Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 18.09.14 23:55
« Re: Přihlašování zahájeno
wl: Právě naopak. Momentálně se úžasně bavím situací, kdy naše podnikatelská famílie přesedlala na low-end a sám majitel pak jezdí dokonce už jen na koloběžce. >:D >:D To musí být pro sousedy soustíčko a neskutečné zadostiučinění. >:-[] ;-)
Jinak vyčkám do konce září a znovu se pozeptám. To budou 2 měsíce za mnou, tak uvidíme. -
woody-alien 18.09.14 21:30
wl: (ruce bezcílně těkají po klávesnici) Jj, víčko by to chtělo, ty Dezenty vypadaj na zimáky dost dobře... (pravá ruka otírá zrosené čelo)....to je všechno hezký.... (tlak stoupá a zuby nervózně hryznou nehty).....ALE. Kde je sakra to MOJE GTI ?????????? >:D >:D >:D -
woody-alien 18.09.14 17:00
iudex: Z poterienkovy reakce mám dojem, žes ho svým příspěvkem (kde není o zimákách ani zmínka) spletl a myslí si, že chceš měnit kola po vzoru páně Thomasina. Hezký originály za ošklivý (ale o 125g na kus lehčí) aftermarkeťáky. >:D -
iudex 18.09.14 15:13
Pot: na zimu som chcel menšie disky než origo Austiny 18". A i ak by som nechal na zimu 18ky (čo považujem za nerozumné), neprehadzoval by som gumy na jedny disky (tým len zbytočne trpia), ale kúpil by som si samostatnú sadu. Inak mne sa tie disky nezdajú tuctové, naopak sa mi celkom páčia (a neboli ani lacné), ale Tvoj pohľad Ti neberiem. ;-)
Edit: zaujímavá novinka, VW predstavil faceliftované Polo GTI a prekvapivo nemá pôvodnú 1,4TSI, ale 1,8TSI so 140 kW a 320 Nm. To vyzerá zaujímavo, notabene spolu s faktom, že sa už nekombinuje len s DSG, ale i s manuálom. :yes: [odkaz] -
iudex 18.09.14 11:28
Rýchly cvak nových kolies: [odkaz]
Naživo vyzerajú lepšie, než som čakal a ako písal wl, vďaka svojmu tvaru vyzerajú väčšie tak o pol palca a na prvý pohľad ani nie je vidieť, že sú menšie, ako Austiny 18ky. Predajca tiež zdarma prihodil vhodné skrutky a vymedzovacie krúžky, čo poteší. Tak teraz ešte vyskúšať, či vojdú na brzdy. :-O -
woody-alien 18.09.14 10:45
« Brandon "Česílko" Walsh
Úsměvná historka od majitele nového Toleda. ;-)
"Spíše úsměvná událost z posledního týdne, kdy se začalo ozývat šplouchání ze zadu auta, jakoby od nádrže, tak jsem šel zeptat čím by to mohlo být a vysvětlení mě docela pobavilo - chybou v tvaru těsnící lišty se drží v pravých zadních dveřích zatečená voda (ono bylo poslední dny deštivo) a stačí odchlípnout těsnění a nechat vodu vytéct.
Škoda snad k tomu svolává Rapida do servisu, Seat to opraví na vyžádání - prozatím tedy budu po deštích vylévat ručně."
No Brandone, aspoň se nemusíš bát, že by ti v období bez dešťů vyschl šos. Zásobu vody budeš mít stále s sebou. >:D ;-) -
iudex 17.09.14 08:35
Áno, Beskydy, raj motorov TSI a miesto, ktoré prebúdza pretekára v človeku :-) Ale aby sme Brandona s jeho voňavkou moc nevyplašili, dávam jeden údaj o schopnostiach motorov TSI: cestou na SK Ring som si dal taký pokus o economy rallye (vediac, že na okruhu to vyvážim) a výsledok bola priemerka na tú cestu 5,9l/100 km :-) Na ringu som spotrebu samozrejme nesledoval, ale celkovo som spravil na tú nádrž priemerku 8,08 l, čo považujem za neskutočnú spotrebu.
Inak včera mi prišli kolesá, tak cez víkend ich skúsim skúšobne nahodiť, či sa vôbec vojdú. >:-[] 8-s