Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.14  23:19

« Re: Nové téma

double
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.10.14  22:39

Faceliftované Polo GTI s novým motorem 1.8T a 192 koní je pro mě milé překvapení :yes:
    Asi už pochopili, že ne vždy je downisizing správná volba ;-) Navíc svými rozměry a váhou je výrazně blíže původnímu Golfu GTI I a II , než nynější Golf GTI :-)
    Jako malý prdítko do města a okresky proč ne...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.14  22:07

WL: HC - hot car, to aby mi nějaký rejpal nenapsal, že ORS není HH ;-)
    Typický buran - GGTI rok po smrti na neonech, 20" hlínách a ego na oblacích, nikoli muž vyzrálého věku, co si koupil pro únik od manželky HH.

PS: Nedělám si iluze, že bych na klikaté okresce stíhal i základnímu GGTI, nebo i tvému GGTI, bez ohledu na to, jaký jsme já nebo ty řidič. A4 je zkrátka rychlá v přímce, na 225 gumách s stock podvozkem to v zatáčkách (proti HH) moc parády neudělá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.14  21:17

Myslíš, každý kdo má HC, jako Hockey Club? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.14  21:11

pot
    Doufám, že (spolu s woodym) nejsme typičtí burani, akorát nevím jak rychle bys to poznal, kdybys nás někde na silnici jen tak potkal v GGTI... >:-[] ;-)

P.S. Jinak na okresce to určitě nebude tak, že G7 GTI Perf. bys v pohodě stíhal, zatímco Cupra už by ti naopak natrhla kšilt, tam by víc, než na těch +50 PS (někde "nahoře") hodně záleželo na elementu mezi sedačkou a volantem.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.14  20:46

pot: Věřím, že chápeš, že nadsázku chápeme. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.14  20:44

Jen pro upřesnění: nemyslel jsem to tak, že každý, kdo má zminěné HC, je buran ;).
  • 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.14  20:36

« Nové téma

Wa: Ty snad nejsi buran ne?
    Wl: Nadsázku, věřím, chápeš.
    Wa: Páč by mi cupra natrhla kšilt :D.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.14  20:23

wl: A pot taky nějak vynechal burany v Cupře....čím to ? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.14  20:18

To asi vážně musí být burani, když netuší, že se ve střední prémii může běžně vyskytovat poměrně silný šestihrnek... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.10.14  20:15

pot: ...případné nasírání buranů v GGTI.... >:D To se mám na co těšit. Jižní Čechy totiž miluju, takže se tam určitě někdy objevím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.14  19:35

Cov: Nadchlo, protože A4 je sice silná a rychlá, ale je to spíše pohodlné auto na cestování a případné nasírání buranů v GGTI/ORS/FRS/jakákolihondasnálepkou, zábavu v zatáčkých to moc nepřinese. A taky se mi líbil zvuk.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.14  18:54

« Re: OT: ale vlastně ani ne

Víte jak se snadno a rychle zbavit Škody Felicie?
    Já na to dneska přišel >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.10.14  18:34

A všechny HH se můžou jít schovat....má to v ruce ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.10.14  17:03

Brandon:

Nevěš hlavu poterienko ti prodá A4 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.14  16:18

iudex presne tak, ja som len chcel trochu odkúšať čo auto dokáže a mohlo skončiť v priekope, takže kupoval som ho ako mestské auto a v tomto teritóriu aj pre istotu prevažne ostane
    len som z toho smutný, nemyslím motor mohol som si priplatiť za 1,4, pripadám si v ňom ako dôchodca, aj auto si už neobzerajú násť ročný ale 50 + ročný >:D a už teraz viem, že dlho si ho určite nenechám
    ponaučenie z príbehu: takto to dopadne keď cena zaslepí emócie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.14  16:16

Brandon: no to by som až tak dramaticky nevidel, skrátka je to 1,2ka a nehrá sa to na nejaký športiak. Horšie je to pri iných značkách, napr. nedávno som na našej ulici okukoval pekne spravené 3er kupé. Malo krásne mnoholúčové 19" disky, ktoré pekne dotvárali športový image kupéčka, avšak pri bližšom pohľade udrela do očí veľká medzera medzi kotúčami a diskom (motorizácia bola 2,0d) a nepôsobilo to dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.14  15:46

už som to mohol zrealizovať, trošku som ho skúšal ako to na ceste sedí atď, no a do jednej zákruty, kde som s leonom nemusel ani povoliť nohu z plynu som zistil, že toledo to nezvláda a dokonca ani nebrzdí, už som sa videl ako prídem domov a hovorím manželke, že som rozflákal celé auto o strom, ale nejak som to urepoval, následne zistil, že vpredu má toledo kotúče veľké ako mal leon vzadu, vzadu sú kotúčiky ktoré pomaly cez stred elektrónov nevidno >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.14  15:15

Hlavně, aby z toho nakonec nebylo téma:
    "Moje auto na výletě do servisu..." >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.14  14:03

pekná téma, presne to chystám na sobotu >:D no hádam niečo ulovím
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…