Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 01.10.14 16:18
« Re: Nové téma
iudex presne tak, ja som len chcel trochu odkúšať čo auto dokáže a mohlo skončiť v priekope, takže kupoval som ho ako mestské auto a v tomto teritóriu aj pre istotu prevažne ostane
len som z toho smutný, nemyslím motor mohol som si priplatiť za 1,4, pripadám si v ňom ako dôchodca, aj auto si už neobzerajú násť ročný ale 50 + ročný >:D a už teraz viem, že dlho si ho určite nenechám
ponaučenie z príbehu: takto to dopadne keď cena zaslepí emócie >:D -
iudex 01.10.14 16:16
Brandon: no to by som až tak dramaticky nevidel, skrátka je to 1,2ka a nehrá sa to na nejaký športiak. Horšie je to pri iných značkách, napr. nedávno som na našej ulici okukoval pekne spravené 3er kupé. Malo krásne mnoholúčové 19" disky, ktoré pekne dotvárali športový image kupéčka, avšak pri bližšom pohľade udrela do očí veľká medzera medzi kotúčami a diskom (motorizácia bola 2,0d) a nepôsobilo to dobre. -
Brandon Walsh 01.10.14 15:46
už som to mohol zrealizovať, trošku som ho skúšal ako to na ceste sedí atď, no a do jednej zákruty, kde som s leonom nemusel ani povoliť nohu z plynu som zistil, že toledo to nezvláda a dokonca ani nebrzdí, už som sa videl ako prídem domov a hovorím manželke, že som rozflákal celé auto o strom, ale nejak som to urepoval, následne zistil, že vpredu má toledo kotúče veľké ako mal leon vzadu, vzadu sú kotúčiky ktoré pomaly cez stred elektrónov nevidno >:-[] -
woody-alien 01.10.14 10:58
« Re: OT: ale vlastně ani ne
Nj, hot-kombi. Chápu, ale to není nic pro mě. Pořád to beru, jako že mi někdo na "sporťák" schválně nasadil batoh. ;-) To mi spíš přijde lepší nechat vrcholnou verzi samostatně a když chci rychlé kombi, udělat ho zvlášť bez označení. Jako má Renault GT220. Motor z M-RS, ale není to M-RS. -
woody-alien 01.10.14 10:51
iudex: To dělala švagrová, ona to má jako hobby. Zadání znělo "vizuálně podobnej foťák", takže si švagrová našla na netu nějaký vhodný fotky. Kromě samotného přístroje jí vyčítám, že objektiv nejde vysouvat a chybí na něm údaj o světelnosti.... >:D >:D Zato "sáňky" na blesk jsou perfektní a kolečko režimů taky. ;-) -
David Silver 01.10.14 10:06
iudex: náhodou já když jsem vybíral DSLR a vyzkoušel jsem si dotyk na Canonu 100D, tak jsem div nebrečel že mi příde líto dát za dotykovou obrazovku o 5000,- Kč víc >:D
!!!!!!!!!!!!!! POTERIENKO !!!!!!!!!!!! Já jsem ti říkal, že bych jí klidně odkoupil. Ale tys nechtěl... :-O