Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 22.09.14 15:17
« Re: Přihlašování zahájeno
Tom: dobré fotky, mohla to byť super akcia, nielen jazdy, ale i zaujímaví ľudia, ktorých len tak nestretneš. Inak Tvoje kotúče už fakt vyzerajú životom unavené, meniť kotúče v prvom roku auta, to sa len tak nevidí. Ja som sa na minulom aute počas jeho životnosti nedostal ani len k výmene doštičiek, ale ako som zistil na vlastných gumách, okruh je z hľadiska životnosti auta a jeho súčiastok ako kvantový urýchľovač.
A vidím, že už veselo fotíš novým foťákom, spokojnosť?
Ja som cez víkend skúšobne nahodil zimné koleso a veru vošlo tam len tak-tak, priestor medzi brzdovým strmeňom a vnútorným okrajom disku má max. 1 cm. Ale hlavne že vojdú a nemusím ich vracať. :-) -
Thomasino 22.09.14 09:56
To bylo opačně >:-[] Já měl oddělaný stěrač hned při převzetí auta v půlce února, rekordní Megane R.S. 275 Trophy-R představili až o 4 měsíce později ;-)
Ale samozřejmě se to dalo tušit, že stejně jako u R26.R tam ten stěrač nebude >:-[] Akorát s tou váhou kol jsem zašel o něco dále než u Renault Sportu ;-) Ale u Trophy-R zase nemusí být klima, radio a hodně se mi tam líbí ta rozpěrná tyč a síť vzadu. Místo opěradel sedadel tam mám také síť, ale není tak pevná jako u Trophy-R :-( -
Leg 22.09.14 08:55
Thomasino: špica, pekný deň vám spravili. A pekné fotky, až teraz som si všimol, že tá čierno-červeno-biela kombinácia na rekordnom Megane mu skutočne sadne. Hlavne prevedenie čiernej strechy, ako plynule prechádza do zadného okna to auto opticky pekne zníži a rozšíri a trochu utlmí bachratosť zadku, ktorá mi na Megane "kupé" dosť vadí. To by si si mal dať spraviť aj ty, aj keď u teba by to nebolo až tak výrazné. A popritom dať aj ten análny otvor (či čo má symbolizovať ten kosoštvorec vzadu) do čiernej, nech to ladí s predkom.
... ale vidím, že s prestavbou na rekordný Trophy si už započal a začal si tým, že si zhodil zadný stierač. :-)
brandon: gratulujem k novému povozu, som rád, že aj z tejto voľby rozumu máš radosť. -
Thomasino 21.09.14 21:19
Jo a tady je video jak jsme jeli na závěr v Megane R.S. 275 Trophy se samotným Laurentem Hurgonem - skoro každou zatáčku bokem !! >:D >:D Neskutečně jsme se pobavili. Ten člověk řídí jako z jiné planety :-)
A až zase někdo bude tvrdit, že s předokolkou se nedá jezdit bokem, tak ať se dobře podívá ;-)
[odkaz]
-
David Silver 21.09.14 19:11
« Re: Přihlašuji se.
Pánové, to se mi ještě nikdy nestalo! :-O Čuměl jsem jako puk! 8-s
Jedu si takhle po lese, hle támhle houba...támhle druhá. Nepřejeď ji! A za několik stovek metrů mne zastavily protitankové zábrany :-O A aby to nebylo všechno, najednou z poza stromu vylezl ňákej nácek s odstřelovačkou v ruce a donutil mne opustit vozidlo! 8-s Byl jsem uvězněn v neznámém objektu na neznámém místě, odkud se mi naštěstí podařilo utéct ještě s pár zajatci. Při útěku jsem si všiml na jednom stole SD karty, tak jsem ji vzal s sebou. Doma ji dám do počítače a co na ní všechno nebylo, můžete vidět níže >:-[] :-!
Přihlašuji se: [odkaz] -
woody-alien 18.09.14 23:55
wl: Právě naopak. Momentálně se úžasně bavím situací, kdy naše podnikatelská famílie přesedlala na low-end a sám majitel pak jezdí dokonce už jen na koloběžce. >:D >:D To musí být pro sousedy soustíčko a neskutečné zadostiučinění. >:-[] ;-)
Jinak vyčkám do konce září a znovu se pozeptám. To budou 2 měsíce za mnou, tak uvidíme. -
woody-alien 18.09.14 21:30
wl: (ruce bezcílně těkají po klávesnici) Jj, víčko by to chtělo, ty Dezenty vypadaj na zimáky dost dobře... (pravá ruka otírá zrosené čelo)....to je všechno hezký.... (tlak stoupá a zuby nervózně hryznou nehty).....ALE. Kde je sakra to MOJE GTI ?????????? >:D >:D >:D

Lepší "drátem" do krytky šroubu, než do oka... >:-[] ;-)
P.S. Pasují ty krytky i na tyhle šrouby? Většinou spíš ne, hlavně na ten zamykací to bývá problém.