white label 28.09.14 21:23
« Re: Hlasujem
1. Poterienko (především za provedení)
2. Kysky (za nápad a atmosféru)
3. woody-alien (za fšecko dohromady)
Žádná fotka nebyla vyloženě slabá, povedené kolo, je vidět, že to jde
(a ještě k tomu v pohodě) i beze mě, čímž jste mě pochopitelně pěkně nas.rali... 8-s >:D ;-) -
woody-alien 28.09.14 18:50
« Poslední den hlasování - upozornění
Za pár minut musím odjet, je možné, že nestihnu ukončení hlasování. Nicméně součet a výsledky dodám ještě před hodinou duchů. ;-)
Tak či tak, hlasování končí ve 22:00, na pozdější příspěvky nebude brán zřetel. Upozorňuji, že pro soutěžící je hlasování povinné. -
woody-alien 28.09.14 15:51
« Re: Poslední den hlasování
Takže hlasuji:
1.poterienko
2.eliot
3.Kysky
dále bez určení pořadí všichni ostatní. Fotek bylo dost a každá jiná, takže kromě vítěze jsem neměl pořadí ujasněné do poslední chvíle a za 5 minut už by to zas mohlo být jinak. ;-)
poterienko - pro mě jasné prvenství. Téma tam je, kompozičně a technicky na výši. A navíc na mě ta fotka (zřejmě i díky nočnímu času) působí dramaticky. :yes:
eliot - možná jsi měl nejmíň práce přípravou fotky, ale to drama si ocenění zaslouží. ;-)
Kysky - tys mě svým pojetím nejvíc překvapil. Pěkně zpracováno.
Vranis - situace, která mi není zcela neznámá. Občas jsem byl nucen něco podobného absolvovat na kratší trase a příjemné to nebylo. Hlavně kvůli ostatním řidičům, kteří leckdy dokážou být až neuvěřitelným způsobem nepozorní. Můžeš blikat třeba kilometr před odbočením a je ti to houby platný, stejně do tebe někdo skoro nalítne. Pěkná momentka, konkurence ale tentokrát na bednu nepustila.
Thomson93 - Bezva nápad, mázlá silnice tomu dává dynamiku. Jak už bylo napsáno, jediné co chybí je větší dojem prekérnosti tím, že není kam uhnout. Ale jinak povedené.
Leg - záměna paliva je určitě dost prekérní, z té fotky to ale pozná jenom ten, kdo ví čím jezdíš. Tohle jediné ti sebralo místo v popředí. ;-)
Kubass - líbí se mi to. Nevím nakolik jsou Medvědáři agresivní, aby šlo přímo o prekérní situaci ;-) ale hezkej kontrast to je. Tentokrát ovšem těsně pod bednou. -
poterienko 27.09.14 09:03
« Re: Bodový příděl 9/14 - poserienko
Začnu opět nějakou tou omáčkou okolo.
Kysky: Líbí se mi uzavřená kompozice, která oči vždy navede na auto. Technicky velmi dobře zpracováno, nápad zajímavý a promyšlený.
Woody: Zde se mi líbí opět nějaká snaha o vytvoření fotky, oceňuji, že jdeš s kůží na trh (nebo kamarád?). Výraz aktéra je výbornej!
Kubass: Zajímavě vyfoceno, hlavně v tom, jak se tma C5 vystrašeně krčí. Poměrně hezké protisvětlo.
Vranis: Osobně zde tolik nevidím ten prekérní příběh. Ale cení se odvaha řidiče s takovým didlem na zadku někam jet.
Thompson93: Líbí se mi rozmazání cesty, které tomu dává dynamiku.
Leg: Zde je pro mě zajímavá především to záludnost fotky. Věřím, že pokud sem nahlédne nezúčastněný nováček/divák, tak fotku nepochopí - co je divného na to, že tankuju? Nejdříve jsem myslel, že jsi měl podobný problém jako WA, ale pak mi to došlo.
Eliot: Oceňuji odvahu takto zaparkovat, já bych určitě obě auta odřel a pak by i shořela. Nedávno se mi stalo něco podobného, kdy mi hrdý majitel Golfu (4 roky po smrti) schválně zaparkoval u auta tak, že jsme nemohl nastoupit. Tak jsem mu namaloval na zadní okno "renaulta" a nastoupil přes spolujezdce.
A výsledek?
1) Kysky
2) Woody
3) Thompson93 -
Ronault. 26.09.14 21:40
« Re: Bodový příděl 9/14 - šmoula nešika
Zdravím od Plitvic, vezmu to jen hlasování bez kecání, přecejen z dovolené není nutné dlouhé okecy... Za sebou mám už asi 2800 km, dnes asi 530 km z Dubrovníku přes Medjugorje, Mostar, Jajce... docela zajímavá alternativa jet Bosnou... No podám report, event. cestopis.
Takže hlasy:
1. poterienko
2. legacy (tyhle stresy, jestli nečepuju špatně prožívám pokaždé, někdy trvá i několik desítek vteřin než se ujistím, že mám správnou pistoli >:D )
3. Eliot (no... brrr...) -
6. Thomson93
7. - 8. Kubass
7. - 8. woody-alien
----
Chlapi, vy mi dáváte. Jedna fotka lepší než druhá, ač Bully s buldočím výrazem marně hledá tematičnost...
---
poterienko - jedna z nejhezčích fotek, která mě nutí přemýšlet, zda ti po golfovsku nepřidělit tučný hendikep. >:-[] Nene, jojo, líbí se mi to i ve zbylých bodech obžaloby. :yes:
Kysky - parádička, hlavní město se stěhuje na jih...
Vranis - LOL >:D :yes:
Leg - tohle přeci chlap... být tam křehká tlapka, jak píše Thomson, tak bedna jak vyšitá. :yes: ;-)
eliot - protože 21:57 (ty to asi ještě neznáš...); takříkajíc ze života a velmi dobře plnící téma - nic víc, nic míň. :-)
Thomson - nooo... pokud to vezmu tak, že jsi couval - paráda. Ta fotka je krásná, a já upřednostnil jiné.
Kubass - big balls. >:-[] :yes: Já jsem tu někde nedávno podpořil meziznačkovou toleranci... to jsou výmluvy, proč nejsem tak štědrý jako Thomson...
woody-alien - když se přihlásíš, jsem nadšen Tvým povídáním okolo, tohle chci na bednu, pak vloží fotku obvykle nadprůměr účastníků ve špičkové kvalitě... a najednou se propadáš na chvost. No... hodně štěstí do příště. :-) -
Leg 26.09.14 19:45
« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování
Thomson - naštastie by sa jej tam naftová pištoľ nezmestila - s tým, že dieslové majú širšie hrdlo som nepočítal ani ja. Myslel som že to nejako krajšie odfotím. Mal som vymyslenú celkom peknú kompozíciu odzadu, ale realita priniesla nutnosť držať pištoľ v ruke a tým sa možnosti kompozície radikálne obmedzili. -
Thomson93 26.09.14 18:36
1. Kubass
2. Poterienko
3. Leg
-----------------
Kubass - Super nápad. Já se ocitnout v kůži tvojeho auta, tak p-o-m-a-l-i-č-k-u, nenápadně vycouvám (opravdu prekérní situace).
Poterienko - Excelentní provedení! Líbí se mi výběr místa a celá atmosféra. :yes:
Leg - Přesně tohle by se stalo, kdybych nechal přítelkyni natankovat. >:D Proto má vždy předtankováno dopředu. Oceňuju nápad. -
Leg 26.09.14 16:50
2. Kysky
3. woody
___________
Poterienko: parádne nočné prevedenie, pekne ihrajúce diódky na predných svetlách , rozmazané svetlá okoloidúcich áut a dokonca hviezdy na nebi ťa katapultujú na prvé miesto. A to napriek nie moc originálnemu ale fungujúcemu nápadu.
Kysky: dobrý a originálny nápad navyše umocneným tvojim už typickým sýtofarebným prevedením, ktoré nie je zbytočne prehnané. Páči sa mi, že si si vytvoril vlastný rukopis
woody: táto fotka ma najviac pobavila a kľudne priznám, že aj inšpirovala. Takisto tam vidieť tvoj rukopis.
kubass: pointa tejto fotky moc nekričí, ale keď človek pozoruje dlhšie tie meďáky so sebavedomo otvorenými tlamami a medzi nimi nenápadne učupený Citroen, treba uznať, že tento záber má svoje čaro
Vranis: tu by som povedal, že v prekérnej situácii sa ocitne hlavne auto, ktoré za tou dodávkou nedobrzdí. A jeho posádka.
Thomson: zaujímavé, cesta je pekne rozmazaná, focus ostrý. Ako poznamenal wl, ak by si to odfotil na úzkej ceste, bola by to špica. Dúfam že focus neprišiel k úhone.
eliot: tak to bolo o povestný ... ehm ... renaultí chlp! Našťastie všetko dobre dopadlo.

Tramatadadá................... ;-)
4.Leg - 6 bodů
5.eliot - 5 bodů
6.Kubass - 3 body
7.-8. Thomson93, Vranis - 1 bod
Gratulace vítězi. :yes: Díky všem za účast a sluší se poděkovat i hlasujícím nesoutěžícím. ;-) Téma jako obvykle dohodne trojice nejúspěšnějších. Aktualizace i čestné umístění bedňáků na titulce proběhne zítra.