poterienko 27.09.14 09:03
« Re: Bodový příděl 9/14 - poserienko
Začnu opět nějakou tou omáčkou okolo.
Kysky: Líbí se mi uzavřená kompozice, která oči vždy navede na auto. Technicky velmi dobře zpracováno, nápad zajímavý a promyšlený.
Woody: Zde se mi líbí opět nějaká snaha o vytvoření fotky, oceňuji, že jdeš s kůží na trh (nebo kamarád?). Výraz aktéra je výbornej!
Kubass: Zajímavě vyfoceno, hlavně v tom, jak se tma C5 vystrašeně krčí. Poměrně hezké protisvětlo.
Vranis: Osobně zde tolik nevidím ten prekérní příběh. Ale cení se odvaha řidiče s takovým didlem na zadku někam jet.
Thompson93: Líbí se mi rozmazání cesty, které tomu dává dynamiku.
Leg: Zde je pro mě zajímavá především to záludnost fotky. Věřím, že pokud sem nahlédne nezúčastněný nováček/divák, tak fotku nepochopí - co je divného na to, že tankuju? Nejdříve jsem myslel, že jsi měl podobný problém jako WA, ale pak mi to došlo.
Eliot: Oceňuji odvahu takto zaparkovat, já bych určitě obě auta odřel a pak by i shořela. Nedávno se mi stalo něco podobného, kdy mi hrdý majitel Golfu (4 roky po smrti) schválně zaparkoval u auta tak, že jsme nemohl nastoupit. Tak jsem mu namaloval na zadní okno "renaulta" a nastoupil přes spolujezdce.
A výsledek?
1) Kysky
2) Woody
3) Thompson93 -
Ronault. 26.09.14 21:40
« Re: Bodový příděl 9/14 - šmoula nešika
Zdravím od Plitvic, vezmu to jen hlasování bez kecání, přecejen z dovolené není nutné dlouhé okecy... Za sebou mám už asi 2800 km, dnes asi 530 km z Dubrovníku přes Medjugorje, Mostar, Jajce... docela zajímavá alternativa jet Bosnou... No podám report, event. cestopis.
Takže hlasy:
1. poterienko
2. legacy (tyhle stresy, jestli nečepuju špatně prožívám pokaždé, někdy trvá i několik desítek vteřin než se ujistím, že mám správnou pistoli >:D )
3. Eliot (no... brrr...) -
6. Thomson93
7. - 8. Kubass
7. - 8. woody-alien
----
Chlapi, vy mi dáváte. Jedna fotka lepší než druhá, ač Bully s buldočím výrazem marně hledá tematičnost...
---
poterienko - jedna z nejhezčích fotek, která mě nutí přemýšlet, zda ti po golfovsku nepřidělit tučný hendikep. >:-[] Nene, jojo, líbí se mi to i ve zbylých bodech obžaloby. :yes:
Kysky - parádička, hlavní město se stěhuje na jih...
Vranis - LOL >:D :yes:
Leg - tohle přeci chlap... být tam křehká tlapka, jak píše Thomson, tak bedna jak vyšitá. :yes: ;-)
eliot - protože 21:57 (ty to asi ještě neznáš...); takříkajíc ze života a velmi dobře plnící téma - nic víc, nic míň. :-)
Thomson - nooo... pokud to vezmu tak, že jsi couval - paráda. Ta fotka je krásná, a já upřednostnil jiné.
Kubass - big balls. >:-[] :yes: Já jsem tu někde nedávno podpořil meziznačkovou toleranci... to jsou výmluvy, proč nejsem tak štědrý jako Thomson...
woody-alien - když se přihlásíš, jsem nadšen Tvým povídáním okolo, tohle chci na bednu, pak vloží fotku obvykle nadprůměr účastníků ve špičkové kvalitě... a najednou se propadáš na chvost. No... hodně štěstí do příště. :-) -
Leg 26.09.14 19:45
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Thomson - naštastie by sa jej tam naftová pištoľ nezmestila - s tým, že dieslové majú širšie hrdlo som nepočítal ani ja. Myslel som že to nejako krajšie odfotím. Mal som vymyslenú celkom peknú kompozíciu odzadu, ale realita priniesla nutnosť držať pištoľ v ruke a tým sa možnosti kompozície radikálne obmedzili. -
Thomson93 26.09.14 18:36
1. Kubass
2. Poterienko
3. Leg
-----------------
Kubass - Super nápad. Já se ocitnout v kůži tvojeho auta, tak p-o-m-a-l-i-č-k-u, nenápadně vycouvám (opravdu prekérní situace).
Poterienko - Excelentní provedení! Líbí se mi výběr místa a celá atmosféra. :yes:
Leg - Přesně tohle by se stalo, kdybych nechal přítelkyni natankovat. >:D Proto má vždy předtankováno dopředu. Oceňuju nápad. -
Leg 26.09.14 16:50
2. Kysky
3. woody
___________
Poterienko: parádne nočné prevedenie, pekne ihrajúce diódky na predných svetlách , rozmazané svetlá okoloidúcich áut a dokonca hviezdy na nebi ťa katapultujú na prvé miesto. A to napriek nie moc originálnemu ale fungujúcemu nápadu.
Kysky: dobrý a originálny nápad navyše umocneným tvojim už typickým sýtofarebným prevedením, ktoré nie je zbytočne prehnané. Páči sa mi, že si si vytvoril vlastný rukopis
woody: táto fotka ma najviac pobavila a kľudne priznám, že aj inšpirovala. Takisto tam vidieť tvoj rukopis.
kubass: pointa tejto fotky moc nekričí, ale keď človek pozoruje dlhšie tie meďáky so sebavedomo otvorenými tlamami a medzi nimi nenápadne učupený Citroen, treba uznať, že tento záber má svoje čaro
Vranis: tu by som povedal, že v prekérnej situácii sa ocitne hlavne auto, ktoré za tou dodávkou nedobrzdí. A jeho posádka.
Thomson: zaujímavé, cesta je pekne rozmazaná, focus ostrý. Ako poznamenal wl, ak by si to odfotil na úzkej ceste, bola by to špica. Dúfam že focus neprišiel k úhone.
eliot: tak to bolo o povestný ... ehm ... renaultí chlp! Našťastie všetko dobre dopadlo. -
woody-alien 25.09.14 22:09
Vranis
Thomson93
Leg
eliot
Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat až do 28.9.2014 do 22.00 hod.Hlasovat může kdokoliv, tedy nejen soutěžící. Pro soutěžící je naopak hlasování povinné. Díky všem za účast. :yes: -
eliot 25.09.14 21:57
« Re: Přihlašování pokračuje
Přihlašuji se taky, až teď... málem jsem na to zapomněl >:D . Konečně se sem můžu zase přihlásit, minulé měsíce mi to nevyšlo, ať časově nebo jsem nic dobrého nevyfotil, nyní to není přímo precizní, ale alespoň něco mám.
Rozhodl jsem se, že udělám fotku v terénu, ale výsledná fota nebyla moc dramatická. Měl jsem ještě pár nápadů, ale ty mi také nevyšly. Zrovna tentýž den jsem jel za známým na návštěvu a tam se to stalo.
Vjížděl jsem do garáže a měl jsem rezervu sotva pár centimetrů, ale vjet se zdálo reálné - do té doby, než jsem si uvědomil, že známý sedí ve svém autě a začal v tu chvíli couvat (nevšiml si mě před tím) ! Oba jsme zastavili jen tak tak! A z toho vznikla reálná prekérní situace a tak jsem okamžitě vyběhl s foťákem. Aneb , když to nemáte v plánu.
soutěžní foto:
.......................
Obě auta vyvázla bez škrábance i když plast nad blatníkem se dotýkal mé pneumatiky. -
white label 25.09.14 20:23
« Re: Přihlašování pokračuje
pot/all
Moje poslední babička už tu bohužel není..., a žena se zrovna na Ordinaci nedívá, když už, tak na Svatby v Benátkách.
Tentokrát vynechám, je vás tu dost a já si spíš jen zavzpomínám na to loňské focení ještě s mojí babičkou.
Já mám teď prekérní téma hlavně v práci, mám nemocné obě cukrářky, které se jinak střídají na dvě směny... 8-s

1.poterienko
2.eliot
3.Kysky
dále bez určení pořadí všichni ostatní. Fotek bylo dost a každá jiná, takže kromě vítěze jsem neměl pořadí ujasněné do poslední chvíle a za 5 minut už by to zas mohlo být jinak. ;-)
poterienko - pro mě jasné prvenství. Téma tam je, kompozičně a technicky na výši. A navíc na mě ta fotka (zřejmě i díky nočnímu času) působí dramaticky. :yes:
eliot - možná jsi měl nejmíň práce přípravou fotky, ale to drama si ocenění zaslouží. ;-)
Kysky - tys mě svým pojetím nejvíc překvapil. Pěkně zpracováno.
Vranis - situace, která mi není zcela neznámá. Občas jsem byl nucen něco podobného absolvovat na kratší trase a příjemné to nebylo. Hlavně kvůli ostatním řidičům, kteří leckdy dokážou být až neuvěřitelným způsobem nepozorní. Můžeš blikat třeba kilometr před odbočením a je ti to houby platný, stejně do tebe někdo skoro nalítne. Pěkná momentka, konkurence ale tentokrát na bednu nepustila.
Thomson93 - Bezva nápad, mázlá silnice tomu dává dynamiku. Jak už bylo napsáno, jediné co chybí je větší dojem prekérnosti tím, že není kam uhnout. Ale jinak povedené.
Leg - záměna paliva je určitě dost prekérní, z té fotky to ale pozná jenom ten, kdo ví čím jezdíš. Tohle jediné ti sebralo místo v popředí. ;-)
Kubass - líbí se mi to. Nevím nakolik jsou Medvědáři agresivní, aby šlo přímo o prekérní situaci ;-) ale hezkej kontrast to je. Tentokrát ovšem těsně pod bednou.