woody-alien 01.10.14 10:58
« Re: OT: ale vlastně ani ne
Nj, hot-kombi. Chápu, ale to není nic pro mě. Pořád to beru, jako že mi někdo na "sporťák" schválně nasadil batoh. ;-) To mi spíš přijde lepší nechat vrcholnou verzi samostatně a když chci rychlé kombi, udělat ho zvlášť bez označení. Jako má Renault GT220. Motor z M-RS, ale není to M-RS. -
woody-alien 01.10.14 10:51
« Re: OT: ale vlastně ani ne
iudex: To dělala švagrová, ona to má jako hobby. Zadání znělo "vizuálně podobnej foťák", takže si švagrová našla na netu nějaký vhodný fotky. Kromě samotného přístroje jí vyčítám, že objektiv nejde vysouvat a chybí na něm údaj o světelnosti.... >:D >:D Zato "sáňky" na blesk jsou perfektní a kolečko režimů taky. ;-) -
David Silver 01.10.14 10:06
« Re: OT: ale vlastně ani ne
iudex: náhodou já když jsem vybíral DSLR a vyzkoušel jsem si dotyk na Canonu 100D, tak jsem div nebrečel že mi příde líto dát za dotykovou obrazovku o 5000,- Kč víc >:D
!!!!!!!!!!!!!! POTERIENKO !!!!!!!!!!!! Já jsem ti říkal, že bych jí klidně odkoupil. Ale tys nechtěl... :-O -
iudex 01.10.14 08:18
« Re: OT: ale vlastně ani ne
woody: super, originálna ad personam torta. :yes: Spomínam si tiež na tortu pre dcéru, čo si tu raz dával na motívy rozprávky Na vlásku, evidentne máte v okolí špičkovú cukrárku. Akurát jej ako vzor mohli dať niečo lepšie než Canon 100D, sestra ako profík takým lowendom určite nefotí. ;-)
P.S. Leon Cupra v kombíku: [odkaz] -
woody-alien 30.09.14 20:50
« OT: ale vlastně ani ne
Nejsme na fejsbúku, ovšem tohle má trochu společného s fotosoutěží.... ;-) O víkendu moje sestra slavila narozeniny. Ona je fotografka z profese, a tak se narozeninový dort nesl v tomto duchu. [odkaz]
Btw. fotky mapující průběh života jsou nakopírovány na jedlý papír, tudíž ten večer všichni mou sestru doslova "žrali". >:D -
Leg 30.09.14 13:22
« Re: Vyhlášení výsledků
wl: áno, slabé miesto mojej fotky je to, že nezasvätení nevedia a ani pre zasvätených to nie je jednoznačné. Pôvodne som mal v pláne reinkarnovať nápis i30 (teda vlastne 130i), ale stratil som nulu, keď som ho použil naposledy (ponaučenie: ak chceš, aby nápis na aute vydržal, nelep ho labelom). Tvoje riešenie ma tiež napadlo, ale tie písmenká sú relatívne maličké a proste by si ich na fotke skoro nikto nevšimol. No a nakoniec, ako si podotkol, bolo treba pištoľ držať, čo celkovo moje možnosti značne obmedzilo. -
white label 30.09.14 12:00
« Re: Vyhlášení výsledků
Leg
U tvé fotky chyběla k jasnější pointě viditelná nálepka na vnitřní straně krytu palivové nádrže s nápisem benzín. Ona tam ta nálepka v záběru vlastně je, ale je úplně ve stínu.
Škoda žes tu pistol musel držet k vůli užšímu hrdlu benzínové nádrže...

Vyhlašuji nové téma pro Říjen 2014:
MOJE AUTO NA VÝLETĚ ;-)