Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.09.14 22:09
« Konec přihlašování, zahájení hlasování
Do soutěže za Září 2014 se přihlásili:
poterienko
Kysky
woody-alien
Kubass
Vranis
Thomson93
Leg
eliot
Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat až do 28.9.2014 do 22.00 hod.Hlasovat může kdokoliv, tedy nejen soutěžící. Pro soutěžící je naopak hlasování povinné. Díky všem za účast. :yes: -
eliot 25.09.14 21:57
« Re: Přihlašování pokračuje
Přihlašuji se taky, až teď... málem jsem na to zapomněl >:D . Konečně se sem můžu zase přihlásit, minulé měsíce mi to nevyšlo, ať časově nebo jsem nic dobrého nevyfotil, nyní to není přímo precizní, ale alespoň něco mám.
Rozhodl jsem se, že udělám fotku v terénu, ale výsledná fota nebyla moc dramatická. Měl jsem ještě pár nápadů, ale ty mi také nevyšly. Zrovna tentýž den jsem jel za známým na návštěvu a tam se to stalo.
Vjížděl jsem do garáže a měl jsem rezervu sotva pár centimetrů, ale vjet se zdálo reálné - do té doby, než jsem si uvědomil, že známý sedí ve svém autě a začal v tu chvíli couvat (nevšiml si mě před tím) ! Oba jsme zastavili jen tak tak! A z toho vznikla reálná prekérní situace a tak jsem okamžitě vyběhl s foťákem. Aneb , když to nemáte v plánu.
soutěžní foto:
[odkaz]
.......................
[odkaz]
[odkaz]
Obě auta vyvázla bez škrábance i když plast nad blatníkem se dotýkal mé pneumatiky. -
white label 25.09.14 20:23
« Re: Přihlašování pokračuje
pot/all
Moje poslední babička už tu bohužel není..., a žena se zrovna na Ordinaci nedívá, když už, tak na Svatby v Benátkách.
Tentokrát vynechám, je vás tu dost a já si spíš jen zavzpomínám na to loňské focení ještě s mojí babičkou.
Já mám teď prekérní téma hlavně v práci, mám nemocné obě cukrářky, které se jinak střídají na dvě směny... 8-s -
woody-alien 25.09.14 18:53
« Přihlašování pokračuje
Ještě dnes 25.9.2014 až do 22.00 hod můžete přihlásit svoji fotku do soutěže za Září 2014. Téma je Moje auto v prekérní situaci.
Přihlášeni jsou:
poterienko
Kysky
woody-alien
Kubass
Vranis
Thomson93
Leg
Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde: [odkaz]
-
šmoula nešika 25.09.14 17:42
« Re: Prihlasujem sa
Leg: Správně chlupatá ruka... Mmm, >:D :yes: , tomu se říká mezi ortodoxními petrolheady patok nadruhou. >:-[]
Cov: Příjemné čekání přeji... :-)
Thomson: Rád tě tu zas vidím. ;-) :yes: Fotka má fajn napětí (a tím nemyslím U). :yes:
Vranis: Mám bujnou fantazii, ale toto kolo zatím mé představy jaksi vyvrací. Soutěžní je dobrá no... >:D a ta druhá... - jen WTF v hlavě a ty pi*o na jazyku. >:-[]