Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.09.14 12:06
« Re: Přihlašování pokračuje
wl: Cupově zaměřenej HH, komfortně zaměřenej HH.....zvláštní do jakých podkategorií se nám HH rozrůstají. ;-) Jistě, jsou mezi nimi rozdíly, ale stejně mám dojem, že kdybych snad někdy shledal v GTI málo zábavy, tak se to těžko vyřeší nákupem jiného HH. To je jako začít se drbat místo pravé ruky levou. Pak už by bylo nutné vydat se jiným směrem, k jinému typu auta. Hot-hatch má prostě svá omezení. Zcela logicky, jinak by se vymkl tomu, co by měl představovat. Třeba takovej HH bez zadních sedaček už je podle mě mimo. -
white label 25.09.14 11:46
Th
Když je MRSC nejlepším hh, tak proč nevyhrál poslední větší srovnávačky v EVO a TG???
:*) >:-[]
MRS (bez Cupu) je celkově pouze průměrný hh a Cupově zaměřenou verzi nabízí (kromě MRSC) nově jen Leon Cupra. Takže může být nejlepší maximálně ze dvou takto zaměřených hh. ;-) -
Vranis 25.09.14 11:39
Zdravim vsetkych :-) Do sutaze sa opat zapajam aj ja a opat s fotkou, ktora nebola vytvorena za ucelom aktualneho kola fotosutaze, ale bola to klasicka momentka, ktoru si dana situacia pytala a nahodou aj celkom sadla na aktualne kolo sutaze. Takto nejako to dopadne, ked chce clovek v aute odviezt veci, ktore su o nieco dlhsie ako lozna plocha auta :-) Prvu foto teda prihlasujem do sutaze, a druhu (ktora nie je moja ale pred casom som ju videl niekde na nete ) davam ako namet ze, prekerna situacia moze byt naozaj prekerna.
Sutazna foto: [odkaz]
Nesutazna foto: [odkaz] -
Thomasino 25.09.14 09:56
woody - takže po přečtení srovnávacího testu v posledním Speedu, kde je GTI VII Performance (manuál, DCC, 19") versus Megane R.S. 265 Cup (19", Recaro) sis to nerozmyslel ? ;-) >:-[]
Jinak moc pěkně napsaný test, plně se s tím ztotožňuji. GTI skvělé auto na každý den, výborné zpracování, bezva na dlouhé cesty a do města atd. Pokud chceš ale co nejvíce zábavy a rychlosti, a jseš schopen něco obětovat, sáhneš po MRS Cup, které nadále zůstává nejlepším HotHatchem :-) -
woody-alien 25.09.14 08:06
BW: Díky...já tedy mám za sebou skoro 2 měsíce, tak jsem zvědav, co mi v pondělí řeknou. Na dodání ještě před začátkem zimního období to už moc nevypadá, ale říkám si "don´t think twice it´s alright", případně "don´t worry be happy" >:D
Cov: Vylepšení už tak dobré ceny je pověstná třešňička na dortu....ale o výběru auta už nerozhoduje. To by muselo být nějaké brutální zlevnění/zdražení. Nicméně je samozřejmě skvělé, že sis vyjednal ještě lepší podmínky :yes: , ale abys z toho nevyvázl tak lacino, tak ti Impérium (to jako já >:-[] ) vrací úder. "To víš, GTI je legenda, nemusí se podbízet cenou." >:D ;-) -
Brandon Walsh 25.09.14 06:14
covenant gratulujem, keď som preberal toledo tak sme hodili reč o novej cupre a vraveli mi, že pod pol roka sa to dá dostať ťažko kvôli motorom >:-[] tak uvidime držím palce a pevné nervy prajem :yes: a vybral si si dobré ročné obdobie, nech to vyrábajú aj celú zimu dôležité je ho na jar zabehnúť a v lete používať >:D
woody tebe som asi morálnu podporu nenapísal, som s Vami chlapci ;-) -
Covenant 24.09.14 21:08
Wody:
Děkuju ;-)
Ano přesně v téhle konfiguraci zůstalo....na čekáčku jsem sám zvědav, prodejci v listopadu dorazí předváděcí Cupra už po 4 měsících, Seatu dodali novou várku motoru, tak jsem sám zvědav jak to bude semnou.
Každopádně i kdyby to bylo 6 jsem spokojeny, dostal jsem hodně dobré podmínky, troufnu si říct, že ještě lepší než u tebe na GTI i když je Leon už tak levnější.
-
woody-alien 24.09.14 17:24
« Re: Toledo
wl: Správně, to je vyzkoušenej postup. Vytěsnit, vytěsnit,vytěsnit. ;-) V Dokkerovi je taková ta polička u stropu nad čelním sklem, což je sice dobrá věc, ale bohužel zároveň "měřič bočního přetížení". Podle posunu věcí doleva nebo doprava poznám,kdy už to řežu moc. >:D Takže jsem tam taky musel nacpat molitanový "dorazy". >:-[]
Ve Swišťovi je zase na sluneční cloně takovej ten pásek, kam si dost lidí včetně mě zasouvá malej techničák. Bohužel tohle japonští inženýři nezvládli, nedrží to dostatečně, a tak byly chvíle radosti na kruháčích často přerušovány řevem spolujezdce zasaženého techničákem do obličeje. >:-[] Nezbývalo než vytěsnit.