Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.14  21:57

« Re: Kladivo na Cupru...

Leg
    Před Dírou u H jsme byli na jiný český film ("Zákazané uvolnění") a ten mi vůbec nevadil, naopak...
    Bacha na hlavu, ať v ní z toho vrtání nemáš nakonec díru (třeba zrovna u Hanušovic)... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.10.14  21:52

Samozrejme, len z názvu díra u Hanušovic brak vyslovene srší. Teda aspoň ja mám ten pocit. >:D

Spokojný - nespokojný, ani neviem, sú to moje prvé uhp pneu a prvé letné pneu v podobnom rozmere. Teda ak nerátam "semislicky" zodraté takmer na prvé plátno, s ktorými som auto kúpil. Ale podvedome cítim, že by to mohlo byť lepšie, preto mi to aj vŕta v hlave. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.14  21:39

Leg
    Třena od filmu Kolja jsem jen podle názvu taky nečekal Oskara a jak to nakonec dopadlo určitě víš.
    Díře u Hanušovic se prostě velkým obloukem vyhni a jdi směle do Gone Girl. ;-)

Jiné gumy vzadu klidně zkusit můžeš, zvlášť pokud s těmi stávajícími nejsi naprosto spokojen. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.14  21:27

« Re: Gone Girl aneb Velkej biják o přetvářce

w-a
    >:-[]

P,S. Už je tu na trhu i audio kniha ke Zmizelé:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.10.14  20:08

Wl: nuž, prvý dojem môže klamať, ale myslím, že od filmu s názvom Díra u Hanušovic človek určite nesmie mať oscarové očakávania. :-)

Trošku zmením tému...

Vzhľadom na to, že moje zadné gumy sa pomaly odoberú do večných lovíšť, predné sú stále OK a obúvam zrovna rozmer 245/35 R18, tak to vyzerá že táto súťaž o dve polozrasované michelinky je určená zrovna pre mňa. [odkaz] >:D

To by bola vôbec druhá internetová súťaž, ktorej som sa kedy zúčastnil.

Ale vážne, už dlhšie sa pohrávam s myšlienkou skúsiť nejaké iné pneu dozadu. Čo si myslíte o kombinácii dvoch rôznych dezénov na nápravách? Teoreticky by to malo byť ok (hlavne ak lepšie gumy by boli vzadu), na druhej strane mi to ale príde zbytočne prekombinované. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.10.14  19:33

Tady je malé video z posledních dvou kol na Slovakiaringu. To druhé je zrovna to nejrychlejší co se ten den povedlo (měli jsme transpondery, tak jsme nemuseli nic měřit). Ale nešlo o časy, ale o poznávání nové a zajímavé tratě :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.10.14  18:49

white label

Ten film měl dobré kritiky a dokonce chválili Bena Afflecka za jeho herecký výkon...což nebývá tak úplně zvykem...určitě až bude čas tak taky zhlídmu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.14  18:40

wl: Jj, líbil a moc - a to i přesto, že podobně otřesnou čestvou zkušenost jako vy v případě "Díry" z návštěvy kina nemáme. ;-)

Jinak mě v poslední době potěšilo, že moje osoba, která si svou nenápadností v ničem nezadá s výrobky koncernu VW >:D , došla uznání v médiích. [odkaz] >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.14  16:30

w-a
    Jsem rád, že se vám taky líbil...

P.S. U nás to možná ještě bylo umocněno faktem, že poslední film, který jsme před tím v kině viděli, byla vzpomínaná Díra u Hanušovic. Nevidím absolutně žádný smysl takového filmu a peníze na něj vynaložené považuji za doslova vyhozené do kanálu. Prostě tohle mi opravdu hlava nebere..., celý film jsme se na sebe se ženou dívali, jestli máme odejít, nebo počkat, jestli tam vůbec něco, co by stálo aspoň trochu za to, bude..., no a fakt nebylo, až do úplného konce.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.14  15:34

« Gone Girl aneb Velkej biják o přetvářce

wl: Skvělej tip.... :yes: Ani nevím, jak to mám popsat, ale to, že jsme film s manželkou ještě dlouho po skončení (končilo to téměř přesně ve 24.00) a vlastně i dneska rozebírali je známka zážitku. Doporučuju... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.10.14  15:01

Ku Cupre sa vyjadriť neviem, ale čisto z hľadiska torque steeru by GTI bez problémov pár koní naviac znieslo. V sérii totiž o žiadnom ťahaní za volant nemôže byť rečí a aby sa výkon, resp. krútiaci moment prenášal do volantu, to by muselo dôjsť k značnému navýšeniu výkonu. Ako som ale hovoril, pre mňa je nejaké navýšenie výkonu bezpredmetné, auto mi príde optimálne vyvážené a zatiaľ som ani na okreskách, ani na okruhu deficit výkonu nepociťoval (možno tak na cieľovej rovinke SK Ringu by sa vyšší výkon využil; v inej časti okruhu, notabene na okreskách je to skôr o podvozku a adhézii).
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.10.14  14:08

jasne sorry ja som aktualnu nebral ako poslednu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.10.14  14:07

Brandon

No já ale myslel poslední jako novou 280k...zkoušel jsem obě verze (DSG i manuál)...wooody a white labem mě trochu nahlodali, tak jsem se šel projed i s DSG ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.10.14  14:02

cov posledna cupra dsg nebola to si zrejme hnal 211 konove fr ;-)
    ja som pisal o 329 konovej cupre a ver, ze to pri predokolke je iba na skodu, osobne si myslim, ze aj nova s 280 konmi je na hrane a vykonovo je golf gti p. akurat, ale zas za tie 3 roky je technika opat niekde inde a nemusi to byt v novej taka hroza ako starej
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.10.14  13:58

Woody..v poho ja to tak beru :-) třeba až pak zajedem auta tak je někde prohodíme a zkusíme pocitově nějakou okresku...samotného mě zajímá srovnání a kvality GTI ;-)

Brandon:
    co jsem měl možnost jezdit s poslední cuprou jak s DSG tak manuálem, tak ruce to neláme a nedělá to z nich vánočku i když jsem to hnal na okresce párkrát něco málo za 15* a pořádně tomu naložil, ale spíš si říkam zda to nebude pak citelně hrabat i na 3 kvalt kdyby to člověk zvednul o dalších 50k....no uvidíme, už se tady chystám na pár zatáček....Woody to tu už malinko taky zná tak ví >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.14  13:53

w-a
    Co to kino včera?

iudex
    Do toho navýšení výkonu bych osobně taky nešel...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.14  13:43

Cov: Jasně, to bylo jen takové šťouchnutí... ;-) Něco na tom, že výkonová přiměřenost (vzhledem k trakčním schopnostem atd.) je důležitá, bude....ale z jedné předváděčky s Cuprou ti to nepotvrdím. Slyšel jsem o Cupře ledacos, ale to si oveříš až sám. Pro mě byl (a je možné, že to ledacos vypovídá o mých schopnostech řidiče >:D ) důležitý pocit, že na okreskách u GTI nějaký znatelný výkonový deficit oproti Cupře nevnímám. Jak by to bylo na okruhu (třeba brněnského typu) je jiná věc, ale ta pro mě není podstatná.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.10.14  13:32

covenant chvilu som soferoval cupru r 300 chipovanu na 329 koni a ver, ze to auto sa uz soferovat neda, skoro mi to dolamalo pri plnom plyne ruky a svedci o zlych vlastnostiach aj druhy fakt, ked som ju mal ja bola uz po troch nehodach, jednej vaznej na predok, ale podarilo sa ju predat, no momentalne je znova cela rozbita >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.10.14  13:22

Woody, iudex

Ona ta Cupra jde taky posunout o dalších 50Koní za ještě rozumný peníz...a časem úpravců ještě přibude, ale otázka je zda to auto dokáže ještě přenést na asfalt, když kolikrát bohatě stačí těch 230 v GTI ....sám jsem zvědavý jak ses s tím popere špéra až to vyzkouším na ostrých vracečkách a co je pravda nebo jen řeči novinářů, protože mi bylo řečeno, že někdy je jen těch 230 v GTI dokonce na okresce výhoda ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.10.14  12:42

Tom: no 2:47 min. na Slovakiaringu je na prvýkrát veľmi solídny čas. Ja som sa síce orientoval len svojím laptimerom v PP, čo nie je úplne presné, ale aj tak som robil časy na kolo tak o 10s horšie.
    wa: tak to je naozaj nevkusný optický tuning, síce tu obvykle nadávam na nedostatočnosť farieb u GTI, ale ak by to mali bxyť takéto tyrkysové farby, tak radšej tých 50 shades of grey. Inak 800 eur za 50 koní naviac nie je zlých, zatiaľ mi ale bohate postačuje sériových 230. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…