Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.10.14  10:39

« Re: Přihlašování do soutěže

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.10.14  22:55

Wl: mlha byla fakt parádní, škoda, že jsem neměl dslr.
    Až zítra, až budu u Maca, z mobilu to asi nenasdílím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.10.14  22:32

pot
    Tak tady už chybí jen Mulder a Scullyová... ;-)
    [odkaz]

P.S. Tak kde jsou ty další?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.10.14  20:56

« Přihlašování do soutěže

Až do 25.10.2014 do 22.00 hod. můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Říjen 2014 - téma je Moje auto na výletě.

Přihlášeni jsou:

Thomasino
    AnGeor
    Vranis
    poterienko

Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.10.14  20:38

Také se přidám přihlášením a také mobilovkou. Fotka vznikla vlastně náhodou při cestě z pracovního výletu, kdy mne zaujala mlha u silnice a tak jsem tam vlítl a udělal několik fotek.
    [odkaz]
    Kdyby byl zájem, postnu i ostatní :).
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 18.10.14  19:54

Prihlasujem fotku do sutaze. V mojom podani klasicky fotene telefonom >:D Dnes sme vyuzili krasny jesenny den a co to pofotili po ceste na pezinsku babu.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.10.14  19:38

« Re: Zase o hothečoch

BB
    A to se ti nestalo třeba ani u jeho testu G7 GTI?
  • « 00 Reagovat !

foto Borek-B-

Borek B. 18.10.14  19:35

Ten test trochu "smrdí" - jednak obsahuje neobvyklé množství chyb z nepozornosti jako vynechaná písmena nebo celá slova, RS se u Renaultu píše R.S. atd., ale to bych všechno bral, pokud by text sám neobsahoval mnoho pasáží, které naznačují, že kvality Meganu musel hledat navzdory celkové antipatii k MRS (nebo možná i značce, nevím). Jeho závěry se více méně shodují s tím, co si o tom autu na základě pondělního mini-seznámení myslím já, ale celé je to podané takovou formou, že bych článku apriori nevěřil. A to se mi u něj nestává.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.10.14  19:28

Leg
    Bílý 5dv. GR na 18" vypadá opravdu jako běžný Golf v R-linu a kromě těch čtyř laufů vzadu nemá laik šanci tušit něco extra výjimečného, na druhou stranu, o to víc se pak může divit...

K p. Jandovi, jak už psal wooody, je samozřejmě klidně možné, že p. Janda za volantem opravdu něco umí, ale jen podle jeho dvou posledních (velmi podobných) videí bych to tvrdit prostě nemohl. Tyhle videa nevypovídají prakticky téměř nic o schopnostech p. Jandy (a bohužel ani vozu) jezdit na limitu a mačkat z auta maximum. Pokud mi někdo tuhle trať uzavře (ideálně včetně zvěře) natočím klidně podobné video třeba i s allroadem (v poloze dynamic a režimu Sport). Já bych si (jen podle jízdy na videu) ani netroufl tvrdit, v jakém režimu měl ESP. Zvlášť pro hh by to chtělo mnohem zakroucenější (nemyslím četnost zatáček ale jejich "ostrost", vracečky apod.) trať, kde se dá dostat na limit i v podstatně menších rychlostech.
    No a pak to chce dobře prostříhat, ať to není taková "nekonečná rychlá nuda". Prostříhat by chtěl samozřejmě hlavně ten text testu, protože to co se v něm dozvíš, by se vešlo místo čtyř stran na jednu. Měl jsem problém dočíst text až do konce (nakonec se mi to podařilo), stejně jako dodívat video k němu (to se nepodařilo).
    Celkově z toho na mě dýchá mix ješitnosti a určitého exhibicionismu, p. Janda se zřejmě nejen rád poslouchá a rád točí delší "rychlá videa v rukavičkách", ale hlavně chce mít "jiný" názor tzv. za každou cenu. Např. GGTI je běžně řidičsky lépe hodnocen, než ORS, podobně MRS vs Cupra, ale to pan Janda potvrdit rozhodně nechce, on je totiž mnohem osobitější a originálnější auto novinář, než všichni ostatní... a udělá všechno proto (včetně případných všemožných krkolomných "argumentů"), aby si toho všimlo co nejvíce lidí. Cupra samozřejmě mohla celkově zvítězit nad MRS, např. díky poměru cena/výkon, nebo uživatelské přívětivosti apod., ale argumentovat překvapivou "neřiditelností" MRSC na limitu apod.? Že na tak zásadní (zvlášť pro něj) věc nepřišel už při předchozím testu MRS? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.10.14  18:36

Leg
    RaZ? No, dodneška jsem si (zřejmě naivně) myslel, že někde na periférii L.A., ale teď to vypadá spíš na tu vaši Trnavu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.10.14  18:26

Leg:

Ono je u té 98-100 oktanového benzínu důležité, zda se pro zvyšování oktanů používá taky místo biosložky náhrada s názvem ETBE,......což právě dělá OMV a například Bezina takto upravený premiový benzin od OMV z Rakouska odebírá a používá ho jako základ pro Verva 100

U prémiového paliva s ETBE OMV garantuje při správném skladování rok aniž by ztrácel oktany, ale z praxe je ověřena i doba 2 až 3 let..
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.10.14  18:04

Ja tankujem 95, rozdiel oproti 98 necítim ani pod chodidlom ani pri pohľade na priemernú spotrebu. A na mojej "domovskej" pumpe síce neprémiovú 98 majú, ale pri rozdiele 10 centov na liter sa obávam, že ten benzín môže byť pekne odstáty, tak väčšinou beriem 95. Občas mu doprajem nejaký MaxxMotionNitroplusV-powerCarrera 110 (v petropriemysle majú evidentne najkreatívnejších marketérov) benzín.

A dnes som zhodou okolností videl biele 5dv R-ko na osemnástkah a wl má pravdu, v tejto kombinácii to auto pôsobí na svoj výkon a cenu hrozne nenápadne.

woody: ak by tá cesta, po ktorej pán Janda takto valil bola uzavretá, iste by som ho ako výborného (minimálne nadpriemerne dobrého) vodiča označil. Vediac, že je takto schopný jazdiť po verejnej komunikácii môžem len povedať, že auto vie pekne vodiť na limite a vymačkať z neho maximum. Ale chápem ako si to myslel a toto je len také ťahanie za slovíčka. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.10.14  17:50

wl: Keby len Bronx... V akom meste sa vlastne odohráva Rýchlo a zbesilo? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.10.14  15:58

iudex
    Z Trnavy se stává slovenský Bronx?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.10.14  13:19

Woody: vidím to úplně stejně, prostě v rámci obhajoby oblíbených značek a aut je schopen měnit své vlastní hodnoty a to chlap postě nedělá. Jandovy závěry a půlka testu jsou jen okecy oho jak podat realitu tak aby mu pasovala do jeho vysněného obrazu Světa motorů.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.10.14  12:00

« Přihlašování do soutěže

Až do 25.10.2014 do 22.00 hod. můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Říjen 2014 - téma je Moje auto na výletě.

Přihlášeni jsou:

Thomasino
    AnGeor

Přihlášené fotky si můžete prohlédnout zde: [odkaz] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto AnGeor

AnGeor 18.10.14  10:00

« hlasim se

po delsi dobe se opet hlasim do souteze:

[odkaz]

Waiting for lift off @Extraterrestrial Highway

• 00 Reagovat !

foto AnGeor

AnGeor 18.10.14  09:59

« hlasim se

?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.10.14  09:20

Ron: Říkal jsem si, že to bude ztráta času - že zase Janda bude testovat tak, aby mu to vyšlo podle svého pořadí. No ale přečetl jsem to. A nemýlil se. Člověk, který ustavičně kňučí nad ztrátou zábavnosti aut a GTI sepsul jak prvňáčka před tabulí, si najednou stěžuje, že auto je zábavné až moc a není mu proti mysli efektivní rychlost. A MRS je v nejvyšších rychlostech v podstatě neřiditelný. :-O >:D

Abyste mě ale správně chápali. Věřím, že Janda je výbornej řidič. Nakonec i Dinar to potvrdil. A moje schopnosti jsou někde úplně jinde, takže jeho teze z chování auta v sebevražedných rychlostech (vztaženo k místům, kde jezdí) nejspíš nikdy nebudu schopen potvrdit či vyvrátit. Jenže bohužel i čtenář, který za celý svůj život neopustil svojí "zánovní" 120L musí v jeho textech vidět rozpory vyplývající z oblíbenosti či neoblíbenosti aut. Už jeho testy ORS, GTI a Cupry to ukázaly zcela jasně a vine se to i tímhle testem. Navíc je to stále to samé - dejte Jandovi k testování Lodgy a budete mít test zahlcen informacemi o jízdě na hraně, protáčení kol a deceleraci z maximálky na nulu. Průměrná spotřeba za celý test přes 22 litrů ? To myslím mluví za vše.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.10.14  07:16

white label
    Tak to je dobrá zpráva, česká legislativa připouští max 5% biosložky v 95...né že bych jí chtěl stabilně tankovat....tím se stejně neušetří, protože zase stoupne spotřeba a navíc obsahuje bio složky, které v 98 nejsou, ale když nebude nikde 98 tak jako nouzovka na dojetí stačí.

Na GR se ti ze zvědavosti zeptám

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…