Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.14  13:55

« Nové téma

Omlouvám se, právě si sundávám zbroj, v níž jsem jako lev bojoval za Clio RS. >:D

Vyhlašuji nové téma pro Říjen 2014:

MOJE AUTO NA VÝLETĚ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.14  12:56

« Re: Téma

Ahoj Brandone,
    ano, téma již je známo. Všichni tři bedňáci jsme se shodli, respektive nikdo neodporoval po výhružce návštěvy velkého plešatého muže s baseballovou pálkou v ruce. Ale vázně to zase u správce fotosoutěže >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.14  12:53

« Téma

Zdravím, je už nejaká téma na fotosúťaž ? Cez víkend by som chcel ísť nafotit toledo do svojej súkromnej automobilovej zbierky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.14  10:58

« Re: OT: ale vlastně ani ne

Nj, hot-kombi. Chápu, ale to není nic pro mě. Pořád to beru, jako že mi někdo na "sporťák" schválně nasadil batoh. ;-) To mi spíš přijde lepší nechat vrcholnou verzi samostatně a když chci rychlé kombi, udělat ho zvlášť bez označení. Jako má Renault GT220. Motor z M-RS, ale není to M-RS.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.14  10:51

iudex: To dělala švagrová, ona to má jako hobby. Zadání znělo "vizuálně podobnej foťák", takže si švagrová našla na netu nějaký vhodný fotky. Kromě samotného přístroje jí vyčítám, že objektiv nejde vysouvat a chybí na něm údaj o světelnosti.... >:D >:D Zato "sáňky" na blesk jsou perfektní a kolečko režimů taky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.14  10:06

iudex: náhodou já když jsem vybíral DSLR a vyzkoušel jsem si dotyk na Canonu 100D, tak jsem div nebrečel že mi příde líto dát za dotykovou obrazovku o 5000,- Kč víc >:D

!!!!!!!!!!!!!! POTERIENKO !!!!!!!!!!!! Já jsem ti říkal, že bych jí klidně odkoupil. Ale tys nechtěl... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.10.14  09:03

poterienko
    To tě svezení v Cupře tak nadchlo, že bys jí vyměnil místo A4 ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.14  08:45

Iudex: Taky mi tam ten foťák se seťákem nějak nesedí, ale možná bylo v zadání jen "zrcadlovka canon".
    Ad Cupra - pecka, nechce někdo A4 v třílitru? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.14  08:18

woody: super, originálna ad personam torta. :yes: Spomínam si tiež na tortu pre dcéru, čo si tu raz dával na motívy rozprávky Na vlásku, evidentne máte v okolí špičkovú cukrárku. Akurát jej ako vzor mohli dať niečo lepšie než Canon 100D, sestra ako profík takým lowendom určite nefotí. ;-)
    P.S. Leon Cupra v kombíku: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.14  06:38

woody krásne, ja som minulý rok dal manželke spraviť tortu LV kabelku, celá rodina nadšená, že konečne skvelý darček akurát manželka sklamaná, že to nie je funkčná kabelka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.09.14  23:33

woody:

Pecka :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.09.14  20:50

« OT: ale vlastně ani ne

Nejsme na fejsbúku, ovšem tohle má trochu společného s fotosoutěží.... ;-) O víkendu moje sestra slavila narozeniny. Ona je fotografka z profese, a tak se narozeninový dort nesl v tomto duchu. [odkaz]

Btw. fotky mapující průběh života jsou nakopírovány na jedlý papír, tudíž ten večer všichni mou sestru doslova "žrali". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.14  15:28

« Re: Vyhlášení výsledků

Leg
    Nevím přesně jak moc je ten nápis na nálepce malý, ale zase je to foceno dost zblízka, takže by to mohlo být čitelné. Jinak samozřejmě souhlas...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.09.14  13:22

wl: áno, slabé miesto mojej fotky je to, že nezasvätení nevedia a ani pre zasvätených to nie je jednoznačné. Pôvodne som mal v pláne reinkarnovať nápis i30 (teda vlastne 130i), ale stratil som nulu, keď som ho použil naposledy (ponaučenie: ak chceš, aby nápis na aute vydržal, nelep ho labelom). Tvoje riešenie ma tiež napadlo, ale tie písmenká sú relatívne maličké a proste by si ich na fotke skoro nikto nevšimol. No a nakoniec, ako si podotkol, bolo treba pištoľ držať, čo celkovo moje možnosti značne obmedzilo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.14  12:00

Leg
    U tvé fotky chyběla k jasnější pointě viditelná nálepka na vnitřní straně krytu palivové nádrže s nápisem benzín. Ona tam ta nálepka v záběru vlastně je, ale je úplně ve stínu.
    Škoda žes tu pistol musel držet k vůli užšímu hrdlu benzínové nádrže...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.09.14  10:21

Gratulujem víťazom. Myslím, že tentoraz som sa celkom zaslúžene nedostal na stupne víťazov.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 29.09.14  20:10

Všem gratuluji k bodům a děkuji za pokochání se výtvory. Ještě vyrovnanější než minule. :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.09.14  15:57

Děkuji všem za hlasy a gratuluji potovi a WA :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.09.14  09:56

Děkuji všem za hlasy, jsme rád, že se fotka líbila, stejně tak gratuluji spolubedňákům. Vaše normální či úchylné nápady na nové téma očekávám v SZ :). Btw já se nyní přesunu do myslivny a budu také vymýšlet.
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 29.09.14  09:20

Gratuluji vítězi :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…