Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.14  23:19

« Vyhlášení výsledků

Svým hlasováním jste rozhodli o následujícím pořadí v soutěži za Září 2014.

Tramatadadá................... ;-)

1.poterienko - 34 bodů
    2.Kysky - 17 bodů
    3.woody-alien - 11 bodů
    ------------------------------------
    4.Leg - 6 bodů
    5.eliot - 5 bodů
    6.Kubass - 3 body
    7.-8. Thomson93, Vranis - 1 bod

Gratulace vítězi. :yes: Díky všem za účast a sluší se poděkovat i hlasujícím nesoutěžícím. ;-) Téma jako obvykle dohodne trojice nejúspěšnějších. Aktualizace i čestné umístění bedňáků na titulce proběhne zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.14  21:23

« Re: Hlasujem

1. Poterienko (především za provedení)
    2. Kysky (za nápad a atmosféru)
    3. woody-alien (za fšecko dohromady)

Žádná fotka nebyla vyloženě slabá, povedené kolo, je vidět, že to jde
    (a ještě k tomu v pohodě) i beze mě, čímž jste mě pochopitelně pěkně nas.rali... 8-s >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.09.14  21:15

« Re: Bodový příděl 9/14 - šmoula nešika

1. Poterienko
    2. Kysky
    3. eliot
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.09.14  21:04

« Hlasujem

1. Poterienko
    2. Kysky
    3. Woody Alien
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 28.09.14  19:57

« Re: Poslední den hlasování - upozornění

Hlasujem

1.poterienko
    2.leg
    3.eliot

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.09.14  19:36

« Re: Poslední den hlasování - upozornění

Hlasuju :-)
    1. Poterienko
    2. Kysky
    3. Woody
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.14  18:50

« Poslední den hlasování - upozornění

Za pár minut musím odjet, je možné, že nestihnu ukončení hlasování. Nicméně součet a výsledky dodám ještě před hodinou duchů. ;-)

Tak či tak, hlasování končí ve 22:00, na pozdější příspěvky nebude brán zřetel. Upozorňuji, že pro soutěžící je hlasování povinné.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.09.14  16:59

« Re: Poslední den hlasování

Ahoj,
    mimochodem, kdyby se chtěl někdo kouknout na video z cesty na ono tajné místo kdesi v lesích, nedaleko ardénských hranic ( >:D )
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.14  15:51

« Re: Poslední den hlasování

Takže hlasuji:

1.poterienko
    2.eliot
    3.Kysky

dále bez určení pořadí všichni ostatní. Fotek bylo dost a každá jiná, takže kromě vítěze jsem neměl pořadí ujasněné do poslední chvíle a za 5 minut už by to zas mohlo být jinak. ;-)

poterienko - pro mě jasné prvenství. Téma tam je, kompozičně a technicky na výši. A navíc na mě ta fotka (zřejmě i díky nočnímu času) působí dramaticky. :yes:
    eliot - možná jsi měl nejmíň práce přípravou fotky, ale to drama si ocenění zaslouží. ;-)
    Kysky - tys mě svým pojetím nejvíc překvapil. Pěkně zpracováno.

Vranis - situace, která mi není zcela neznámá. Občas jsem byl nucen něco podobného absolvovat na kratší trase a příjemné to nebylo. Hlavně kvůli ostatním řidičům, kteří leckdy dokážou být až neuvěřitelným způsobem nepozorní. Můžeš blikat třeba kilometr před odbočením a je ti to houby platný, stejně do tebe někdo skoro nalítne. Pěkná momentka, konkurence ale tentokrát na bednu nepustila.
    Thomson93 - Bezva nápad, mázlá silnice tomu dává dynamiku. Jak už bylo napsáno, jediné co chybí je větší dojem prekérnosti tím, že není kam uhnout. Ale jinak povedené.
    Leg - záměna paliva je určitě dost prekérní, z té fotky to ale pozná jenom ten, kdo ví čím jezdíš. Tohle jediné ti sebralo místo v popředí. ;-)
    Kubass - líbí se mi to. Nevím nakolik jsou Medvědáři agresivní, aby šlo přímo o prekérní situaci ;-) ale hezkej kontrast to je. Tentokrát ovšem těsně pod bednou.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.14  14:22

« Poslední den hlasování

Ještě dnes 28.9.2014 až do 22.00 hod můžete hlasovat v soutěži za Září 2014. Téma je Moje auto v prekérní situaci. Přihlášeni jsou:

poterienko
    Kysky
    woody- alien
    Kubass
    Vranis
    Thomson93
    Leg
    eliot

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.09.14  09:03

offtopic
    pekná časť a od 27 minúty trochu zaujímavé pre woodyho a iudexa
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 27.09.14  20:11

1. woody-alien
    2. poterienko
    3. Kysky
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 27.09.14  09:03

« Re: Bodový příděl 9/14 - poserienko

Začnu opět nějakou tou omáčkou okolo.
    Kysky: Líbí se mi uzavřená kompozice, která oči vždy navede na auto. Technicky velmi dobře zpracováno, nápad zajímavý a promyšlený.

Woody: Zde se mi líbí opět nějaká snaha o vytvoření fotky, oceňuji, že jdeš s kůží na trh (nebo kamarád?). Výraz aktéra je výbornej!

Kubass: Zajímavě vyfoceno, hlavně v tom, jak se tma C5 vystrašeně krčí. Poměrně hezké protisvětlo.

Vranis: Osobně zde tolik nevidím ten prekérní příběh. Ale cení se odvaha řidiče s takovým didlem na zadku někam jet.

Thompson93: Líbí se mi rozmazání cesty, které tomu dává dynamiku.

Leg: Zde je pro mě zajímavá především to záludnost fotky. Věřím, že pokud sem nahlédne nezúčastněný nováček/divák, tak fotku nepochopí - co je divného na to, že tankuju? Nejdříve jsem myslel, že jsi měl podobný problém jako WA, ale pak mi to došlo.

Eliot: Oceňuji odvahu takto zaparkovat, já bych určitě obě auta odřel a pak by i shořela. Nedávno se mi stalo něco podobného, kdy mi hrdý majitel Golfu (4 roky po smrti) schválně zaparkoval u auta tak, že jsme nemohl nastoupit. Tak jsem mu namaloval na zadní okno "renaulta" a nastoupil přes spolujezdce.

A výsledek?
    1) Kysky
    2) Woody
    3) Thompson93
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.09.14  21:40

Zdravím od Plitvic, vezmu to jen hlasování bez kecání, přecejen z dovolené není nutné dlouhé okecy... Za sebou mám už asi 2800 km, dnes asi 530 km z Dubrovníku přes Medjugorje, Mostar, Jajce... docela zajímavá alternativa jet Bosnou... No podám report, event. cestopis.

Takže hlasy:
    1. poterienko
    2. legacy (tyhle stresy, jestli nečepuju špatně prožívám pokaždé, někdy trvá i několik desítek vteřin než se ujistím, že mám správnou pistoli >:D )
    3. Eliot (no... brrr...)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 26.09.14  20:13

« Bodový příděl 9/14 - šmoula nešika

1. poterienko
    2. Kysky
    3. Vranis
    ---
    4. Leg
    5. eliot
    6. Thomson93
    7. - 8. Kubass
    7. - 8. woody-alien
    ----
    Chlapi, vy mi dáváte. Jedna fotka lepší než druhá, ač Bully s buldočím výrazem marně hledá tematičnost...
    ---

poterienko - jedna z nejhezčích fotek, která mě nutí přemýšlet, zda ti po golfovsku nepřidělit tučný hendikep. >:-[] Nene, jojo, líbí se mi to i ve zbylých bodech obžaloby. :yes:

Kysky - parádička, hlavní město se stěhuje na jih...

Vranis - LOL >:D :yes:

Leg - tohle přeci chlap... být tam křehká tlapka, jak píše Thomson, tak bedna jak vyšitá. :yes: ;-)

eliot - protože 21:57 (ty to asi ještě neznáš...); takříkajíc ze života a velmi dobře plnící téma - nic víc, nic míň. :-)

Thomson - nooo... pokud to vezmu tak, že jsi couval - paráda. Ta fotka je krásná, a já upřednostnil jiné.

Kubass - big balls. >:-[] :yes: Já jsem tu někde nedávno podpořil meziznačkovou toleranci... to jsou výmluvy, proč nejsem tak štědrý jako Thomson...

woody-alien - když se přihlásíš, jsem nadšen Tvým povídáním okolo, tohle chci na bednu, pak vloží fotku obvykle nadprůměr účastníků ve špičkové kvalitě... a najednou se propadáš na chvost. No... hodně štěstí do příště. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.09.14  19:45

« Re: Konec přihlašování, zahájení hlasování

Thomson - naštastie by sa jej tam naftová pištoľ nezmestila - s tým, že dieslové majú širšie hrdlo som nepočítal ani ja. Myslel som že to nejako krajšie odfotím. Mal som vymyslenú celkom peknú kompozíciu odzadu, ale realita priniesla nutnosť držať pištoľ v ruke a tým sa možnosti kompozície radikálne obmedzili.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 26.09.14  18:36

1. Kubass
    2. Poterienko
    3. Leg
    -----------------
    Kubass - Super nápad. Já se ocitnout v kůži tvojeho auta, tak p-o-m-a-l-i-č-k-u, nenápadně vycouvám (opravdu prekérní situace).
    Poterienko - Excelentní provedení! Líbí se mi výběr místa a celá atmosféra. :yes:
    Leg - Přesně tohle by se stalo, kdybych nechal přítelkyni natankovat. >:D Proto má vždy předtankováno dopředu. Oceňuju nápad.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.09.14  16:50

1. poterienko
    2. Kysky
    3. woody
    Poterienko: parádne nočné prevedenie, pekne ihrajúce diódky na predných svetlách , rozmazané svetlá okoloidúcich áut a dokonca hviezdy na nebi ťa katapultujú na prvé miesto. A to napriek nie moc originálnemu ale fungujúcemu nápadu.
    Kysky: dobrý a originálny nápad navyše umocneným tvojim už typickým sýtofarebným prevedením, ktoré nie je zbytočne prehnané. Páči sa mi, že si si vytvoril vlastný rukopis
    woody: táto fotka ma najviac pobavila a kľudne priznám, že aj inšpirovala. Takisto tam vidieť tvoj rukopis.
    kubass: pointa tejto fotky moc nekričí, ale keď človek pozoruje dlhšie tie meďáky so sebavedomo otvorenými tlamami a medzi nimi nenápadne učupený Citroen, treba uznať, že tento záber má svoje čaro
    Vranis: tu by som povedal, že v prekérnej situácii sa ocitne hlavne auto, ktoré za tou dodávkou nedobrzdí. A jeho posádka.
    Thomson: zaujímavé, cesta je pekne rozmazaná, focus ostrý. Ako poznamenal wl, ak by si to odfotil na úzkej ceste, bola by to špica. Dúfam že focus neprišiel k úhone.
    eliot: tak to bolo o povestný ... ehm ... renaultí chlp! Našťastie všetko dobre dopadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.09.14  22:57

1. poterienko
    2. WA
    3. Leg

Fotky jsem čekal ve většině případů o něco jinde, ale budiž
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.09.14  22:27

« Re: Přihlašování pokračuje

Jak tak koukám na fotky, tak se mi ani nechce hlasovat. Sešlo se nám několik dost rozdílných příběhů a budu si snad muset hodit mincí, který vyhraje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…