Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 30.09.14 20:50
« OT: ale vlastně ani ne
Nejsme na fejsbúku, ovšem tohle má trochu společného s fotosoutěží.... ;-) O víkendu moje sestra slavila narozeniny. Ona je fotografka z profese, a tak se narozeninový dort nesl v tomto duchu. [odkaz]
Btw. fotky mapující průběh života jsou nakopírovány na jedlý papír, tudíž ten večer všichni mou sestru doslova "žrali". >:D -
Leg 30.09.14 13:22
« Re: Vyhlášení výsledků
wl: áno, slabé miesto mojej fotky je to, že nezasvätení nevedia a ani pre zasvätených to nie je jednoznačné. Pôvodne som mal v pláne reinkarnovať nápis i30 (teda vlastne 130i), ale stratil som nulu, keď som ho použil naposledy (ponaučenie: ak chceš, aby nápis na aute vydržal, nelep ho labelom). Tvoje riešenie ma tiež napadlo, ale tie písmenká sú relatívne maličké a proste by si ich na fotke skoro nikto nevšimol. No a nakoniec, ako si podotkol, bolo treba pištoľ držať, čo celkovo moje možnosti značne obmedzilo. -
white label 30.09.14 12:00
« Re: Vyhlášení výsledků
Leg
U tvé fotky chyběla k jasnější pointě viditelná nálepka na vnitřní straně krytu palivové nádrže s nápisem benzín. Ona tam ta nálepka v záběru vlastně je, ale je úplně ve stínu.
Škoda žes tu pistol musel držet k vůli užšímu hrdlu benzínové nádrže... -
woody-alien 28.09.14 23:19
« Vyhlášení výsledků
Svým hlasováním jste rozhodli o následujícím pořadí v soutěži za Září 2014.
Tramatadadá................... ;-)
1.poterienko - 34 bodů
2.Kysky - 17 bodů
3.woody-alien - 11 bodů
------------------------------------
4.Leg - 6 bodů
5.eliot - 5 bodů
6.Kubass - 3 body
7.-8. Thomson93, Vranis - 1 bod
Gratulace vítězi. :yes: Díky všem za účast a sluší se poděkovat i hlasujícím nesoutěžícím. ;-) Téma jako obvykle dohodne trojice nejúspěšnějších. Aktualizace i čestné umístění bedňáků na titulce proběhne zítra. -
white label 28.09.14 21:23
« Re: Hlasujem
1. Poterienko (především za provedení)
2. Kysky (za nápad a atmosféru)
3. woody-alien (za fšecko dohromady)
Žádná fotka nebyla vyloženě slabá, povedené kolo, je vidět, že to jde
(a ještě k tomu v pohodě) i beze mě, čímž jste mě pochopitelně pěkně nas.rali... 8-s >:D ;-) -
woody-alien 28.09.14 18:50
« Poslední den hlasování - upozornění
Za pár minut musím odjet, je možné, že nestihnu ukončení hlasování. Nicméně součet a výsledky dodám ještě před hodinou duchů. ;-)
Tak či tak, hlasování končí ve 22:00, na pozdější příspěvky nebude brán zřetel. Upozorňuji, že pro soutěžící je hlasování povinné.

P.S. Leon Cupra v kombíku: [odkaz]