Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.09.14  22:16

« Re: Přihlašování pokračuje

w-a: To teda... Ještě, že jsem měl na pneu ty zbytky zaschlého bahna z předchozí jízdy, takže se částečně setřelo jen to bahno a ani pneu se neodřela.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  22:09

« Konec přihlašování, zahájení hlasování

Do soutěže za Září 2014 se přihlásili:

poterienko
    Kysky
    woody-alien
    Kubass
    Vranis
    Thomson93
    Leg
    eliot

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]

Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat až do 28.9.2014 do 22.00 hod.Hlasovat může kdokoliv, tedy nejen soutěžící. Pro soutěžící je naopak hlasování povinné. Díky všem za účast. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.09.14  22:06

eliot:

Jak by řekl Jozka Kůbiče...je to drama, jezdci si nic nedarují a mezi plech by se nevešel ani savý papír :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  22:06

eliot: fííííha, tak ta byla ze života, to snad nebylo ani o fous... ;-) Tak hlavně že tak. To by opravdu zamrzelo takové kuriozní "zranění".
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.09.14  21:57

Přihlašuji se taky, až teď... málem jsem na to zapomněl >:D . Konečně se sem můžu zase přihlásit, minulé měsíce mi to nevyšlo, ať časově nebo jsem nic dobrého nevyfotil, nyní to není přímo precizní, ale alespoň něco mám.
    Rozhodl jsem se, že udělám fotku v terénu, ale výsledná fota nebyla moc dramatická. Měl jsem ještě pár nápadů, ale ty mi také nevyšly. Zrovna tentýž den jsem jel za známým na návštěvu a tam se to stalo.
    Vjížděl jsem do garáže a měl jsem rezervu sotva pár centimetrů, ale vjet se zdálo reálné - do té doby, než jsem si uvědomil, že známý sedí ve svém autě a začal v tu chvíli couvat (nevšiml si mě před tím) ! Oba jsme zastavili jen tak tak! A z toho vznikla reálná prekérní situace a tak jsem okamžitě vyběhl s foťákem. Aneb , když to nemáte v plánu.

soutěžní foto:
    [odkaz]
    .......................
    [odkaz]
    [odkaz]

Obě auta vyvázla bez škrábance i když plast nad blatníkem se dotýkal mé pneumatiky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.14  20:23

pot/all
    Moje poslední babička už tu bohužel není..., a žena se zrovna na Ordinaci nedívá, když už, tak na Svatby v Benátkách.
    Tentokrát vynechám, je vás tu dost a já si spíš jen zavzpomínám na to loňské focení ještě s mojí babičkou.
    Já mám teď prekérní téma hlavně v práci, mám nemocné obě cukrářky, které se jinak střídají na dvě směny... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.09.14  20:07

Pravda ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.09.14  19:50

pot: V 21:57 vloží. >:D No babičku už asi moc ne... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.09.14  19:36

WL se za chvilku bude probouzet a všimne si, že tu máme konec dalšího kola. Rychle si oholí nohy, sjede pro babičku a vytáhne manželku od Ordinace aby se mohl zúčastnit.
    >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  18:53

« Přihlašování pokračuje

Ještě dnes 25.9.2014 až do 22.00 hod můžete přihlásit svoji fotku do soutěže za Září 2014. Téma je Moje auto v prekérní situaci.

Přihlášeni jsou:

poterienko
    Kysky
    woody-alien
    Kubass
    Vranis
    Thomson93
    Leg

Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  18:46

« Re: Prihlasujem sa

šmoula: Nás se spíš týká tohle [odkaz] anebo, když se prokopeme z Valmezu trochu ven ;-) , tak třeba tohle vyznání Rogera Taylora. [odkaz]
    Cars don´t talk back.... >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.09.14  18:16

Když se tu tak s whitem hrdě hlásíš k valašskému ovčanství, nezbývá než tobě i hudebnímu mágovi woodymu připomenout jednu trefnou písničku ze života. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.09.14  17:58

šmoula nešika

Díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.09.14  17:42

Leg: Správně chlupatá ruka... Mmm, >:D :yes: , tomu se říká mezi ortodoxními petrolheady patok nadruhou. >:-[]

Cov: Příjemné čekání přeji... :-)

Thomson: Rád tě tu zas vidím. ;-) :yes: Fotka má fajn napětí (a tím nemyslím U). :yes:

Vranis: Mám bujnou fantazii, ale toto kolo zatím mé představy jaksi vyvrací. Soutěžní je dobrá no... >:D a ta druhá... - jen WTF v hlavě a ty pi*o na jazyku. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 25.09.14  17:22

w-l

That's what she said. >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.09.14  17:18

Leg: :yes: Stejně jako v jiné situaci, i tady musíš prokázat pevnou vůli. Víš že to tam můžeš strčit, ale nesmí ti nic ustříknout dovnitř. To by byla pohroma. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.14  16:47

pS
    To máš bohužel pravdu, jen nevím co je na tom k smíchu, ale je fakt, že plačící smajlíky tu nevedou... ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.14  16:45

No, právě proto, že jen SKORO (rozuměj rádoby)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 25.09.14  16:44

wl

Chudák Thomasino... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.09.14  16:42

white label
    To jsi patriot....dyť je to naše česká skoro valašská značka >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…