Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.10.14  20:07

« Re: Mně to téma bylo nějaké povědomé...

w-a
    Vidíš, jak jsi šikovný, "nebožka" by tě měla na rukou nosit. >:-[]
    A ona ta tvoje fotka s "nebožkou" se k tomu "manželskému" filmu vlastně taky hodí. ;-)
    Doufám, že se ti to bude líbit...

edit - mimochodem vzhledem k času, který sis vybral, a délce filmu, už to dneska do postele nestihneš.
  • « 20 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.10.14  20:00

Legacy: Pokud budeš k TwinGu přistupovat takto, tak bys měl být spokojený, ale asi teda napíšu do blogu, ať uspokojím ty, co by si rádi přečetli...

Jinak "veselá" historka mimo blog. Přijdu si tak do Renaultu pro svého Megana, který tam byl na malém servisní opravě (více někdy jindy nebo v recenzi), koukám po parkovišti a hele, mají tady Megana RS... tmavě šedý, černá kola, černé logo a červená linka... thomasino! Tak hned volám a ano, opravdu má auto taky v servisu (měnili mu destičky). Prostě něco na tom bude, že majitelé Renaultu se setkávají nejčastěji v servisu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.10.14  19:59

« Re: Nas*aný OT

Leg
    To je náš oficiální Hulič marihuany...a to myslím doslovně, je to denní uživatel a propagátor kouření trávy....

Pro pobavení....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 06.10.14  19:33

« Re: Nas*aný OT

Šmoula: čo to je za týpka, mein Gott? U vás je boj proti motoršportu v poslednej dobe celkom populárny... 8-s
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.10.14  18:46

« Nas*aný OT

Nemám ve zvyku se do někoho navážet, obzvláště jedná-li se o věhlasného komentátora, ale tohle musel bejt fakt matroš! [odkaz] 8-s :no: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 06.10.14  18:17

Label: díky, skúsim. :-)

Brandon: >:D ja by som povedal, že to "teleso" funguje ako klampiarov nástroj, keď treba niečo priohnúť. A tie odkazy máš naopak.

Ronault: twingo by som si rád skúsil, čo som o ňom doteraz čítal, tak to síce asi nie je žiadny konkurent gt86 za 5 korún (kto by to bol povedal...), ale určite táto koncepcia prináša nejaké benefity, hlavne v oblasti vnútorného priestoru a najmä spomínanej obratnosti, čo je podľa mňa dosť významná vlastnosť zásadne uľahčujúca život s autom v meste. A zaujímalo by ma, ako sa bude žiť s autom v zime, na jednej strane zadný pohon je pre nás majiteľov zadokoliek s mierne mohutnejším motorom vpredu varovne zdvihnutým prstom, na druhej strane každý, kto zažil stodvaciáša v kopci na snehu čaká len to najlepšie. Podľa mňa to bude niečo medzi.
  • « 10 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.10.14  17:21

mňa hlavne zaujalo ako pôsobí slečna na celkový dizajn auta, pravé svetlo z nášho pohľadu
    pred útokom [odkaz]
    po útoku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.10.14  17:00

BW: Na to snad jen... LOL WTF tvl ROFL >:D :yes:

WL: To vypadá na fajn filmec. :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.10.14  14:44

BW: >:D >:D >:D :yes:

wl: Díky za tip. :yes: Jak občas na moderní dobu nadávám, protože jsou věci, které bych raději dělal "postaru", tak tohle konkrétně byl ukázkový příklad využití výdobytků současnosti.

7:45 zapínám počítač, prolétnu zprávy a mrknu na auto.cz
    8:00 vyjíždím recenze na film, mrknu na stránky Cinema City v ÚL, film tam běží čtyřikrát denně, čas 21:20 naprosto ideální, objednávám lístky
    8:30 zajímá mě i knižní předloha, koukám na stránky Kanzelsbergeru v DC. Vedoucí tam dělá moje známá, skorosousedka. Na e-shopu Gone Girl mají, volám ale do prodejny zda je k okamžitému odběru. Je, brožovaná i tvrdá vazba. Odpoledne se stavím. Vedoucí se vrací na desátou domů, nechtěl bych tedy knihu přivést ? Chtěl bych.
    9:55 knihu svírám v ruce a mám radost, nejraději dávám svojí ženě dárky jen tak, bez datumového důvodu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.10.14  23:21

Pokud někdo máte špatné zkušenosti (z poslední doby) z návštěvy kina, viz např. má poslední (doslova otřesná) zkušenost s Dírou u Hanušovic, tak rozhodně zkuste tohle:
    [odkaz]
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.14  17:33

mna by zaujimalo ci ho zoberie do parady aj renault sport :yes:
    fotogaleria roka [odkaz] 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.10.14  13:20

Ten marichiho blog jsem přehlédl, inu byl jsem na dovolené. No v podstatě by se dalo souhlasit, jen se s ním neshodnu s hodnocením motoru a náklonů karoserie. Možná nejsem takový dravec jako on, ale mě motor přišl postačující. Z prvu jsem si taky říkal, že nějak moc nejede, ale pohled na docela hbitě a nenápadně se zvedající ručičku tachometru mě vrátil do reality města - postačující. Ano, závodník to není, ale vzhledem k určení auta bych si za 0,9 TCe nepřiplatil. Naopak mě nadchl podvozek, který i při dost velkých kolech příjemně žehlí nerovnosti, až neskujtečně dobře na tak malé auto... náklony ano, ale pravda, nejel jsem ž tak rychle abych měl strach, spíše po městě a městsky... a tam si auto poradí an výbronou, hlavně ta obratnost je úžasná
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.10.14  12:19

Ron: No to víš že jo, hoď to sem... ;-) Pod 250, tzn. atmosféra, tak jsem zvědav jak to zhodnotíš.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.10.14  10:11

Ron: no daj, aspoň si to skonfrontujeme s Mariachiho dojmami, čo dával na blogu.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.10.14  00:20

Hlásím, že jsem včera sedlal v podstatě unikát, tedy unikát svým konceptem... malou dravou zadokolku pod 250t kč... No prostě nové TwinGo. Chcete nějaké dojmy z tohodle funny diblíka?
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.10.14  22:25

« Mně to téma bylo nějaké povědomé...

Trocha čerstvé inspirace: [odkaz] :-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.10.14  10:57

« Re: Nové téma

iudex: Na kapoty jsou teď experti u Nissanu. Viz. poslední emelův blog. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.10.14  10:56

Cov: No dyť říkám, že bych to uvážil... >:D Jinak samozřejmě se tady všichni tak nějak pohybujeme v těch mantinelech, kdy cena, příplatky i náklady hrají svou roli. Někdo si může dovolit víc, někdo míň....ale že by pro někoho z nás pořizovací cena byla bezvýznamná, to si nemyslím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.10.14  10:25

Woody, iudex

No u F-Type vs GTI bych teda neváhal.....viz ceny předváděček

[odkaz] ;-)

PS: bral jsem Leona nejen že se mi líbí, ale i rozumově cena vs příplatky a náklady...atd i když teď to například tou novou navigací zabili....platit za Nav 46 tisíc když tu samou nabízí škodovka za 35t a ještě k tomu v 8 palcích (leon jen 6,5) tak to je hodně sebevědomá cena.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.10.14  10:22

wa: jasné, myslel som XF sedan. :*) Ale ako hovorím, prémiu v holobyte a s najslabším motorom, ďakujem, neprosím, aj keď je to Jag; notabene to nie je alternatíva k hotheču. Inak pre zaujímavosť slovenský importér Fordu má ako predvádzačku už aj Focus ST kombi. A na ňom už je konečne predná kapota nevyzerá ako omylom nedovretá: [odkaz]
    ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…