Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 25.09.14  12:21

« Re: Přihlašování pokračuje

Woody: tak ak to mam uviest na pravu mieru, auto je vo vlastnictve firmy, kde je moj otec jedinym spolocnikom (ostatne auta v mojej grazi su na tom rovnako )takze neviem presne ako je to uvedene v pravidlach :-/
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  12:14

Vranis: Bohužel tahle tvoje momentka má jednu vadu. Pokud tedy nejsi majitelem zvěčněného Renaultu Trafic. Mohl bych se odkazovat na pravidla, ale i samotné téma zní MOJE AUTO v prekérní situaci.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.14  12:12

Vranis
    Tak ta nesoutěžní fotka je megabrutální... :-O
    Co to bylo za zvíře, nějaká liška?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  12:06

wl: Cupově zaměřenej HH, komfortně zaměřenej HH.....zvláštní do jakých podkategorií se nám HH rozrůstají. ;-) Jistě, jsou mezi nimi rozdíly, ale stejně mám dojem, že kdybych snad někdy shledal v GTI málo zábavy, tak se to těžko vyřeší nákupem jiného HH. To je jako začít se drbat místo pravé ruky levou. Pak už by bylo nutné vydat se jiným směrem, k jinému typu auta. Hot-hatch má prostě svá omezení. Zcela logicky, jinak by se vymkl tomu, co by měl představovat. Třeba takovej HH bez zadních sedaček už je podle mě mimo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.14  11:46

Th
    Když je MRSC nejlepším hh, tak proč nevyhrál poslední větší srovnávačky v EVO a TG???
    :*) >:-[]
    MRS (bez Cupu) je celkově pouze průměrný hh a Cupově zaměřenou verzi nabízí (kromě MRSC) nově jen Leon Cupra. Takže může být nejlepší maximálně ze dvou takto zaměřených hh. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 25.09.14  11:39

Zdravim vsetkych :-) Do sutaze sa opat zapajam aj ja a opat s fotkou, ktora nebola vytvorena za ucelom aktualneho kola fotosutaze, ale bola to klasicka momentka, ktoru si dana situacia pytala a nahodou aj celkom sadla na aktualne kolo sutaze. Takto nejako to dopadne, ked chce clovek v aute odviezt veci, ktore su o nieco dlhsie ako lozna plocha auta :-) Prvu foto teda prihlasujem do sutaze, a druhu (ktora nie je moja ale pred casom som ju videl niekde na nete ) davam ako namet ze, prekerna situacia moze byt naozaj prekerna.

Sutazna foto: [odkaz]

Nesutazna foto: [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.09.14  10:33

tak si lúskam internet a našiel som skvelú fotku k téme [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  10:05

Thom: Máme každej jiný priority... ;-) takže nerozmyslel...a navíc jsem tam šoupnul DSG. Ale neboj, to bude dobrý...co dobrý, to bude skvělý a nakonec ani na okruhu se neztratí. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.14  09:56

woody - takže po přečtení srovnávacího testu v posledním Speedu, kde je GTI VII Performance (manuál, DCC, 19") versus Megane R.S. 265 Cup (19", Recaro) sis to nerozmyslel ? ;-) >:-[]
    Jinak moc pěkně napsaný test, plně se s tím ztotožňuji. GTI skvělé auto na každý den, výborné zpracování, bezva na dlouhé cesty a do města atd. Pokud chceš ale co nejvíce zábavy a rychlosti, a jseš schopen něco obětovat, sáhneš po MRS Cup, které nadále zůstává nejlepším HotHatchem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  08:06

BW: Díky...já tedy mám za sebou skoro 2 měsíce, tak jsem zvědav, co mi v pondělí řeknou. Na dodání ještě před začátkem zimního období to už moc nevypadá, ale říkám si "don´t think twice it´s alright", případně "don´t worry be happy" >:D

Cov: Vylepšení už tak dobré ceny je pověstná třešňička na dortu....ale o výběru auta už nerozhoduje. To by muselo být nějaké brutální zlevnění/zdražení. Nicméně je samozřejmě skvělé, že sis vyjednal ještě lepší podmínky :yes: , ale abys z toho nevyvázl tak lacino, tak ti Impérium (to jako já >:-[] ) vrací úder. "To víš, GTI je legenda, nemusí se podbízet cenou." >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.09.14  07:37

Diky Brandon :-)
    Mě by právě vyhovovalo 5- 6 měsíců .....auto bude na letních a stejně by šlo do garáže pokud by přišlo v zimě, u prodejce ho nechávat nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.09.14  06:14

covenant gratulujem, keď som preberal toledo tak sme hodili reč o novej cupre a vraveli mi, že pod pol roka sa to dá dostať ťažko kvôli motorom >:-[] tak uvidime držím palce a pevné nervy prajem :yes: a vybral si si dobré ročné obdobie, nech to vyrábajú aj celú zimu dôležité je ho na jar zabehnúť a v lete používať >:D
    woody tebe som asi morálnu podporu nenapísal, som s Vami chlapci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.09.14  21:08

Wody:

Děkuju ;-)

Ano přesně v téhle konfiguraci zůstalo....na čekáčku jsem sám zvědav, prodejci v listopadu dorazí předváděcí Cupra už po 4 měsících, Seatu dodali novou várku motoru, tak jsem sám zvědav jak to bude semnou.

Každopádně i kdyby to bylo 6 jsem spokojeny, dostal jsem hodně dobré podmínky, troufnu si říct, že ještě lepší než u tebe na GTI i když je Leon už tak levnější.
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.09.14  20:50

Cov: Trocha úlevy, hodně těšení a opravdu dlouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhé čekání.
    Gratuluju a vítej v klubu čekatelů. ;-)

Takže zůstalo červený 5-dvířko s manuálem ?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.09.14  20:47

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.9.2014 do 22.00 hod můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Září 2014 - téma je Moje auto v prekérní situaci.

Přihlášeni jsou:

poterienko
    Kysky
    woody-alien
    Kubass

Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde : [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.09.14  17:57

« přihlášení

Tak hlasim se s timtok [odkaz]

Jinak pokud by někdo nepochopil tu extremni situaci, tak se muj Citroen nachazi na srazu mercedesu >:D
  • 10 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.09.14  17:52

« V očekávání

Tak je dobojováno, už žádné okružní výlety po republice.....jsem v procesu jako Woody a finýto. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.09.14  17:24

« Re: Toledo

wl: Správně, to je vyzkoušenej postup. Vytěsnit, vytěsnit,vytěsnit. ;-) V Dokkerovi je taková ta polička u stropu nad čelním sklem, což je sice dobrá věc, ale bohužel zároveň "měřič bočního přetížení". Podle posunu věcí doleva nebo doprava poznám,kdy už to řežu moc. >:D Takže jsem tam taky musel nacpat molitanový "dorazy". >:-[]

Ve Swišťovi je zase na sluneční cloně takovej ten pásek, kam si dost lidí včetně mě zasouvá malej techničák. Bohužel tohle japonští inženýři nezvládli, nedrží to dostatečně, a tak byly chvíle radosti na kruháčích často přerušovány řevem spolujezdce zasaženého techničákem do obličeje. >:-[] Nezbývalo než vytěsnit.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.09.14  17:18

možná spíš seat individuum. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.09.14  17:08

seat individual >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…