keď som sa opýtal ako funguje bluetooth a začalo auto rozprávať, vysmiali sme sa od ucha k uchu a nebolo návratu >:D
    wl ďakujem za pozvanie, najskôr to treba dať na značky a poistiť ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.14  15:06

wl: Každej ví, že nejlépe se TSI zajíždí v Beskydech. Ať už jde o 2.0 nebo 1.2. Zdravím iudexe. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.14  15:02

BW: Jj, manželky vždycky remcaj a potom se pyšněj každýmu, kdo je ochotnej je poslouchat. "Vidíte, takové krásné auto jsem vybrala, manžel moc nechtěl ale zpracovala jsem ho jedna báseň, a pozor - tohle je Seat Toledo, žádnej blbej Rapid." ;-) >:-[]

Tak ještě jednou gratulace, na nové se snadno zvyká, což ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.14  14:57

BW
    Co je doma to se počítá! :yes:
    Tak vem ženu a přijeďte na kafe, ať to (za čerstva) trochu protáhnete... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.09.14  14:28

auto je doma, teda prvé dojmy sú dosť dobré, pokrok oproti leonu 1P neskutočný, zaviažte mi oči, posadťe ma do toleda, spustite ovládanie hlasom a myslím si, že sedím v aute za 20 000 ojro >:D dokonca aj manželka sa s ním začína chváliť a to ešte pred odovzdaním mi hovorí určite chceš kúpiť také hnusné auto ? pravdu píšuc taktiež som zaváhal a pýtal sa predajcu za koľko majú predvádzačky leonov, ale momentálne z mojej strany spokojnosť, spotreba za 250 km 5,3 litra, neviem či to pripisovať motoríku alebo tomu, že manželka pozerala na cestu a ja som sa hral s hlasovým ovládaním >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.09.14  14:43

« Přihlašování zahájeno

Ode dneška až do 25.9.2014 - 22.00 hod.můžete přihlašovat svoje fotky do Fotosoutěže za Září 2014. Téma je Moje auto v prekérní situaci. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.14  21:07

« Re: DSG

Cov
    Jo, možná jednou nastane doba, kdy už budou hh jen s dvojspojkou a k tomu jediný
    PH z Brna - s MRSC. >:-[] ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.14  21:04

w-a
    Jo, ten je jedlej. >:D
    Ještě, že to není náš Zino s velkým, ale jen zino s malým. >:-[]
    Dnes tam přidal další perlu, prý mu nešlo primárně o zrak, ale o hmat:
    "So zrakom nie, proti výzoru nič nemám. Mne sa jedná skôr o hmat a celkový dojem. V tom a-čku to je do detailov prepracované, stačí ten pocit v ruke ked zatváraš dvere a rozdiel je patrný. Ten chlapci ale z fotiek nezískate... Smutné..." >:D

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.09.14  20:54

white label

Ona možná brzo nastane doba (nové modelová řada za 5 let) kdy v HH už dostaneš jen DSG.....stačí se podívat na mobile.de ....ať je to S3, GTI,Leon atd 90% s DSG

woody-alien
    No když jsem vás tu čet a i ty si neodolal dát si jí do nového auta, navíc se naskytla příležitost omrknout v Chlumci nejen výbavu co mě zajímala, ale se i svést s DSG využil jsem to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.09.14  20:49

wl: To je pravda, jenže já teď nemám čas objevovat kouzlo dvojspojky v HH, neb musím objevit kouzlo interiéru Áčkového Mercedesu, proti kterému je Golf i v té nejvyšší výbavě jen laciná parodie. >:D >:D >:D Ten mi rozhejbal bránici... >:-[]

Cov: Nj, je to tak.Pokud není někdo vyloženě proti dvojspojkám zaujatej, musí uznat, že maj v HH něco do sebe. Mě o tom přesvědčilo už Clio RS. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.14  20:07

Cov
    Tak tak, dvojspojka v hh má své kouzlo, akorát někdo ho objeví dřív a někdo později... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.14  20:05

« Re: Moje auto v prekérní situaci

Ron
    Průjezd FM je jen pár kilometrů, pak hned navazuje dálnice až do OV.
    Průměr 140 se sanitkou s pacientem, na na trati kterou jsi popsal, mi prostě přijde spíš neuvěřitelný, než obdivuhodný. Mám pár známých saniťáků (pár řidičů a majitele menšího sanitního" parku") tady a v Ově, tak se jich na to musím zeptat.
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.09.14  10:35

« DSG

Tak jsem si včera vyzkoušel DSG a přiznávám že to má své kouzlo. Pokud je auto navíc dost silné a člověk ho ještě tak nezná, rychleji ho dostane do ruky a soustředí se jen na čistou stopu.. navíc muže řadit pádly pod plynem v zatáčce, když je hustý provoz je to taký fajn a jako bonus pěkné meziplyny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.09.14  10:05

Jó pánové, já už mám cca týden nafoceno, ale už 3týdny jsem bez nabíječky na ntb, takže mám k dispozici jen mobil a stoletý stolní PC na kterým se seká i Word. Takže to že by zmákl PS a v něm ještě RAW nepřipadá v úvahu. Tak snad se dočkáte >:D nabíječka už byla objednána ale poslali mi jinou a tu co potřebuju nemaj skladem, tak hold musím věřit! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.09.14  00:34

WL: i mě ten průměr zní až neskutečně, ale jelikož to mám od více zdrojů... na těch 43 km je v podstatě jen jedna, resp. dvě po sobě obce, které jsou dobře přehledné, plus silnice až na jeden kruháč a jednu pasáž lesem docela přehledná a široká vybavená dvojtými pruhy do stoupání. Pravda, má přízvisko silnice smrti, protože stejnou rychlostí, ale bez majáků se tam valí i běžní řidiči...

Jenže taky musíš počítat, že tebe přibrzdí onen průjezd F-M a nepředpokládám, že jsi tak odvážný, že tam pojedeš více jak 70-80, ne po stránce bezpečnosti, ale po stránce měření ;-)

Neříkám, že je v normě, ale že jejich převozové časy jsou výborné a v poměru kolik mají nehod (minimum) na počet najetých km a zásahů je to až obdivuhodné.

Woody: Aha, já z toho usoudil, že to bylo v noci... Jo, někdy jsou vytížení hodně, někdy vůbec. Měl jsem službu, kdy mi vozili lidi celou noc, ani nestíhali... inu byla pouťová zábava 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.09.14  00:03

white label:
    S tím by se dalo souhlasit..od nás do Ostravy přes Čeladnou.. 63km za cca45 minut, průměr mi vychází 84 v hodině a je to už dost na krev...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.09.14  23:21

Ron: No právě, byl den a on byl za zatáčkou, čili maják absolutně nemohl nikdo vidět. V noci to šajnuje. Lepší když houkačkou nas.erou doktora ve službě než když sejmou woodyho, to nemám rád. >:-[]

S rukou jsem byl na dvou operacích, jenom naraženina to zase nebyla. Ale o život nešlo, to je fakt a ten argument, že mě rychle odvezou aby byli volní, ten beru. To mi nedošlo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.14  22:24

Otázkou je, kolik % těch rychlých převozů je takových, kde opravdu rozhodují vteřiny, jak píšeš.
    Čas 35 minut byl tzv. od cedule k ceduli (50! km) a mám z toho dojem (viz tvoje "ještě klikatější silnice"), že jsi nikdy nejel (navíc podvečer) trasu RPR - OV přes Čeladnou/Frýdlant/FM. Od Čeladné (už před Frýdlantem) až po FM je celou dobu čtyřproudovka až do FM a z FM do OV je dokonce komplet dálnice! Takže jestli chceš tohle srovnávat s tvojí trasou, kde jsi psal jen o nějakých 8km čtyřproudovky, tak to si docela mimo. ;-)
    A i na takové trase byla moje průměrná rychlost nekonečně (pod! 100! km/h) daleko do těch 140!, nehledě na to, že je rozdíl jet to s autem které má DNA na to, jet trvale (na dálnici) hrubě přes 200 tzv. s prstem v nose a vysokou sanitkou na podvozku "dodávky". S majákem bych určitě něco nahonil cestou do Čeladné, ale pak už to byla jen volná čtyřproudovka a dálnice (skoro celé dvě třetiny z celkové délky cesty), kde by mi maják tolik nepomohl, protože tam už mi nikdo (i díky poměrně slabému provozu) "nezavazel" a navíc tam (na rozdíl od nynějška) nebyly žádné omezení (opravy, uzavírky apod.).
    V noci/nad ránem (s téměř nulovým provozem) se to dá jet (se zcela chladnou hlavou) za 30 min i se slabším vozem, teda pokud nejsou nějaká stálá aktuální omezení provozu, ale to by bylo i tak pořád na průměr 100 km/h.
    Takže rozhodně si nenechám rozmluvit, že průměr sanitky 140! km/h je za provozu na běžné (ne více proudové) silnici ještě v "normě" jen proto, že má zapnuté výstražné zařízení. Bylo by to prostě nepřiměřeně "o držku", a to bohužel zdaleka nejen pro pacienta. Průměr sanitky 140 za provozu na okresce (včetně obcí) mi prostě zní neuvěřitelně.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.09.14  21:20

WL: Tak ono tohle jsou taky situace, kdy jde o vteřiny. Těch 18 minut bylo převoz na kardiolinku se srdeční zástavou, tam jde o vteřiny... nebo podobný čas ne-li lepší jezdí z porodnice na dětskou nemocnici, např. při převozu vrozených vad, kdy ta technika je jen v Brně... yamozřejmě asi ne vždy pojedou těch 18 minut, ale vím, že takového převozového času jsou opravdu schopní. A ti, co jezdí s RZP, třeba právě E39, tak si bydlení vybírají i s ohledem na dojezdnost RZP...
    No a ta průměrná rychlost... vem si jakou ji měli a proč a vem si jakou průměrnou rychlost jsi měl ty, když jsme se sešli v Gongu na Jarkovi. Pokud si pamatuju , tak jsi říkal 35 minut... je to 60 km... a to jsi vezl rodinu v podstatě po ještě klikatějších silnicích ;-)

To houkání... no nevím, hodně jej vypínají... ony ty modré blikače jdou obzvlášť v noci docela pěkně vidět. Já jsem na houkačku alergický, když ji slyším ve sužbě, tak vím, že s velkou pravděpodobností jsou za chvíli zpátky a přivezou práci >:D

Woody: viz výše... no s tím převozem zbytečností velkou rychlostí... to máš pravda... občas se ale taky převáží rychle zbytečnosti proto, že může být hned nebo už je nahlášený další výjezd... a proto se snaží to mít odvezene rychleji... proč se loudat s naraženou rukou, když může být potřeba vyrážet třeba k resuscitaci. Těch sanit není nekonečné množství, u nás jsou dvě posádky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…