Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.09.14  06:39

« Re: Brandon "Česílko" Walsh

woody včera som bol na wapke a vzadu je to zatiaľ tiché >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.14  00:14

« Re: Přihlašování zahájeno

w-a
    No jo, spadnout z Mondea ve fullu rovnýma nohama na koloběžku, to musí být pro "čecháčky" neskutečné soustečko... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.14  23:55

wl: Právě naopak. Momentálně se úžasně bavím situací, kdy naše podnikatelská famílie přesedlala na low-end a sám majitel pak jezdí dokonce už jen na koloběžce. >:D >:D To musí být pro sousedy soustíčko a neskutečné zadostiučinění. >:-[] ;-)

Jinak vyčkám do konce září a znovu se pozeptám. To budou 2 měsíce za mnou, tak uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.14  23:12

w-a
    A zprávy o termínu pořád žádné?
    Doufám , že aspoň všichni sousedé vědí, že jste "v očekávání" a kterou značku "porodnice" jste zvolili. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.14  22:48

wl: Těžko se to (interpret) odfiltrovává ;-) , ale jako pokus dobrý. Nicméně i tak, stín na duši setrvává. Zrovna byl takovej krásnej den. Jak pravil klasik DNESKA BY TO ŠLO. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.14  21:37

w-a
    >:-[] No jo no, pusť si k tomu třeba:
    [odkaz]

P.S. Na interpreta se vykašli, jde o text. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.14  21:30

wl: (ruce bezcílně těkají po klávesnici) Jj, víčko by to chtělo, ty Dezenty vypadaj na zimáky dost dobře... (pravá ruka otírá zrosené čelo)....to je všechno hezký.... (tlak stoupá a zuby nervózně hryznou nehty).....ALE. Kde je sakra to MOJE GTI ?????????? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.14  20:59

iudex
    Ještě by to chtělo středové víčko s logem VW. To tvoje origo tam náhodou nepasuje?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.14  20:55

w-a
    Vidím to úplně stejně jako ty... a reakce pota to jen potvrzuje. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.09.14  19:46

Já z té fotky pochopil to, že na autě jsou origo letní a místo nich budou ty dezenty s letními..
  • « 30 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.14  17:00

iudex: Z poterienkovy reakce mám dojem, žes ho svým příspěvkem (kde není o zimákách ani zmínka) spletl a myslí si, že chceš měnit kola po vzoru páně Thomasina. Hezký originály za ošklivý (ale o 125g na kus lehčí) aftermarkeťáky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.09.14  15:13

Pot: na zimu som chcel menšie disky než origo Austiny 18". A i ak by som nechal na zimu 18ky (čo považujem za nerozumné), neprehadzoval by som gumy na jedny disky (tým len zbytočne trpia), ale kúpil by som si samostatnú sadu. Inak mne sa tie disky nezdajú tuctové, naopak sa mi celkom páčia (a neboli ani lacné), ale Tvoj pohľad Ti neberiem. ;-)
    Edit: zaujímavá novinka, VW predstavil faceliftované Polo GTI a prekvapivo nemá pôvodnú 1,4TSI, ale 1,8TSI so 140 kW a 320 Nm. To vyzerá zaujímavo, notabene spolu s faktom, že sa už nekombinuje len s DSG, ale i s manuálom. :yes: [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.09.14  14:45

iudex: Docela se divím, že ty jakožto majitel modly mezi mládeží, jsi vyměnil hezká originální kola za tuctová Dezent. Ale je to jen můj názor...takže tak.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.09.14  13:52

iudex:

Pěkné disky skoro nejde poznat rozdíl 17-18 :yes: .....teď ještě škrabku na okna simply clever a budeš kompletní :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.09.14  11:28

Rýchly cvak nových kolies: [odkaz]
    Naživo vyzerajú lepšie, než som čakal a ako písal wl, vďaka svojmu tvaru vyzerajú väčšie tak o pol palca a na prvý pohľad ani nie je vidieť, že sú menšie, ako Austiny 18ky. Predajca tiež zdarma prihodil vhodné skrutky a vymedzovacie krúžky, čo poteší. Tak teraz ešte vyskúšať, či vojdú na brzdy. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.14  10:45

« Brandon "Česílko" Walsh

Úsměvná historka od majitele nového Toleda. ;-)

"Spíše úsměvná událost z posledního týdne, kdy se začalo ozývat šplouchání ze zadu auta, jakoby od nádrže, tak jsem šel zeptat čím by to mohlo být a vysvětlení mě docela pobavilo - chybou v tvaru těsnící lišty se drží v pravých zadních dveřích zatečená voda (ono bylo poslední dny deštivo) a stačí odchlípnout těsnění a nechat vodu vytéct.
    Škoda snad k tomu svolává Rapida do servisu, Seat to opraví na vyžádání - prozatím tedy budu po deštích vylévat ručně."

No Brandone, aspoň se nemusíš bát, že by ti v období bez dešťů vyschl šos. Zásobu vody budeš mít stále s sebou. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.09.14  22:12

« Re: Přihlašuji se.

pot: Tak to se opravdu povedlo. Tématicky, kompozičně, zpracováním. :yes: Jinak - máš hezkou dojezdovku, ta by se mi možná hodila na koloběžku. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 17.09.14  20:58

« Přihlašuji se.

Tak já to tedy načnu. Po mizerném minulém kole (co se týče kvality mé práce) jsem to musel napravit a ačkoli jsem nevymyslel nic originálního, alespoň jsem se to pokusil koukatelně zpracovat.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.09.14  08:35

Áno, Beskydy, raj motorov TSI a miesto, ktoré prebúdza pretekára v človeku :-) Ale aby sme Brandona s jeho voňavkou moc nevyplašili, dávam jeden údaj o schopnostiach motorov TSI: cestou na SK Ring som si dal taký pokus o economy rallye (vediac, že na okruhu to vyvážim) a výsledok bola priemerka na tú cestu 5,9l/100 km :-) Na ringu som spotrebu samozrejme nesledoval, ale celkovo som spravil na tú nádrž priemerku 8,08 l, čo považujem za neskutočnú spotrebu.
    Inak včera mi prišli kolesá, tak cez víkend ich skúsim skúšobne nahodiť, či sa vôbec vojdú. >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.14  17:54

BW
    Klidně počkám, už je pomalu podzim, takže času už teď snad bude dost... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…