Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.09.14  17:00

« Re: Toledo

Proč ne...? >:-[]
    Schránka na brýle s polstrováním "individual". :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.09.14  16:59

wl kúpim v tescu protišmykovú podložku, rozstrihnem a polovica pojde k fofrklacku, polovica do schránky >:D a potom pri predaji to napíšem do príplatkovej výbavy
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.09.14  16:56

BW
    Za performance kvwalitu se platí... ;-)
    Tak si tam k tomu ovladači přihoď třeba kousek molitanu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.09.14  16:45

iudex, ale taktiež za cenu gti performance kúpim dva toledá a schránky na okuliare do zásoby ;-)
    dylan tebe ostal v garáži ešte nejaký prius ? pri tých všetkých dovozoch som stratil prehľad >:D
    woody rozmýšlal som tam dať ovládač od garáže, kedže pri fofrklacku nie je protišmyková guma a lieta, ale bojím sa rezonancie >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.09.14  14:18

To sice nejezdí, ale s touhle filosofií ti lépe, než auto, vyhoví motokára, nebo formule...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.09.14  10:34

jo, jo, na schránku to nejezdí ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.09.14  10:13

Thom: Mně se taky do schránky v Mondeu brýle nevešly, resp. hrozila jejich destrukce při nedbalé manipulaci. Ale vozil jsem tam ovladač od el.garážových vrat a to mi maximálně vyhovovalo. Chybějící schránka na brýle v MRS (a vlastně kdekoliv) je to nejmenší co by mi vadilo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.09.14  09:45

Akorát se mi do GTI málokteré brýle vlezly ;-) >:D

Mě v MRS taky žádné brýle ve schránce nevržou a nedělají pazvuky !! Soudruzi ve Francii totiž na nějaké schránky na brýle kašlou >:D >:D Asi v rámci odlehčování >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.09.14  09:01

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.9.2014 do 22.00 hod můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Září 2014 - téma je Moje auto v prekérní situaci.

Přihlášeni jsou:

poterienko
    Kysky
    woody-alien

Přihlášené fotky najdete zde: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.09.14  08:57

« Přihlašování pokračuje

Přihlašuji se. Nedá mi to, abych trochu nepozměnil text dávného hitu skupiny Greenhorns.
    "Já vím jen, že jsem spěchal a řek´ si tenkrát, tak si cestu zkrať
    vem to kousek po poli a na silnici pak se zase vrať."

Nj, jenže na poli pumpu nenajdeš. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.09.14  08:22

Brandone a vůbec všichni ahoj! Včera jsem se lekl, že má první Prius první problém.
    Cestou na synův fotbal chrastilo v motoru. Po pár kilometrech jsem zastavil a kapotu otevřel. Byla to pouze opěra kapoty, která nebyla zacvaklá tam kde má být, ale volně poskakovala po motoru. Ještě že jsem s tím hned nejel do servisu! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.09.14  08:15

No nechcem to prezentovať ako prejav superiority Golfu >:D , ale ten schránku na okuliare má vystlanú pomerne mäkkou gumou, takže žiadne hrkotanie nehrozí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.14  20:33

Nevím proč ty schránky na brýle nedělají vhodně polstrované...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.09.14  20:05

Mohl sis usetrit cas hledanim pazvuku a precist si mou recenzi na Accorda, stalo se mne pred lety totez ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.09.14  17:49

« Toledo

podelím sa s Vami o môj zážitok s novým toledom,
    v nedeľu som sa bol "chváliť" kamarátovi aké auto som kúpil. Narodilo sa mu dieťa a chcel by niečo s 550 l kufrom >:D prešli sme všetko od sklápania zadných sedadiel po ovládanie hlasom a potom to prišlo odchádzam domov a začala sa ozývať neskutočná rezonancia, ja som to počul z pravých dverí, manželka z ľavých. Bol som z toho kvalitne rozčarovaný, ale autu som sa viac nevenoval, skončilo odparkované v garáži. Dnes som mal mestské vybavovačky, takže časté štartovanie, nastupovanie, vystupovanie. Počasie bolo premenlivé, raz slnko, raz dážď, raz vietor (dôležité pre záver príbehu). No a auto sa chovalo taktiež premenlivo raz hrkotalo menej, raz viac, raz vôbec. Na parkovisku, keď som mal trochu viac času som doslova otrieskal všetky plasty v interiéri auta, nič, začal som uvažovať či ísť s tým do servisu a nechať zo mňa robiť de.bila, že to tak má byť, alebo hľadať na nete ako rozoberiem celú strechu a vytlmím. Dokonca som sa nechal aj voziť v aute a ja som počúval skadiaľ to môže ísť, no stále to bolo na inom mieste. Vŕtalo mi v hlave prečo niekedy áno a niekedy nie, až sa to stalo, nakúpil som v Kauflande, sadol do auta a rozčarovaný z toleda kvalitne treskol dverami, auto zahrkotalo pri mojom uchu, hovorím si ten zvuk som už počul, otvorím stropnú priehradku na okuliare, vytiahnem slnečné, zatrasiem a je to ono, dal som ich do opierky rúk a pazvuky prestali, zatiaľ je to v testovacej fáze ale na 90 % príčina odstránená. Takže keď pršalo auto hrkalo pretože boli okuliare odložené, keď svietilo slnko auto bolo tiché pretože okuliare boli na očiach >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.14  13:51

« Re: olej

Jj, dělám to podobně..., ve značkovém servisu si navíc za samotný shodný (značku a specifikaci) olej účtují obvykle nesrovnatelně víc, než při individuálním nákupu oleje jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.09.14  13:39

Máš pravdu a souhlasím, pokud předám servisu klíčky a řeknu tam mi pánové vyměňte olej, dají mi tam běžnou doporučenou specifikaci a výrobce s kterým mají smlouvu, mají domluvenou lepší marži....běžna praxe

A proto jsem si nechal poradit...popsal jsem kdy jezdím, jak jezdím.. k jakému účelu budu auto využívat...no a našel jsem si servis, který má sice smlouvu s Shell, ale kde mi olejovou naplň nenutí, můžu si dovést svou. U výměny můžu taky být, abych měl jistotu co se na autě opravdu udělalo a zároveň je to značkový servis kde mi nepadá záruka. ;-)

PS: Kde necháváš servisovat auta ty, u Samohýla?

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.14  13:22

double
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.14  13:08

Jenže zaručená přímá úměra mezi cenou a kvalitou neplatí ani při nákupu první olejové náplně automobilkou, ani při nákupu oleje pro následnou výměnu, nejčastěji servisem, nebo jiným dodavatelem oleje.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.09.14  12:25

Nesouvisí to v případě, že vyměníš olej po těch 1000-2000 tisících za olej, který odpovídá tvému stylu jízdy a používaní auta, ale hodně lidí ho tam nechá jednoduše do první výměny cca 10 000-15000km...to znamená jezdí na první olej, u kterého byl důležitým faktorem nízká nákupní cena a řekněme si to upřímně, nemůžeš pak čekat, že tam bude bůhví jaká kvalita. :-)

A stejně mi to potvrdil i ten olejář..první olejová naplň je prostě bída a je znát tlak na cenu..to znamená tem motor nezničíš po pár tisících, určitě tam není od výrobce v nadsázce řečeno mazut, ale není tam žádna top kvalita a pokud budeš motor zatěžovat, což já u sebe předpokládám, určitě mu dopřeju lepší než běžný olej co nejdřív.....samozřejmě tím nechci říct, že najedu 2000Km a šup s autem na okruh ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…