Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 25.09.14 16:00
« Prihlasujem sa
Tento mesiac som si dal záväzok, že sa konečne zúčastním. Bohužiaľ som sa zmohol len na mobilovku bez akejkoľvek výtvarnej ambície. Aj kompozícia je veľmi slabá, keďže zo zrejmých dôvodov je súčasťou fotky moja ruka. Tak vás to hádam aspoň trošku pobaví:
[odkaz]
P.S. Našťastie nič nevyšprtlo (aspoň dúfam). -
woody-alien 25.09.14 14:09
« Přihlašování pokračuje
Ještě dnes 25.9.2014 až do 22.00 hod můžete přihlásit svoji fotku do soutěže za Září 2014. Téma je Moje auto v prekérní situaci.
Přihlášeni jsou:
poterienko
Kysky
woody-alien
Kubass
Vranis
Thomson93
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz] -
Thomson93 25.09.14 13:04
« Re: Přihlašování pokračuje
Zdravím všechny,
po dlouhé době jsem se rozhodl opět zapojit do soutěže. Ne, že bych měl teď nějaký skvost a chtěl bych se pochlubit. Jen byla chuť něco vytvořit na dané téma.
Mělo jít o souboj auto vs. auto, ve kterém jedou proti sobě a kdo dřív uhne - prohrál. Snad v tom i vy uvidíte špetku prekérnosti pro zúčastněná auta a projde mi přihlášení.
[odkaz] -
white label 25.09.14 12:40
w-a
Naprosto souhlasím, pokusy udělat z hh ryze sportovní auto mi připomínají transky... >:-[]
Už jenom udělat z kompaktního hb prostorově 2+2 kupé (ovšem pořád je to fwd hb) je objektivně kontraproduktivní "jaksviňa".
P.S. Výsledek srovnávačky MRSC vs GGTIP záleží čistě na preferencích toho kdo je stanoví. Nechat vyhrát MRSC může vyloženě "petrolheadsky" orientovaný tester, který do značné míry ignoruje praktickou stránku, uživatelskou přívětiovst, nebo kvalitu zpracování.
Stačí se podívat na naopak racionálně orientované srovnávačky v AZ/AMuS, kde nemá MRS(C) celkově na špičku hh šanci a plácá se ve druhé půli výsledné listiny, někde těsně nad Astrou OPC. -
Vranis 25.09.14 12:37
Woody - to urcite nie >:D Inak pred par tyzdnami som bol s autom na STK a zazil som vcelku zaujimavu situaciu. Poslali ma domov, kvoli gulovemu capu na pravom kolese. V servise dvihli auto a po chvili na mna servisak nechapavo pozera, ze to auto musi mat nalietanych minimalne 400 000 km, ze su capy v takomto stave. Zaujimavy bol vyraz v jeho tvari, ked som mu povedal ze auto bolo kupovane nove a ma najazdene iba 37 000 km. Poucenie z pribehu - kombinacia slovenskych ciest a niektorych slovenskych zamestnancov skracuje zivotnost niektorych komponentov v aute zhruba o 90% >:D Pre info vymena dvoch capov s pracou a geometiou 107 Eur bez DPH + opakovana TK 10 Eur bez DPH.

To ne, od kamen patří spíš ta i30... >:-[] ;-)