Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 01.10.14 22:39
« Re: Nové téma
Faceliftované Polo GTI s novým motorem 1.8T a 192 koní je pro mě milé překvapení :yes:
Asi už pochopili, že ne vždy je downisizing správná volba ;-) Navíc svými rozměry a váhou je výrazně blíže původnímu Golfu GTI I a II , než nynější Golf GTI :-)
Jako malý prdítko do města a okresky proč ne...
[odkaz]
-
poterienko 01.10.14 22:07
WL: HC - hot car, to aby mi nějaký rejpal nenapsal, že ORS není HH ;-)
Typický buran - GGTI rok po smrti na neonech, 20" hlínách a ego na oblacích, nikoli muž vyzrálého věku, co si koupil pro únik od manželky HH.
PS: Nedělám si iluze, že bych na klikaté okresce stíhal i základnímu GGTI, nebo i tvému GGTI, bez ohledu na to, jaký jsme já nebo ty řidič. A4 je zkrátka rychlá v přímce, na 225 gumách s stock podvozkem to v zatáčkách (proti HH) moc parády neudělá. -
white label 01.10.14 21:11
pot
Doufám, že (spolu s woodym) nejsme typičtí burani, akorát nevím jak rychle bys to poznal, kdybys nás někde na silnici jen tak potkal v GGTI... >:-[] ;-)
P.S. Jinak na okresce to určitě nebude tak, že G7 GTI Perf. bys v pohodě stíhal, zatímco Cupra už by ti naopak natrhla kšilt, tam by víc, než na těch +50 PS (někde "nahoře") hodně záleželo na elementu mezi sedačkou a volantem. -
Brandon Walsh 01.10.14 16:18
iudex presne tak, ja som len chcel trochu odkúšať čo auto dokáže a mohlo skončiť v priekope, takže kupoval som ho ako mestské auto a v tomto teritóriu aj pre istotu prevažne ostane
len som z toho smutný, nemyslím motor mohol som si priplatiť za 1,4, pripadám si v ňom ako dôchodca, aj auto si už neobzerajú násť ročný ale 50 + ročný >:D a už teraz viem, že dlho si ho určite nenechám
ponaučenie z príbehu: takto to dopadne keď cena zaslepí emócie >:D -
iudex 01.10.14 16:16
Brandon: no to by som až tak dramaticky nevidel, skrátka je to 1,2ka a nehrá sa to na nejaký športiak. Horšie je to pri iných značkách, napr. nedávno som na našej ulici okukoval pekne spravené 3er kupé. Malo krásne mnoholúčové 19" disky, ktoré pekne dotvárali športový image kupéčka, avšak pri bližšom pohľade udrela do očí veľká medzera medzi kotúčami a diskom (motorizácia bola 2,0d) a nepôsobilo to dobre. -
Brandon Walsh 01.10.14 15:46
už som to mohol zrealizovať, trošku som ho skúšal ako to na ceste sedí atď, no a do jednej zákruty, kde som s leonom nemusel ani povoliť nohu z plynu som zistil, že toledo to nezvláda a dokonca ani nebrzdí, už som sa videl ako prídem domov a hovorím manželke, že som rozflákal celé auto o strom, ale nejak som to urepoval, následne zistil, že vpredu má toledo kotúče veľké ako mal leon vzadu, vzadu sú kotúčiky ktoré pomaly cez stred elektrónov nevidno >:-[]